![]() |
|
106 xs çok yakıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DOSTUM BENDEDE 106 XS VAR VE BENİM ARABA 1 TL YAKIYOR SEN BENCE DUA ET ...
ŞAKA BİR YANA AMA BEN MOTORLADA OYNADIM EĞER Kİ BUJİ VE KABLOLAR İLE ÇÖZÜM BULURSAN BANADA HABER ET... CUMARTESİ İZMİR BULUŞMASI VAR SENDE GEL HEM TANIŞMIŞ OLURUZ HEMDE ARACI İNCLEMİŞ OLURUZ... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
tsgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese iyi akşamlar. 106 xs 1.6 8v araç sahibiyim. araçta sadece son susturucu yerine silencerli egsoz ve kat iptali var. spor hava filtresi vs hiçbişey yok sadece egsoz orjinalinden farklı ve araba şuanda 50 kuruş civarı yakıyo. bu yakış normalmidir yoksa arabada bi sorunmu var. bi arkadaşımda ford taunus marka araç var. lpgde 50 kuruş yakıyomuş araçları. buji kablolarını ve bujileri değiştirmişler. performans bujisi takmışlar. yakıt anında 27 kuruşa düşmüş. bunu duyduktan sonra bende böyle bişeye niyetlendim ama boş yere para harcamakta istemiyorum. benzin borularında çatlakmı var diye düşündüm ama öyle bi durumda araba gaz yemiyor. önceki arabamızda başımıza gelmişti. başka ne gibi bi ihtimal olabilir. yardım edebilirseniz çok iyi olur. şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |