![]() |
|
Talihsiz Bir Kazada Benden |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2013 Saat 22:10 |
Arkadaşlar yorumları bekliyorum bir kaza başıma geldi kaldırımın ustune parketmış vatandaşın biri aracın yarısı yolun dışında tek şerit yol yasak yere parketmış zaten bende o esnada ordan geçerken tam yan yana geldığımızde yola bakmadan şöför kapısını açtı.Sağ ön çamurluktan bir tuttu arka kapıya kadar sağ tarafı sıyırdı.Yol tek şerıtlı olduğu ıçın araçları çekmek zorunda kaldık,yanı kaza anını fotoğraflamam ımkansızdı polis çağırdım ama kendi aranda halletceksın dedi.İşlem yapmadı,kaza tespı tutanağı verdı gitti.Adam suçunu kabul edıyor ben hatalıyım dıyor benım yuzumden madur olma nasıl haklı çıkcaksan doldur tutanağı dedi.Neyse doldurduk karışıklı.Ben aracımı yaptırmam ıçın neler yapmam gerek bılıyorum araçları kıpırdatmadan fotoğraflamalıydık ama mumkun değildi polise sordum çek burda ferketmez dedı neyapmam gerekıyor arkadaşlar elımdekı resımler bunlar kaza anını bırebır fotoraflayamadığım ıçın madur olurmuyum adam suçunu kabul edıyor.Maf oldu arabam yınede cana gelmedı ama uzuluyor ınsan gozu gıbı bakarken bır dıkkatsızlık için yardımlarınızı beklıyorum...
Düzenleyen samet206 - 12 Ekim 2016 Saat 02:47 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun ustam. en çok korktuğum şeydir o benim senin başına gelmiş geçmiş olsun. tutanağı tutun güzel onun sigortası karşılar. hareket edip etmemesi çok sorun değil benimde başıma geldi bi olay fotolar gayet güzel çekilmiş sorun yok. sigortaşirketi eksper yollayıp baktırıp masraf çıkarttıracak sonra sen istediğin ustaya yaptırtıp araç kimin üstüneyse onun hesabına parayı yatıracak sigorta şirketi ve sende ustalara veeceksin. tekrar geçmiş olsun.
![]() tanıdığın bi kaporta ustası varsa ona bi danış istersen onlar çok iyi biliyolar seni yönlendirirler ![]() Düzenleyen samet2461 - 05 Temmuz 2013 Saat 22:48 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tutanagi doldurup karsi tarafin ehliyet ruhsat ve sigorta policesi fotokopilerini alip diledigin kaporta boyaciya gidip aracini yaptirabilirsin. Aracinin plakasinin gorundugu bir resimde eklemeyibunutma evraklarina. Yalniz anlamadigim 30 km hizla gidip 50 mt uzaklikta neden durdun. Carpmayi hissettigin anda durup resimleseydin daha saglikli olurdu. Cok gecmis olsun can sıkar boyle isler.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Araç şuan serviste hocam zaten Allah razı olsun çok sınırlendım ama yapılcak bısey yok ne kadar surer bu işler ınşallah uğraştırmaz fazla tek korktuğum şey araçları hareket ettırmektı ama melasef ımkan yoktu musaıt bıryere çekmekten başka yapılcak bırşey yoktu umarım sıkıntı çıkarmaz dedığınız gıbı olur çok sağolun ![]() |
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
cok geçmiş olsun kardeşim
|
|
![]() |
|
Tutanağı serviste doldurdum ehliyet ,ruhsat fotokopisini aldım sigortası poliçesini aldım resımlerdede var aracın plakası gayet net.Hocam orası karışık şöyle anlatayım adam aracını kaldırıma parketmış baya daraltmış yolu yol gelış gıdış dar ortada turuncu dubalardan var ben adamın kapıyı açtığını görsem dururdum zaten ancak araç park halındeydi adamla tam yan yana geldık far kısmını kurtardım adam kapıyı açtı arka kapıya kadar sıyırdı olay tam olarak böyle.Ben hıssetmedım bunu baktım çat dıye bir ses geldı ayna sallanıyor 50 Metre ilerde durdum sadece ayna kırıldı sandım anında duramadım zaten durduğum zaman bıle rahat vermedıler yol çok işlek pis bir yol esnaftan duzgun çeken kamera ararkan adamlar yolu aç çek arabanı derken kendını yırttı mecbur kaldım başka turlu oluru yoktu arabayı musaıt biryere çektım ancak öyle fotoğrafladım.Ardından polis geldi ve ona sordum kaza anına çekelım araçları resımlıyım dıye tamam kardeşim yol dar olmaz zaten burda yapamazdın öyle bısey yapmaya kalkarsanız ben sıze yolu ışgalden ceza yazarım dedı ayrıca gerekte yok zaten burda çek yeterlı dedı bende o şekilde yaptım... Düzenleyen samet206 - 22 Kasım 2013 Saat 23:09 |
|
|
![]() |
|
sağolasın kardeş ya eywallah allah kımseye kaza bela vermesın ınşallah ... |
|
|
![]() |
|
Selcan Şaşmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
geçmiş olsun:(
|
|
![]() |
|
Teşekkürler sağolun :( |
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
sebebiyet veren kişi suçunu kabul ettikten sonra resimlerin önemi kalmıyor. Geçmiş olsun allahtan ağır birşey yokta siz nasıl hissedemediniz bu vurukları ?
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
o toyotanın sol dikiz aynasını alıp sokacaksın affedersin .... şimdi bi ton mesele, servisiydi tutanağıydı geçmişolsun....
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bununla geçmiş olsun. Kaza bu ne zaman nasıl başa geleceği belli olmaz iki tarafa da kötü olmuş kimse isteyerek kaza yapmaz.
Tutanağı tutup yanında, İki tarafın sürücü belgesi fotokopisi İki tarafın ruhsat fotokopisi iki tarafın trafik sigorta poliçesinin fotokopisi Gerekiyor. Ayrıca kaza yerini, araçların durumunu tutanaktaki krokiye benzer şekilde fotoğraflamanız lazım. Araç yer değiştirdiğinde trafik tutanak tuttuğunda ayrıca ceza yazıyordu. Tanıdık ve ya iyi bildiğiniz bir servise gitmişsinizdir umarım yetkili servisten çektiklerimi bir yazsam burda sabah olur. |
|
![]() |
|
Sorma kardeşim ya valla teşekkürler sağolsın yanı adam suçunu kabul etmese goruşurdukte mecbur bı şekılde uzlaşmam lazım enınde sonunda çunku uzlaşamazsam bana dokunuyor zararı.Tabikide istemez kımse kaza yapmayı ama adamda muayne vergı falan fılan hıç bışe yok şans eserı trafık bağlamadı aracını baktı gordu polıs ama bısey yapmadı zaten ehlıyetsız çıkmış yolada bırılerıne telefon ettıde getırdıler polis gelene kadar bune tedbırsızlık bırde ustune dıkkatsızlık eklenınce oda bızı buldu tek tesellım canımıza bışey olmaması ve maddı hasar ıçın tesellımde hıçbışeyı olmayan arabanın sıgortası olması ... |
|
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
çok geçmiş olsun dostum allah beterinden korusun...
|
|
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
|
![]() |
|
Teşekkürler eksik olmayın vallahi ne yalan söylıyım sarsılmadım bıle tek duyduğum ayna çat ettı sallanıyordu bakmaya ındım gorduğum manzara buydu biranda oldu işte kaza gelıorum demez dıye buna derım ben . |
|
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam hepımızı korusun ne olucağu bellı olmuyor önce can sonra mal ama ınsanında malı sonuçta canı sıkılıyor neyapalım olcağı varmış diyoruz. |
|
|
![]() |
|
Eyvallah hocam amin hepimizi... |
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Çok geçmiş olsun hocam
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Sağol Ali bılgılendırme ıçın dedığın şeyler hemen hemen tam gıbı zaten hazırladık aracın dunden bugune herşeyını bılen sevısımız var oraya çektık.Ama aracım full orjınaldı hıç değişeni yoktu tek değişen sağ dıkız aynasıydı ve bırtek boya sağ çamurlukta vardı hepsı bu yıne onalar aldı darbeyi ancak çamurluk busefer değişcek okadar şanslı değil malsef .Merak ettiğim bişey var bu ışlemler ne kadar surer ilk defa sıgortadan yaptırcam çunku normalde hasar kaydı oluşmaması ıçın elden ısterdım ama adam yanaşmadı ısrar etmedım kısa surer dıye dusunup kabul ettım ? Düzenleyen samet206 - 14 Temmuz 2013 Saat 12:19 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |