![]() |
|
406 Otomatik Şanzıman Düze Çevrilmi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun, masraf az değilmiş ama :(
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun tekrar şanzuman değişikliği olayını ustanızla görüştünüzmü ?
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
muratca58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratca58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet masrafı biraz fazla çıktı ama türbin pompasının değişimini ben istedim bide popmanın tamiri için türbini kargo ile kayseriden ankaraya yolladım.
|
|
2003 Peugeot 406
2.0 HDİ ST BVA 110 HP 250 NM Tork |
|
![]() |
|
muratca58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratca58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şanzıman değişikliği olayını bir kaç yerle görüştüm biraz sıkıntılı iş uyum sağlamama gibi problemler oluyormuş fakat uyum sağlarsa hiç bir sorun çıkartmıyormuş otomatik şanzımanı düz şanzımana çevirmek için sadece şanzıman parçalarının değişmeside yetmiyor göstergeler vites topuzunun olduğu konsollu bölüm aracın elektronik beyni vs beyin uyum sağlamazsa tekrar bir masraf yapıp otomatik şanzımanı tamir ettirip taktırmak gerekirmiş o nedenden dolayı aracınız otomatik ise otomatik olarak kalsın bu elektronik beyin bulunan araçlar biraz sıkıntı oluyor:D
|
|
2003 Peugeot 406
2.0 HDİ ST BVA 110 HP 250 NM Tork |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |