![]() |
|
30 boy |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2014 Saat 17:55 |
||
1.6 ies im diyip yüklü vti çikan sahtekarımı diyosun :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ha ha :) bi daha sefere inşallah
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eyvalllah ![]() ![]() Bunu okuyunca aklıma civic Si la (Civic esay) kapışmam geldi, Işıklarda kalktık dalaşma tarzında nası uzadım bilmiyorum SI sanki geri geri gidiyordu :D yanımda komşu vardı gelmedi yemedi falan diyoduda bizdekide boru değildi aga onu öyle kabullendik :D senin bahsettiğin tip araçlarla geri geri yarışacaksın "yiyosa gel" diyecen
![]() ![]() ![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
afedersiniz yoğun olduğuğumdan dün foruma bakamadım , bende diyodum kim olabilir ![]() 106 diyince akla. Hemen onun adı gelir AZİZ AZİZ AZİZ
|
|||
![]() |
|||
||
Rica ederim vazifemiz :D :D
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
zamanında 106 gtı cıların ektiklerini bugünlerde sen biçiyorsun .
![]() |
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
valla bende bakış açına hayran kaldım çok iyi muhabbet
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
deLySey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
||
her zaman soylerım farklı bakıs acıları ıle mutlulugu yakalamak cok bası
![]() ![]() ![]() |
|||
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
hahahah :)))) tebrikler
![]() |
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
||
Geçmiş olsun :)
|
|||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|||
![]() |
|||
||
Böyle seyler okuyunca lisedeki 106 GTI askım kabarıyor. Yapmayın böyle. :)
|
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
![]() |
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
||
Bu akşam gene bir bağdat caddesi turu yapalım dedik. Stada doğru dönüşte her ışık bi race start malumunuz üzere . Trafik nerdeyse hiç yok saat 12 suları... Bir baktım solumda z4 onun bi yanında carrera
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |