|
PTGaleriye Üye Araçları Eklenecek! [YAYINDA] |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 6> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şimdiden basladı zaten aziz cok fena olacak bugun sis ve zenon koyuyorum asıl bomba haber hafta ya
|
||
umut_25
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sana bi Sonar Angel Şart :)
|
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
görüyoruz zaten serkan abi görmese gelişmeler 5897 tane şahit lazım serkan abiyi inandırmaya, :))) zenonlar geldi diye haber vermedin ama gelmedi diyede haber vermedin sıkıntı yok galiba :) tekrar tekrar maşallah.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok hocam angel düşünmüyorumda karartcam farları şimdilik
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
serkan abi canlı canlı gördü öle inandı zenonlara gelince dün kafamı kasımaya zamanım yoktu arabanı peşinde fabrikaya gelmiş geri gitmiş şubeye bende yoktum allah izin verirse bugun alcam aksamada paylaşırım aricam seni zaten
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aslan gibi araba verdim 3 saat sonra titrek halde getirdi yanıma :)
|
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
alla alla noldu ki D:
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Balansı yapmamışlar sanırım 70 km hızdan sonra titriyomuş araba
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:D şu himen vardı kaplanı titrekmiydi neydi, sonra atılgan falan oluyordu galiba :D o misal yani sendeyken atılgan alperde titrek :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güncel.
Resimlerinizi bekliyorum :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamponlarımı taktırıp boyayı tamamlıyım bende göndericem :) haftasonuna tabi ancak :(
|
||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hersey gayet normal sıkıntı yok suanlık iyi anlasıyoruz o beni üzmüyo ben onu gül gibi geçinip gidiyoruz :) bugun rc spolier ve gti marsbiyel takılıyo aslanın bi tek far ve stop kalıyo ondan sonraki fotograflarla geliyoruz ...
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Zaman sınırı yok şimdilik en kötü 2 ay kadar sınır yok yani sonra yorulursam devrederim yine devam eder merak etmeyin :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Döndüm Günceli,
ilk konuyu okuyunuz.
Nick - Üye adlarınız yazmayi unutmayin. Bekliyorum. Liste, Aziz Mahmutbasaran Dream yavuzkilic (nick yok mailde) SDYMZ 307bursa Serkan719 ataman100 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi citroen kabul olur mu
|
||
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Volkan Olmaz tabi ki :D, Ama 106 nın varsa gönder, sonuçta senindi ve bu arşiv olacak belki asılar boyu falan :) bende sattım mesela ama ekleyeceğiz.
Tarihi eser tadında belki, Belki Klasikler diye, Bir gün Mutlaka Göreceğiz 50mizde 60şımızda, peugeot Aşktır, Tutkudur, Belki Miras Tadında, Belki Hüzünlenmek anılara şiir oldu ha :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bugün bende yolladım pek profesyonel çekimler değil ama idare eder artık
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben şimdi 106 nın resimlerinimi atıcam abi kafam çalışmadı pek :))
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
volkanC2
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi duygulandım be :) yarın gönderiyorum 106 nın resimlerini :)
|
||
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ehm, bilmiyorum help :D Aydin BEYOL abi Helpp hellllpp :D Pejosu olmayan naapsın :D Cevap veriyorum, Otursun ağlasın, Ne almazsın pejo beyaa :)) woswos kulübüne söle sen burak, yiyyosa onlarda yapsın yiyosa
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |