|
206 Fan rölesi nasıl değiştirilir? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
candanxyz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2013 Saat 14:51 |
206 Fan rölesi nasıl değiştirilir?
Bilen kişiler yardımcı olursa çok teşekkür ederim.
|
|
''Bay Z''
|
|
candanxyz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
Bilen yok mu?
|
|
''Bay Z''
|
|
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fan rölen bir kablo demetinin ucunda "1 numara olan" lokasyon olarakta yerini gösteren ve sökümünü gösteren bir kaç resim var aşağıda, biraz el becerisiyle ulaşabilirsin ...
aman çalışırken izolasyona dikkat et iki kat makaron kullan izole bant neyim kullanma başın ağrır... Düzenleyen errör - 11 Ağustos 2013 Saat 02:08 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
candanxyz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
Çok teşekkür ederim gayet iyi gösteriyor fotoğraflar rahatlıkla değiştirebilirim.
|
|
''Bay Z''
|
|
memet
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
usta 6 numaralı soketın kablo renkerı ne ve nereye baglanıyo yardımcı olabılırmısınız
|
|
2004 1.6 quicksilver 123000
|
|
elestern
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
konu fan dan açılmışken bişi sorayım bende bizim fan renolardaki gibi durduktan sonrada çalışmaya devam ediyormu ben daha denk gelmedim araç çalışırken sıkıntı yok durdurktan sonra ses yok tamirci normal dedi bilgisi olan varmı
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
fan konağı kapayinca duruyor. Çalışmasına gerekte yok zaten Aliminyum blok olduğu için motor kendi kendine soğumaya devam ediyor |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
candanxyz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
Bende konu hortlamış iken fan rölesini niye değiştirdiğimi söyliyeyim.
Araç giderken hararet göstergesi en dibe dayanıyordu,hararet yükseldi sandım kaputu açtım herşey normal gözüküyordu.yola devam ettim 1.2 dakika sonra düştü sonra tekrar sona dayandı, ve artık röle işini yapmıyordu ve değiştirdik.10 tl
|
|
''Bay Z''
|
|
mertdemiray
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertdemiray
|
benim fan 1.devre calısmıyor gibi arkadaslar 105 de acıyor ve son sürat dönüyor. Rezistörden süpheleniyorum. Yeri ve yukarıdaki kablo soketlerinden hangisidir acaba? Yardımcı olur musunuz?
Rezistörden değilse fan rölelerinden hangisi 1.devreninkidir?
|
|
Ssedo
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimde derece birden 0'a iniyor ya da 100'ü geçiyor ısı müşürünü değiştirdim acaba fan müşürünü değiştirsem düzelir mi arkadaşlar ya da ne ile alakalı olabilir sizce?
|
|
candanxyz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
fan rölesini değiştir masrafsız parça zaten
|
|
''Bay Z''
|
|
koray
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar fan rolalesi takılı kısımda üsttekimi alttakimi birinci devre...
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
konu biraz hortlatayım fan rölesi takılı sımda korayın dediği gibi üstekimi alt takimi 1 devre
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
tamer166
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Usta Numaralandırılmış olduğun Soketlerin Bağlantı Yerlerini yani nereye bağlanacağını ve Ne işe yaradıklarını yazarmısın Son olarak Fan bağlantıları tamamlandıktan sonra En son Kablo nereye bağlanıyor motorun olduğu kısımda bir yermi yoksa Direksiyon altı sıgorta filanmı
|
|
koray
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ÜSTEKİMİ ALTAKİMİ 1 DEVRE. CEVAP ALAMADIK
SAYGILAR
|
|
staticxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
biraz geç bir cevap oldu ama ben söyleyim. üstteki fan için, alttaki klimanın rölesi. benim makine 2000model bende fan 1. kademe ve 2.kademe bitron beyni dedikleri bir parça var. o karar veriyor. rölede aç kapa yapıyor. 2003 model sonrası değişmiş sistem. bitron beyninin görevi arabanın kendi beynine eklenmiş. onda da iki röle var. onda da aynı üstteki fan, alttaki klima için. hocam zaten 10tl lik parça. eliniz değmişken ikisinde değiştirin kafa rahat kullanın. fan resiztansı çok dandirik bir parça, bozulmaya çok meyilli. onuda değiştirin. kafa rahat kullanın
|
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konu guncel.
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
kaan206
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam bnm aracta 1.kademe fan acmıyor sadece 2.kademe aktif. Roleler yeni sorun me olabilir
|
|
kaan206
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bnde 1.kademe calısmıyor neden olabilir
|
|
M.Ahmet059
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
|
Resimler gitmiş, hazır konu hortlamışken bende bir soru sorayım, benim 206 1.4 2000 model benzin lpg, fanın 2. seviyesi açılmıyor acaba rölede mi sıkıntı vardır ? yoksa nedir problem fikri olan var mı ?
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |