![]() |
|
P.T. Altın günü Başlamıştır... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 891011> |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GÜNCEL
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
son hafta ( alicilik ) dostum paranı gönderdim iyi günlerde harca :)))
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Beyler teşekkürler,
Alper, telloltello, fexzi nin paraları görünüyor şimdilik Meblağa göre ben de devam edebilrim. Sonunculuk da kabulum
![]() |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Azizimin parayı geciktirdim özür dileyerek yatırdım bugün,alim güle güle harca.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
abi ben yanlıs göndermişim ya
TR1 5000 6400 0001 4229 1025 908 ibana göndermişim iş bankası :((
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Favzi abi teşekkür ederim.
Salih abi saolasın teşekkür ederim. Erol hocam hiç önemli değil ben de zaten ona aktaracaktım ![]() Alper Fexzi tellotello 307bursa Erolss göndermiştir. |
|
![]() |
|
Hadi bakalım yenisi hayırlısı ile olur inş. 4 kişi kaldı göndermeeeyen
![]() |
|
![]() |
|
abdullahalas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alicilik ben internet subeme giremiyorum bu gun gun içerisinde gonderecegim dünden beri uğraşıyorum ksuura bakma
|
|
abdullah alasss
|
|
![]() |
|
abdullahalas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
kardeşim şimdi gönderdim kusura bakma iyi günler
|
|
abdullah alasss
|
|
![]() |
|
Rica ederim hocam teşekkür ederim. Son 3 kişi kaldı
![]() |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
İnsanlık hali aksama olur ama fazla uzamasın arkadaşlar ilk haftalardaki gibi hassas olalım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
valla pazartesinden beri internet şubeme giremedim kardeşim tekrar kusura bakmayın
|
|
abdullah alasss
|
|
![]() |
|
Fevzi abinin dediği gibi gecikme olabilir sıkıntı değil pazartesiye kadar burdayım :D Sonra yurt dışı :D
|
|
![]() |
|
onurazgin a teşekkürler son iki
|
|
![]() |
|
son iki ?
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Ya ben bir takim aksilikler yasiyorum. Alicim numarani bulamiyorum netim yok telden giriyorum. Bana tel nonla bir ulasirsan garanti cep bankla gondere bilirim kusura bakma kardesim hem firsatim olmadi hemdeimkanim.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ali ben memlekete cıkmadan yollamıstım ıkı hafta once azıze ve sana aynı anda gonderdım anlamıstrsın umarım dıyede aramamıstım bır sorun yoktr umarım
|
|
![]() |
|
Alper parayı gördüm teşekkür edeirm sıkıntı yok.
Aziz abi yurt dışına çıkıyorum ben de yarn akşam 2 hafta yokum sonrasında görüşürüz seninle beraber eergul kaldı. Ondan ses çıkmadı. |
|
![]() |
|
yurt dışı günceli !!!!
|
|
![]() |
|
Hortlatalımda yeni arkadaşlar, www.Peugeotturkey.com ailesinin geçmişini bi görsün :))
Düzenleyen Aziz - 03 Ekim 2013 Saat 17:20 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 891011> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |