|
308 ALMAYIN |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yada Bursadaki 308 ler hatalı
|
|
Rfk
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
okadar para verip bölyle mal almak insanı çıldırtır.herkes sonucunda ii bir araba almak sorunsuz dertsiz paranın karşılığını hak eden bir araba bekler.arkadaşımın arabasında arkadan ses geliyor.yaklaşık 1 aydır sesin nerden geldiğini ve sesi kesmeye çalışıyor.delirdi artık.aynı şekilde bende olsam bende deliririm.sonuçda kazandığın parayla gidiyosun alıyosun karşılığında aldığın konfora bak.pejo arabaları iyidir güzeldir ama bu tüp şeyleri göz ardı ediyor.senin benim gibi kişiler için alman arabalarını tavsiye ederim.arabayı aldığında ev almış kadar huzur veriyor adama.çünkü hiç düşünmüyosun acaba sesi nsl kesicem acaba nsl yapcam acaba acaba..... diye düşünerek kafayı yiyosun ve arabayı aldığın plazaya son sürat giresin geliyor uzun lafın kısası ben senin yerinde olsam plazada takmıyor diyosun ya dalarım o kişilere olay çıkartırım yenisini vermelerini isterim.vermezlerse yak arabayı kaskodan al parayı git bir alman arabası al o paraylada
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arac ılk cıktıgında testıne gıtmıstım rezalet bır araba satıcı cocugun yapmıs oldugu testde hepsıen sıfır yazdım neden dedı yalanmı yazım dedım sız araclardan anlamıyorsunuz dedı bana bu arac euro ncap odulu aldı dedı bende dedım kac yıldır pejodasın 3 ay dedı bana sen gıt ıyıce oku ogren ben okulu cokdan bıtırdım dedım bak camın yanındakı arabayı goruyormusun dedım evet goruyorum dedı he ıste dedım o arac benım eee beyefendı onlamı kıyaslıyorsunuz dedı ne kıyası (araba 106 gtı) hayatta yanına yaklasamaz dedım dumur oldu lavuk ıste benım maceramde boyleydı...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sende hangı aracla neyı kıyaslıosun he abı :D :D |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Station arabaya dahi harika görünüm verebilen bir firmadır peugeot ama ne yazık ki iç mekan ve plastik aksamda tipik bir fransız.. Büyük sınıf araçlarında dahi aynı ucuz malzeme ve ciddi tasarım hataları var..
|
|
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben 99 yılından beri 206 kullanıyorum ve sitede de göreceğiniz gibi 2-3 ay boyunca baya bir araştırdım ve C segmenti sınıfta karar vererek, 308 aldım, size şu kadarını sölemek isterim. İç mekan kalitesi bakımından 106 ve 206, 308in yanına bile yaklaşamaz. Sınıfları farklı diyeceksin ama iç mekan kalitesi bakımından o sınıfta 308'den iyi olan 2 otomobil vardır bence; corolla ve jetta(golf)... 308in motoru ödül almış bir motordur ve BMW yapımıdır. (110hplik olan) 90hplik olan ise peugeoutun 207 outdoorda da kullandığı 1.6 90hp lik motorudur.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha öncede Msn de konuştuğumuz üzere konunun takipçisiyim bir kaç gün içinde sonuçlanacağını ümid ediyorum
Peugeot Türkiye Genel Merkezine Yolladığım şikayet dilekçesinin tam metni aşşağıdadır.. Saygılarımla.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sayın Yetkili www.peugeotturkey.com Sitesinin Halkla İlişkiler Sorumlusuyum Misyonumuz Peugeot Otomobillerinin satış sonrası kullanıcı talepleri doğrultusunda problem yaşadıkları merak ettikleri her konu hakkında yardımcı olmaktır. Bu bağlamda bir üyemiz 2009 model Peugeot 308 aracı hakkında sorunlarını dle getirmiş bulunmaktadır.... Aşşağıda bir kısmını alıntı yaptığım problemlerin detaylarını size yolladığım linkte bulabilirsiniz 1- Motor kaputu sileceklerin önündeki lastik yanlardan çıkıyor. 2- Sol silecek sürücü önüne en üst noktaya suyu sürdükten sonra suyu tekrar çekiyor. 3- Kapı cam fitilleri ne 206 , 207 ,207 ve 407 gibi değil .Servis birşey demesede ben yakından inceledim.İçteki kafide kısmın üst kısmında lastik olmamasından dolayı bütün tozu toprağı kadife kısıma doluyor.Hele camlar ıslakken sakın camı açıp kapamayın rezalet oluyor cam. Aksini söyleyen benimle irtibata geçsinler. 4. Sol kapımdan kapı içine yani yüksek ihtimal camların fitilinden su giriyor ve kapıyı açmadan tahliye deliklerinden kapı içindeki su atılamıyor.Servis bunu bir türlü çözemedi.Sanırım bu hafta götürdüğümde ki bu 3 . gidişim olacak, umarım çözerler.Çünkü pişmanım japon arabası almadığıma ya da alman. Daha da bir çok ufak tefek inanın insana saçma sapan gelen birçok mühendislik hataları var.Örneğin kapı iç kısımlarındaki punta kaynak izlerinin sıçramasından dolayı oluşan pürüzler ki bu peugeot'un kalite kontrol birimlerinin iyi çalışmadan bu aracı piyasaya sürdüklerinin bir göstergesidir.Yukarda bahsettiğim eksiklikler ve hatalar bunun birer nedenidir. Peugeot bir an önce bu araçlarla ilgili çalışma başlatıp bu dediğim ve diyeceklerim problemleri ortadan kaldırmak için servislerine önem vermelidir. Yada servislerinin bu problemleri öyle yada böyle halletmelerini sağlamasını söylemelidir.Silecek için sanırım fabrikaya bildirim yaptılar tabii doğru ise. Diğerleri için maalesef daha bir şey yok.308 sahipleri lütfen benimle temasa geçsinler. Peugeot Türkiye nedense bu konuya duyarlı davranmıyor müşteri memnuniyetini sağlamak adına açtıkları birimler nedense çalışmıyorlar. Beni 308 i aldıktan sonra aradılar bir de bu sorunları ilettikten sonra aradılar ancak maalesef hiç bir icraat yok . Bizi Avrupa Birliğine istemeyen sözde Fransız firması neden Avrupalı gibi davranmıyor. Sizce bunda bir gariplik yok mu .Acaba Türkiye 'ye ayıplı araç mı sokuluyor.Sizlerinde yorumlarını ve yardımlarını bekliyorum. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=3230 Konu ile yakından ilgileneceğinizi ümid eder problemin çözümlenemesi halinde sorunu Peugeot France HQ iletmek zorunda kalacağımızı üzülerek bildirmek durumundayım.. Saygılarımla Deran TUYNER www.peugeotturkey.com Halkla İlişkşiler Sorumlusu |
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
PT farkı bu olsa gerek İnşallah en yakın zamanda sorunun çözülür arkadaşım
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Değerli Deran teşekkür ederim yardımların ve ilgin için.Ancak nedense ben biraz yanlış anlaşılıyorum veya bazı arkadaşlar beni anlamamışlar.Ben peugeot firmasının bunu bildiğine inanarak zaten bunları yazıyorum.Yani işin gerçek yüzünü zaten biliyorlar ancak garantisi 2 yıl olan bir araç.Zaten bu arabayı yanlış bir algılama ile aldım ya ben ona yanıyorum.2 yıl 100 bin km olduğunu sanıyordum .Olan oldu ancak ben bu konunun burda kalmamasını ve aksine başka insanların bu tarz bir durumla karşılaşmaması içinde yazıyorum.Bazı arkadaşlar araç için iyi demişler .Hatta biri oto ustasından bahsetmiş çok iyi araba diye peki ben aldıktan sonra ki maalesef aldıktan sonra bir tanıdık ustaya kaporta ustasına götürdüm.En basitinden kapılardaki punta izlerini söyledi artı ön jantlar balatalardan dolayı berbat bir şekilde simsiyah oluyor .Nedeni asbest kullanılmıyormuş ondan.Servis söyledi.Yani diğer markaların balataları asbestli demekki.onlarda ben pek göremedim.Yani sözün kısadı aldığımızla kaldık.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım yazmış olduğun sorunlar basit çözümlere sahip fakat aracını sıfır aldığın için garanti kapsamında çözümleri mümküdür.Lakin problem çözülmüyor dahada yokuşa sürülüyorsa http://www.ttkd.org.tr/ adresinden hakkını savunur ve %100 kazanacağına eminim...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |