![]() |
|
PTGaleriye Üye Araçları Eklenecek! [YAYINDA] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 6> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şimdiden basladı zaten aziz cok fena olacak bugun sis ve zenon koyuyorum asıl bomba haber hafta ya
![]() |
||
![]() |
||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
|
Sana bi Sonar Angel Şart :)
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
görüyoruz zaten serkan abi görmese gelişmeler 5897 tane şahit lazım serkan abiyi inandırmaya, :))) zenonlar geldi diye haber vermedin ama gelmedi diyede haber vermedin sıkıntı yok galiba :) tekrar tekrar maşallah.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
yok hocam angel düşünmüyorumda karartcam farları şimdilik
![]() |
||
![]() |
||
|
serkan abi canlı canlı gördü öle inandı zenonlara gelince dün kafamı kasımaya zamanım yoktu arabanı peşinde
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Aslan gibi araba verdim 3 saat sonra titrek halde getirdi yanıma :)
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
alla alla noldu ki D:
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Balansı yapmamışlar sanırım 70 km hızdan sonra titriyomuş araba
|
||
![]() |
||
|
:D şu himen vardı kaplanı titrekmiydi neydi, sonra atılgan falan oluyordu galiba :D o misal yani sendeyken atılgan alperde titrek :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Güncel.
Resimlerinizi bekliyorum :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Tamponlarımı taktırıp boyayı tamamlıyım bende göndericem :) haftasonuna tabi ancak :(
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Hersey gayet normal sıkıntı yok suanlık iyi anlasıyoruz o beni üzmüyo ben onu gül gibi geçinip gidiyoruz :) bugun rc spolier ve gti marsbiyel takılıyo aslanın bi tek far ve stop kalıyo ondan sonraki fotograflarla geliyoruz ...
|
||
![]() |
||
|
Zaman sınırı yok şimdilik en kötü 2 ay kadar sınır yok yani sonra yorulursam devrederim yine devam eder merak etmeyin :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Döndüm Günceli,
ilk konuyu okuyunuz.
Nick - Üye adlarınız yazmayi unutmayin. Bekliyorum. Liste, Aziz Mahmutbasaran Dream yavuzkilic (nick yok mailde) SDYMZ 307bursa Serkan719 ataman100 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
abi citroen kabul olur mu
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Volkan Olmaz tabi ki :D, Ama 106 nın varsa gönder, sonuçta senindi ve bu arşiv olacak belki asılar boyu falan :) bende sattım mesela ama ekleyeceğiz.
Tarihi eser tadında belki, Belki Klasikler diye, Bir gün Mutlaka Göreceğiz 50mizde 60şımızda, peugeot Aşktır, Tutkudur, Belki Miras Tadında, Belki Hüzünlenmek anılara şiir oldu ha :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bugün bende yolladım pek profesyonel çekimler değil ama idare eder artık
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
ben şimdi 106 nın resimlerinimi atıcam abi kafam çalışmadı pek :))
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Abi duygulandım be :) yarın gönderiyorum 106 nın resimlerini :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ehm, bilmiyorum help :D Aydin BEYOL abi Helpp hellllpp :D Pejosu olmayan naapsın :D Cevap veriyorum, Otursun ağlasın, Ne almazsın pejo beyaa :)) woswos kulübüne söle sen burak, yiyyosa onlarda yapsın yiyosa
![]() ![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |