![]() |
|
206 Çelik Jant yardımı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gorsellik mi?
Konformu ? Hem gorsellik hem konfor mu? Sapor yay ile mi kullanacaksin? Orjinal yaylar ile mi? |
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum kesinlikle 16' 9 kollu gti jantı ve 205/45/16 ebatlarında lastik
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı durum benim de hoşuma gitmiyor. Ben de ilk fırsatta jantları değiştireceğim. Yay olayına hiç girmeyeceğim. Yolların durumları belli. Aklımda 15 inç jant var. Daha üstü fazla bence.
|
|
![]() |
|
06GSN77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2013 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar. 206 1.4 aracıma çelik jant-lastik bakıyorum inç olarak çok kararsız kaldım. Lastik boşluğu hoşuma gitmiyor aslında. sırf bu yüzden büyük jant düşünüyorum 16 inç gibi ama aracı yormasından korkuyorum, spor yay taktırsam o lastik boşluğunu giderebilir miyim? ama aracı kesinlikle yere basıp, her çukurda tümsekte yerlere sürtünmek istemiyorum,
kısaca özetlersek dediğim gibi lastik boşlukları hoşuma gitmiyor bunu nasıl giderebilirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Allah kaza bela vermesin inşallah. |
|
Bazı aşklar cinsellik içermez...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |