|
307 SW otomatik vites sorunu |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 151617 |
Yazar | |
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anlatıldıgı gıbı yolu takıp edın hocam yag degısımı sonra eletro vanalardakı basınc degerlerını olcturun dusukse degıstırın
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
tolgaacikgozz
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgaacikgozz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Teşekkürler... bugün Peugeot berke de bağladık makineye basınç arızası verdi elektrovanalar yarın değişecek..
|
|
Tamircizade Bilgisayar & Elektronik Teknik Servis
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gecmıs olsun
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
qw12
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Türkiye'de böyle AL4 ustası var mı?
http://www.youtube.com/watch?v=zEDQ-7mpAuE |
|
palet
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen katılıyorum. Benzer probleme sahip ya da yoğun Trafikte kalan arkadaşların en kısa zamanda Klima yı çalıştırmalarını öneriyorum. Radyatör Fanı motor hararetine göre devreye girer veya devreden çıkar. Ancak Siz Klimayı açarsanız Radyatör önünde bulunan klima FAN'ı sürekli olarak çalışmaya başlar ve bu şeklide motor hararetinin yükselmesinin önüne geçilir. Hararet yükselmiyeceği için de Şanzıman beyninin şanzımanı korumaya alarak vites yükseltmemesi problemi giderilmiş olur. Bu arıza nın giderilebilmesi için otomatik Şanzıman yağ soğutucusu ve radyatörün de kontrol edilerek herhangi bir tıkanıklığın olmadığından emin olunmalıdır.
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
aunal2811
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aunal2811
|
2003 model 307 sw aracımda şöyle bir problem mevcut : araç yaklaşık 30-40 km yol gidene kadar herhangi bir problem yok yaz kış farketmiyor 30-40 km gittikten sonra durduğumda baya yavaşladığımda araç yürümüyor devir 5000 ni falan görüyor anca vitesi manüel konuma alıyorum 1,2,3,4 yazması gereken ekranda sadece D yazıyor ve araç anca bağırıyor buna bağlı selonid valfler değişti yağ değişti sorun yine çözülmedi sonrasında arka kapak açıldı burç teflon ve bir bant değişti ve çıltım otobana 100-150 bastım yol ayrımında yavaşladım tekrar gaza bastım ve maalesef arıza devam ediyor hiçbir değişiklik olmadı sadece vuruntu ortadan kalktı giren müşürü acaba bu sorunu da çözer mi
|
|
emir.bulut
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2019 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emir.bulut
|
arkadaşlar sorunun ana kaynağı ısı, termostat ve fan sorunu birde şanzıman içindeki yağ soğutucu ,,bunları çözün sorun kalmaz.bunları çözün ve beyini resetleyin.Hepsi denendi ve sorunlar çözüldü .....termostatı sökün radyatör alt tıpasını açın ,termostatı sökdüğünüz borudan tazzikli hortumla çeşme suyu basın şanzıman yag sogutucu ve radyatör temizlensin termostatsız bir şekilde hortumları takın suyunuzu tamamlayın, beyini resetlemek için şöför camını acın kapıları kapatın ,akü kutup başını sökün ve 10 dk bekleyin sonra camdan uzanarak kapıları açmadan aracı çalıştırın işlem tatmam aracınızı kullanabilirsiniz...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 151617 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |