|
SUSTALI SUSTALI ANAHTAR HAKKINDA |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kemalakkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 16:41 |
Selamlar Arkadaşlar
Başlıktada belirttiğim gibi 308 aracımın sustalı anahtarından hiç memnun değilim benimki 2008 model olduğu içinmidir nedir okadar adi bir anahtar yapmışlarki anlatamam yani daha önce zaten bende Citroen C4 vardı ondaki anahtardan hiç memnun değildim bu anahtarıda görünce dedim al birini vur ötekine ayrıca bunda 2 düğmeli anahtar var benim c4 te 3 düğmeliydi ortadaki düğme lambaları yakıyordu cok memnundum lafı fazla uzatmıycam bu anahtarlarımızı değiştirebiliyormuyuz acaba şöyle sert plastiği olan bir anahtar yaptırabilirmiyiz
|
|
Afgan Kurdu
|
|
kemalakkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
|
Mutlaka bakıcam ya yapanlar varsa resim yayınlayanlar olursa sevinirim açıkçası
|
|
Afgan Kurdu
|
|
yenice
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=SNHKiucrstk
burada normal anahtarın kurulumu anlatılmış. bunu tersten uygulayıp, iç tertibatı çıkartıp, sustalı anahtara takacaksınız. |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
kemalakkan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
|
İyi bir anahtar yaptırmam lazım okadar dandikki bilenler bilir yani anahtar sustalı ama ince bi anahtar olduğundan açılınca sabit durmuyor ayrıca plastiği çok kötü yırtılacak yani düzgün bi kab bulmam gerekli bakıcam inşallah bulabilirsem bulucam
|
|
Afgan Kurdu
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |