![]() |
|
Elektronik çözüm ve Fikirler bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam konuya çok hakim değilim ama o flex dediğiniz film şeklindeki kablolardan istanbul perpa okmeydanında bulabilirsin orada bulamazsan karaköy de kesin bulursun ve envai çeşidi var
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
İnşallah buluruz... :) |
|
![]() |
|
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesafe ne kadar olursa kurtarır? Lehim olayınızda çözdüm sayılır. Bizim arkadasta o olayı yapacak makina varmış. Tek kalemde sokete lehim atabilirmiş...
|
|
![]() |
|
Allah'ın izniyle bu olayı gerçekleştirecem arkadaşlar... Zamanında 1000 lira verdik aldık. Daha kullanamadım... İnşallah hallolacak olmazsa satın kullanamıyordum deyip çöpe atarım artık... :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |