Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >308 T7 (2008-2013)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 308 ALMAYIN
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

308 ALMAYIN

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 10:53
Yada Bursadaki 308 ler hatalı
Yukarı Dön
Rfk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Rfk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 10:59
okadar para verip bölyle mal almak insanı çıldırtır.herkes sonucunda ii bir araba almak sorunsuz dertsiz paranın karşılığını hak eden bir araba bekler.arkadaşımın arabasında arkadan ses geliyor.yaklaşık 1 aydır sesin nerden geldiğini ve sesi kesmeye çalışıyor.delirdi artık.aynı şekilde bende olsam bende deliririm.sonuçda kazandığın parayla gidiyosun alıyosun karşılığında aldığın konfora bak.pejo arabaları iyidir güzeldir ama bu tüp şeyleri göz ardı ediyor.senin benim gibi kişiler için alman arabalarını tavsiye ederim.arabayı aldığında ev almış kadar huzur veriyor adama.çünkü hiç düşünmüyosun acaba sesi nsl kesicem acaba nsl yapcam acaba acaba..... diye düşünerek kafayı yiyosun ve arabayı aldığın plazaya son sürat giresin geliyor Smileuzun lafın kısası ben senin yerinde olsam plazada takmıyor diyosun ya dalarım o kişilere olay çıkartırım yenisini vermelerini isterim.vermezlerse yak arabayı kaskodan al parayı git bir alman arabası al o paraylada Big%20smile
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 11:20
bu arac ılk cıktıgında testıne gıtmıstım rezalet bır araba satıcı cocugun yapmıs oldugu testde hepsıen sıfır yazdım neden dedı yalanmı yazım dedım sız araclardan anlamıyorsunuz dedı bana bu arac euro ncap odulu aldı dedı bende dedım kac yıldır pejodasın 3 ay dedı bana sen gıt ıyıce oku ogren ben okulu cokdan bıtırdım dedım bak camın yanındakı arabayı goruyormusun dedım evet goruyorum dedı he ıste dedım o arac benım eee beyefendı onlamı kıyaslıyorsunuz dedı ne kıyası (araba 106 gtı) hayatta yanına Big%20smileyaklasamaz dedım dumur oldu lavuk ıste benım maceramde boyleydı...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 11:28
Orjinalini yazan: serhat tutar serhat tutar Yazdı:

bu arac ılk cıktıgında testıne gıtmıstım rezalet bır araba satıcı cocugun yapmıs oldugu testde hepsıen sıfır yazdım neden dedı yalanmı yazım dedım sız araclardan anlamıyorsunuz dedı bana bu arac euro ncap odulu aldı dedı bende dedım kac yıldır pejodasın 3 ay dedı bana sen gıt ıyıce oku ogren ben okulu cokdan bıtırdım dedım bak camın yanındakı arabayı goruyormusun dedım evet goruyorum dedı he ıste dedım o arac benım eee beyefendı onlamı kıyaslıyorsunuz dedı ne kıyası (araba 106 gtı) hayatta yanına Big%20smileyaklasamaz dedım dumur oldu lavuk ıste benım maceramde boyleydı...

sende hangı aracla neyı kıyaslıosun he abı :D :D
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 11:31
Station arabaya dahi harika görünüm verebilen bir firmadır peugeot ama ne yazık ki iç mekan ve plastik aksamda tipik bir fransız.. Büyük sınıf araçlarında dahi aynı ucuz malzeme ve ciddi tasarım hataları var..
Yukarı Dön
taylan43 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı taylan43 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 11:47
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Station arabaya dahi harika görünüm verebilen bir firmadır peugeot ama ne yazık ki iç mekan ve plastik aksamda tipik bir fransız.. Büyük sınıf araçlarında dahi aynı ucuz malzeme ve ciddi tasarım hataları var..

Ben 99 yılından beri 206 kullanıyorum ve  sitede de göreceğiniz gibi 2-3 ay boyunca baya bir araştırdım ve C segmenti sınıfta karar vererek, 308 aldım, size şu kadarını sölemek isterim. İç mekan kalitesi bakımından 106 ve 206, 308in yanına bile yaklaşamaz. Sınıfları farklı diyeceksin ama iç mekan kalitesi bakımından o sınıfta 308'den iyi olan 2 otomobil vardır bence; corolla ve jetta(golf)... 308in motoru ödül almış bir motordur ve BMW yapımıdır. (110hplik olan) 90hplik olan ise peugeoutun 207 outdoorda da kullandığı 1.6 90hp lik motorudur.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 11:58
Daha öncede Msn de konuştuğumuz üzere konunun takipçisiyim bir kaç gün içinde sonuçlanacağını ümid ediyorum

Peugeot Türkiye Genel Merkezine Yolladığım şikayet dilekçesinin tam metni aşşağıdadır..

Saygılarımla..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sayın Yetkili
www.peugeotturkey.com Sitesinin Halkla İlişkiler Sorumlusuyum Misyonumuz
Peugeot Otomobillerinin satış sonrası kullanıcı talepleri doğrultusunda
problem yaşadıkları merak ettikleri her konu hakkında yardımcı olmaktır. Bu
bağlamda bir üyemiz 2009 model Peugeot 308 aracı hakkında sorunlarını dle getirmiş bulunmaktadır....

Aşşağıda bir kısmını alıntı yaptığım problemlerin detaylarını size yolladığım linkte bulabilirsiniz

1- Motor kaputu sileceklerin önündeki lastik yanlardan çıkıyor.
2- Sol silecek sürücü önüne en üst noktaya suyu sürdükten sonra suyu tekrar çekiyor.
3- Kapı cam fitilleri ne 206  , 207 ,207 ve 407 gibi değil .Servis birşey demesede ben yakından inceledim.İçteki kafide kısmın üst kısmında lastik olmamasından dolayı bütün tozu toprağı kadife kısıma doluyor.Hele camlar ıslakken sakın camı açıp kapamayın rezalet oluyor cam. Aksini söyleyen benimle irtibata geçsinler.
4. Sol kapımdan kapı içine yani yüksek ihtimal camların fitilinden su giriyor ve kapıyı açmadan tahliye deliklerinden kapı içindeki su atılamıyor.Servis bunu bir türlü çözemedi.Sanırım bu hafta götürdüğümde ki bu 3 . gidişim olacak, umarım çözerler.Çünkü pişmanım japon arabası almadığıma ya da alman.
Daha da bir çok ufak tefek inanın insana saçma sapan gelen birçok mühendislik hataları var.Örneğin kapı iç kısımlarındaki punta kaynak izlerinin sıçramasından dolayı oluşan pürüzler ki bu peugeot'un kalite kontrol birimlerinin iyi çalışmadan bu aracı piyasaya sürdüklerinin bir göstergesidir.Yukarda bahsettiğim eksiklikler ve hatalar bunun birer nedenidir. Peugeot bir an önce bu araçlarla ilgili çalışma başlatıp bu dediğim ve diyeceklerim problemleri ortadan kaldırmak için servislerine önem vermelidir. Yada servislerinin bu problemleri öyle yada böyle halletmelerini sağlamasını söylemelidir.Silecek için sanırım fabrikaya bildirim yaptılar tabii doğru ise. Diğerleri için maalesef daha bir şey yok.308 sahipleri lütfen benimle temasa geçsinler.

Peugeot Türkiye nedense bu konuya duyarlı davranmıyor müşteri memnuniyetini sağlamak adına açtıkları birimler nedense çalışmıyorlar. Beni 308 i aldıktan sonra aradılar bir de bu sorunları ilettikten sonra aradılar ancak maalesef hiç bir icraat yok . Bizi Avrupa Birliğine istemeyen sözde Fransız firması neden Avrupalı gibi davranmıyor. Sizce bunda bir gariplik yok mu .Acaba Türkiye 'ye ayıplı araç mı sokuluyor.Sizlerinde yorumlarını ve yardımlarını bekliyorum.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=3230

Konu ile yakından ilgileneceğinizi ümid eder problemin çözümlenemesi halinde sorunu Peugeot France HQ iletmek zorunda kalacağımızı üzülerek bildirmek durumundayım..

Saygılarımla
Deran TUYNER
www.peugeotturkey.com
Halkla İlişkşiler Sorumlusu

Yukarı Dön
HakanGokdemir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 12:31
PT farkı bu olsa gerek İnşallah en yakın zamanda sorunun çözülür arkadaşım
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 21:50
Değerli Deran teşekkür ederim yardımların ve ilgin için.Ancak nedense ben biraz yanlış anlaşılıyorum veya bazı arkadaşlar beni anlamamışlar.Ben peugeot firmasının bunu bildiğine inanarak zaten bunları yazıyorum.Yani işin gerçek yüzünü zaten biliyorlar ancak garantisi 2 yıl olan bir araç.Zaten bu arabayı yanlış bir algılama ile aldım ya ben ona yanıyorum.2 yıl 100 bin km olduğunu sanıyordum .Olan oldu ancak ben bu konunun burda kalmamasını ve aksine başka insanların bu tarz bir durumla karşılaşmaması içinde yazıyorum.Bazı arkadaşlar araç için iyi demişler .Hatta biri oto ustasından bahsetmiş çok iyi araba diye peki ben aldıktan sonra ki maalesef aldıktan sonra bir tanıdık ustaya kaporta ustasına götürdüm.En basitinden kapılardaki punta izlerini söyledi artı ön jantlar balatalardan dolayı berbat bir şekilde simsiyah oluyor .Nedeni asbest kullanılmıyormuş ondan.Servis söyledi.Yani diğer markaların balataları asbestli demekki.onlarda ben pek göremedim.Yani sözün kısadı aldığımızla kaldık.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 23:18
Arkadaşım yazmış olduğun sorunlar basit çözümlere sahip fakat aracını sıfır aldığın için garanti kapsamında çözümleri mümküdür.Lakin problem çözülmüyor dahada yokuşa sürülüyorsa http://www.ttkd.org.tr/  adresinden hakkını savunur ve %100 kazanacağına eminim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 769 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6171 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1098 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 272 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3580 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49288 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 513 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 331 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 553 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 87 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4377 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1799 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1024 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 765 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28811 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3720 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26151 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2505 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 238 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English