![]() |
|
Beyler dayanamıyorum artık !! :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 09:06 |
Malum 307'lerimizin süspansiyonları cok sert, bir de yetmezmis gibi 40 yanaklı 17 jant taktık arabaya sesler iyice arttı oda yetmezmis gibi arabaya yay alma pesindeyim cünkü leylek gibi duruyor
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abicim gazlı süspansiyon falan uygulatamaz mıyız? Bizim araclarda yaglı sanıyorum.
|
|
![]() |
|
Bence 307 yüksek haliylede güzel gözüken bir araç. Orjinal ebat' ında farklı bir jant ile araç dahada güzel oluyor. Yay felan takıp caanım arabanın alt takımı zartını zurtunu dağıtmaya karşıyım.
Bende dayanamıyorum kahvaltı yapamadım bu sabah ![]() Düzenleyen dogan106 - 07 Kasım 2013 Saat 21:42 |
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya konfor ya spor görünüş :) karar senin... Eğer bekarsan boşver konforu, ama evli ve çocuğun varsa konfordan vazgeçme ;)
|
|
![]() |
|
Spor görünüsten kastım sadece jantlarımı seviyorum, degistirmek istemiyorum. 225/24/17 yumusak hamur lastikle onu biraz toparlayacagımdan eminim. Sadece süspansiyona ne gibi degisiklik yaparım onu bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Peki iceri ses vermiyor mu? Yani acıkcası ben zıplamaktan cok seslerden yakınıyorum.
|
|
![]() |
|
Suan 215/40/R17 dedigim gibi bunları 225/45/R17 ile degistirecegim. Dün geceden bu yana yaptıgım arastırmada aracın ic mekanını söktürmemek icin dıs izolasyona bakıyorum, davlumbaz ve arac altını pütür kaplama yaptırmayı düsünüyorum. Bilmiyorum düsünceniz ne olur. İc mekanda sadece kapılar, bagaj ve tavanı izole ettirecegim ayrıca kaputu da düsünüyorum. Sizce Onur bey, düsünceleriniz neler, nasıl olur?
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
siz sertlikten değil, sesten rahatsızsanız konfor dediğinizde söylediğiniz ölçüler çok uzaktı ama şimdi, ses lastik uğultusu sanırım. izolasyonla 225/45/17 ye, 4te2 yardımcı olur farkı hissedersiniz hemde ve buna artı olarak 4-4lük istiyorsanız tek yapabileceğiniz teyibin sesini normalden biraz daha fazla açmak ve Heavy Metal CD si doldurmak olmalı :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Ön takımımdan yana sükürler olsun ses yok. Tek sıkıntım dedigim gibi tümseklerde gelen tak tuk sesleri. Cok tesekkur ederim ben söylediklerinize kulak asacagım. Ama araca pütürü her halükarda yaptıracagım, sonucta 8 yasında ve cürüme vb seyler görmek istemem. En azından koruma amaclı. Cok tesekkur ederim yardımlarınız icin. Aziz bey heavy metal degil de, grunge müzik iyi gidiyor :) The clash, off spring, nirvana gibi tavsiye ederim. Yasım genc ama heavy metali ben bile kaldıramıyorum. :)
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
alışmalısın :) @Azizin dedigi gibi volume yükselt :D
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Abi ![]() ![]() Dogancan onlar trash :)) Sen gel ortayi bulalim senfonikle cozelim senin sorunu. Almora iyidir ;)) |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Yada vanalı egsoz^^
![]() |
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
205-55-16 lastiklerle 307 çok konforlu bence. Başka bir araca binince 307'nin konforunu anlıyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Baskan ona bakarsan punk falan filan karısıyor durumlar. Sen gel biz dilinden anladıklarımıza türk halk müziğine gidelim. :) Hocam sehir dısındayken Opel Astra 2011 (güncel kasanın önceki) ve Captiva'ya 3-4 ay her gün bindim. Astra ile kıyaslıyorum süspansiyon ve iceri gelen ses 307'ye göre cok az. Tekrar ekliyorum aracımın ön takımından kesinlikle ses gelmiyor. Benim tek rahatsızlıgım tümseklerden gectigimde gelen tak tuk, sesi lakırtı takırtı tukurtu yok yani. |
|
![]() |
|
Sunu da ekleyeyim, Opel'den nefret ederim.
|
|
![]() |
|
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Bence bu kadar masraf etmene gerek yok...Aracını sevıyorsun mutlaka ama gerek yok!! Ozaman bunu satıcaksın içeriye ses almayan bi araç bakıcaksın 2012 2013 modeller'den emin ol o ses yok... Senle aynı durum'dayım motor koruma sacının vidası gevşese duyabiliyorum.. Yani erken müdale az masraf bizim için... Lüks araçlar'daki büyük sorunlar motorun ve takımların seslerini duymamaları :D benim fikrim bu
|
|
CNN18
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Kardeş öncelikle o lastiklerle uğultu yapması biraz normal gibime geldi. Arkadan gelen ses ise süspansiyon yapısından kaynaklı.307'ler de tam olarak bağımsız değildir süspansiyon bu nedenle bir lastiğin karşılaştığı direnç aracın diğer tarafına da aktarılır(yol tutuşu açısından faydalıdır ama). bunun için ben kendi aracımda ara yatak takozu ile ilgili bir çalışma yaptım ve faydasını gördüm. forumda aratırsan bulabilirsin. benzer çalışma ile birlikte koni sertlik ayarlı amortisör kullanırsan bir nebze olsun faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |