![]() |
|
P.T. Kocaeli Toplantı kadrosu tespiti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hoşbulduk abicim ben km lere doydum yol yorgunluğu var :D birde yolda parayı bitirdik :) bugün bana tatil olsun. bir dahakine yalnız bırakmam nasipse
|
|||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
tamamdır nasıl istersen :)
yanıma ugraya bilen olursa, sticker verebilirim bilgilerinize. |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
güncel :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Foruma yeni üye oldum.PEUGEOT RCZ aracım ve ben bu organizasyonda yer almak isteriz.
|
|||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|||
![]() |
|||
||
Hoş geldiniz volkan ustam, RCZ huuu tüyler ürpertici :) bizde sizi aramızda görmek isteriz, yakın zamanda iftar düzenleyeceğiz inşallah. sizi her halukarda sms ile haberdar ederim, özel mesajınızı aldım facebook bilginizide iletirseniz sevinirim. görüşmek üzere :) iyi forumlar alttaki konuyuda incelemenizi tavsiye ederim...
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Güncel :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
||
iftarda o RCZ buraya gelecek hemşehrim :) hoşgeldiniz. keyifli forumlar
|
|||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|||
![]() |
|||
||
Bende 208 GTI ile gelebilirim çok karışığım Her an herşeyi yapabilirim :D :D banka arayıp duruyor bu sabah bile aradı saat 10da kredinizi kullanmanızı bekliyoruz 12ye kadar işlem yaparız falan, çok tetikleniyorum :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Neler dersin sen abi öyle :)) |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
||
cumartesi itibari ile evimi de tuttum darıca fevzi çakmak mah. den allah kısmet ederse 15 güne kadar kocaelindeyim:)
|
|||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|||
![]() |
|||
||
Burak :)) demedim varsay,
Hayırlısı olsun hocam, Darıca biraz uzak ama ist nerdeyse :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
muratsandalci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsandalci
||
2 aylık PUG'luyum :) Derince İzmit karışımı...
|
|||
M.Sandalcı
|
|||
![]() |
|||
||
Hoş geldiniz, aktif kalmanız dileğiyle,
Yakında bir buluşma ayarlayacağız, gelişmeler hakkında bilgi verilecek. iyi forumlar.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
İletişim bilgileri günceli :)
kısa bilgilerinizi özel msjla alabilirmiyim. Ad soyad: telefon: Ziyaret adresi: iş adresi: Facebook: araç plakası: |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
||
selamlar. gebzedeyim. ben de katilimci olurum. bu tarz organizasyonlar daha sik duzenlenmeli.
|
|||
![]() |
|||
||
Selamlar hoş geldiniz.
bilgilerinizi özel msjla bekliyorum. ayrıca çok geç oldu ama pazar günü Bursa temsilcimizin yaptığı organizasyona gidilecek gelirmisiniz diye sormak isterim.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
HACI ABİ BENDE GELEMMİ..
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Aziz senin arabanın GTİ olmadığını öğrendi ya daha kabul etmez seni.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
yok artık, serkan abi xs'ide ucururum sen hiiiiç merak yayma ortalıga ![]() ![]()
Gelmezsen sen bilirsin....
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
ayıp ayıp size benim aslan parçası her haliyle yakar geçer :) 10 sn de 110 dasın :D
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |