Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >308 T7 (2008-2013)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 308 ALMAYIN
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

308 ALMAYIN

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 308 ALMAYIN
    Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 21:24
Arkadaşlar 2008 Nisan ayından 308 comfotr paketli versiyon otomobilimi bursa'dan aldım. Mide bulantımım başlama zamanı;

1- Motor kaputu sileceklerin önündeki lastik yanlardan çıkıyor.
2- Sol silecek sürücü önüne en üst noktaya suyu sürdükten sonra suyu tekrar çekiyor.
3- Kapı cam fitilleri ne 206  , 207 ,207 ve 407 gibi değil .Servis birşey demesede ben yakından inceledim.İçteki kafide kısmın üst kısmında lastik olmamasından dolayı bütün tozu toprağı kadife kısıma doluyor.Hele camlar ıslakken sakın camı açıp kapamayın rezalet oluyor cam. Aksini söyleyen benimle irtibata geçsinler.
4. Sol kapımdan kapı içine yani yüksek ihtimal camların fitilinden su giriyor ve kapıyı açmadan tahliye deliklerinden kapı içindeki su atılamıyor.Servis bunu bir türlü çözemedi.Sanırım bu hafta götürdüğümde ki bu 3 . gidişim olacak, umarım çözerler.Çünkü pişmanım japon arabası almadığıma ya da alman.
Daha da bir çok ufak tefek inanın insana saçma sapan gelen birçok mühendislik hataları var.Örneğin kapı iç kısımlarındaki punta kaynak izlerinin sıçramasından dolayı oluşan pürüzler ki bu peugeot'un kalite kontrol birimlerinin iyi çalışmadan bu aracı piyasaya sürdüklerinin bir göstergesidir.Yukarda bahsettiğim eksiklikler ve hatalar bunun birer nedenidir. Peugeot bir an önce bu araçlarla ilgili çalışma başlatıp bu dediğim ve diyeceklerim problemleri ortadan kaldırmak için servislerine önem vermelidir. Yada servislerinin bu problemleri öyle yada böyle halletmelerini sağlamasını söylemelidir.Silecek için sanırım fabrikaya bildirim yaptılar tabii doğru ise. Diğerleri için maalesef daha bir şey yok.308 sahipleri lütfen benimle temasa geçsinler. 

Peugeot Türkiye nedense bu konuya duyarlı davranmıyor müşteri memnuniyetini sağlamak adına açtıkları birimler nedense çalışmıyorlar. Beni 308 i aldıktan sonra aradılar bir de bu sorunları ilettikten sonra aradılar ancak maalesef hiç bir icraat yok . Bizi Avrupa Birliğine istemeyen sözde Fransız firması neden Avrupalı gibi davranmıyor. Sizce bunda bir gariplik yok mu .Acaba Türkiye 'ye ayıplı araç mı sokuluyor.Sizlerinde yorumlarını ve yardımlarını bekliyorum.

Düzenleyen eksik308 - 17 Kasım 2008 Saat 21:57
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 21:32
308 ın cıktıgı gun 308 e baktık ve 307 almaya akrar verdık.. belkıde sana denk gelmıstır bu fabrıka hataları olabılır her fırmada olur fabrıkasyon hatalar ..

he bu arada ılk one kendını tanısma topıcı acsan daha ıyı olurmus :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 21:36
Kusura bakma forumlara yabancıyım .Zaten kafamda bulanık. Peki neden 307 onun için çok daha kötü yorumlar yapılmıştı .Ben 207 outdoor dan sonra 308 de karar kıldım ama dedim ya herşey aldıktan sonra başlıyor almadan önce değil
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 21:39
Geçmiş olsun.Maesef fabrikasal hata sana denk gelmiş..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 21:47
Arkadaşlar silecek tüm 308 lerde aynı şekilde sadece benim aracımda değil. Bayinin kendi aracı ile de denedik ve aynı sonuç çıktı. Kaput lastiği ve cam fitilleride bütün 308 lerde aynı.Benim aracıma has bir problem değil tanıdığınız 308 sahipleri benimle temas kursunlar.Bunu toplu olarak birlik olarak yetkililere iletmeliyiz.Çünkü serviste birşey yapamıyor şu an.

Düzenleyen eksik308 - 17 Kasım 2008 Saat 21:49
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 21:56

Yazdıklarını ayrıntılı şekilde okudum ama abartılacak bir sorun göremedim. Ufak tefek şanssız durumlar. Araç dış mekanda muhafaza edilmişse silecekleri sertleşmiş olabilir, camda silecek kayganlığı sağlayan özel ürünler mevcut. Cam kapanırken kirleniyor demişsin ben şimdiye kadar kirlenmeyen bi araç göremedim. Kapı fitilleri aşılamayacak bir sorun değil..

Kaportada kaynak izlerinden kaynaklanan pürüzler mevcut demişsin. Sadece bu biraz ciddi bir konu.. aracını sıfır alırken boya kontrolü yaptın mı?? kamyondan düşmüş yada nakli sırasında hasar görmüş bir araç olabilirmi?? Herkes bilir ki bu hasarlı araçlar hasarı giderildikten sonra sıfır diye tüketiciye satılır.. Bunu TR' de ki tüm otomobil markaları yapar?

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 22:00
Hayır hasimayaz arkadaşım şayet bir bayiye gidip 308 kapısı aç.Sonra kapı kilidinin yan kısmına bak yüzüne yani.Punto kaynaklarının olduğu kısımları incele. elini sür ben hepsine baktım ve bütün 308 lerde var.Ayrıca silecek sertleşmesinden dolayı değil bayininkendi aracını test ettik onlarda farkın a vardılar hemde arasın camı özel kayganlaştırıcı sürülmüş vaziyette olmasına karşın onda bile aynı sorun vardı.
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 22:07

Kardeş şimdiye kadar çoğu aracımı sıfır aldım hepsinde ayrı tipte ufak sorunlar yaşadım.. Bence bu kadar titiz olma inan hepsinde var bu tip sıkıntılar.97 Astra GSI' ım en fenasıydı. araç soğukken 1 2 3 zor geçiyordu.. ısınınca normale dönüyordu.. yağını mı değiştirmediler özel katkı mı koymadılar, nafile aracın karakteristiği böyleydi.. 4 yıl kullandım o şekilde.. Sorun Almanı Japonu değil.. sorun 0 araba almış olmanın titizliği..

Düzenleyen hasimayaz - 17 Kasım 2008 Saat 22:08
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 22:10
Peki şimdi  ne yapmalıyım.Şu an servisin eline mi bakıcam.Sol kapıdan su giriyor .Adamlar adam akıllı kontrol etmeden teslim ediyorlar.Bu benim ilk sıfır aracım.94 model tipomun içine bile su girmezken sıfır aracımın kapısının içine su giriyor.40 milyar para ver sonra bu mu olmalı sence .
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 22:16
Orjinalini yazan: eksik308 eksik308 Yazdı:

Kusura bakma forumlara yabancıyım .Zaten kafamda bulanık. Peki neden 307 onun için çok daha kötü yorumlar yapılmıştı .Ben 207 outdoor dan sonra 308 de karar kıldım ama dedim ya herşey aldıktan sonra başlıyor almadan önce değil

kotu yorumları kullanmayan bılmeyen kısıler yapıyor arkadasım :) walla bız çok memnunuz yakıtından kaçısından hızından konforundan guvenlıgınden daha sayıyım mı :)
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 22:17

Peki şimdi  ne yapmalıyım.Şu an servisin eline mi bakıcam.Sol kapıdan su giriyor .Adamlar adam akıllı kontrol etmeden teslim ediyorlar.Bu benim ilk sıfır aracım.94 model tipomun içine bile su girmezken sıfır aracımın kapısının içine su giriyor.40 milyar para ver sonra bu mu olmalı sence .
Aslında çok haklısın.Sonuçta o kadar para vermişin.İnsan ister istemz kıllanıyor
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 22:18
Yani şunu mu diyorsun ilk çıkan aracı alma.307 nin 2008 modellerini düzeltiler mi diyorsun yoksa hayır zaten düzgündü mü diyorsun.
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 22:19
Tabiki bu olmamalı.. Sonuçta hiçbirimiz parayı kolay kazanmıyoruz. Sıkıntılarınla ilgili müracatlarında mutlaka sonuç ile ilgili yazılı belge iste. aracındaki arıza giderilmemişse kesinlikle teknik servis formuna imza atma. Görüştüğün insanların mutlaka isimlerini ve mevkilerini not et. TR de ulaşabileceğin tüm peugeot makamlarına sorunu ilet ve sonuçları sırasıyla not et.
http://www.peugeot.com/Contact/en/questions.htm
adresinden şikayet metnini gönder. Olmazsa PT adına bizde bir metin yazar göndeririz.

Düzenleyen hasimayaz - 17 Kasım 2008 Saat 22:20
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 22:21

Yani şunu mu diyorsun ilk çıkan aracı alma.307 nin 2008 modellerini düzeltiler mi diyorsun yoksa hayır zaten düzgündü mü diyorsun.

walla 307 nın dıger araclarını bılmem bız 2008 kullanıyoruz çok memnunuz sadece bunu bılırım :):)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 22:23
Ha bu arada ben bilişim camiasında çalışıyorum.1000 ytl lik bir bilgisayar alırsın şirket elemanı müşteriye servisler ilgili servis formu keser ve bir nüshası sende kalır müşteri olarak ama ne hikmetse .Peugeot servisleri yada tüm oromobil servisleri 30 - 40 -yada 60 milyarlık araçlar için sana imza attığın formun bir nüshasını vermiyorlar
Ben en son gittiğimde fotokopisini verin o zaman dedim ve zar zor aldım. Fotokopisini.Bu ne alaka öyle değil mi sizce
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 22:35
Arkadaşlar 2008 model comfort modeli metalik boya , kum girisi renk , stil paket , otomatik arka camlar. 13000 de ne kadar eder.
Yukarı Dön
taylan43 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı taylan43 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 23:02
2008 model, 0 km 308 comfort 1.6 110hp stil paket satin aldik ve aractan gerçekten çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 Saat 23:06
Haydaa buyur burdan yak..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 00:16
308 Sıfır Kilometre Şirket Karşı Komşum,Esnaf Arkadaşımız Aldı.Arabadanda Gayet İyi Anlar Eski Gazcılardan Söker Takar Modlar Yıllarca Sanayiilerde Yatmış Kalkmış Arabadan Son Derece Memnun Bir Tane Bile Hata Aksıyan Yer Yok Diyor Şidettle Tavsiye Ediyor..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 09:12
sanırım arkadasım bu saece sende bı sorun oldu fabrıkasyon hata 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 769 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6171 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1098 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 272 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3580 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49288 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 513 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 331 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 553 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 87 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4377 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1799 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1024 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 765 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28811 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3720 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26151 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2505 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 238 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English