![]() |
|
ruhsatta muayene pulu yok |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muayene sirasinda trafik belgesine pul yapistiriliyor ve muayene tarihi ve bitis tarihi yaziliyor bence araci aldiginiz kisiye bir sorun derim degisim filan mi olmus diye
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
renk değişimi, plaka , lpg vs. aklıma başka bişi gelmedi ruhsat değişsin diye ?
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
eyvallah sağolasın. pul olmaması sorun olmaz diyosun. yalnız bu araç 2009 model ve 2012 de muayeneye girmiş o zaman neden pul yapıştırmamışlar onu merak ediyorum? yada pul yapıştırdılar ama ruhsat yaprağı değişti ve değiştiğinden dolayı yenisine pul yapıştıramayacakları için bir sonraki muayene tarihini yazdılar direk. o halde ruhsat yaprağı neden değişir?
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
ruhsatının üzerindeki sonmuayene tarihi gelip '03-11-2014' bittiğinde, o pulu ozaman yapıştırıcaklar arkadaşım.. haklısın :) şuan bi problemin yok yani.. :)
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
eski aracımı muayeneye soktuğumda iki keresinde de ruhsata pul yapıştırdılar.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
ruhsatta sadece egzoz muayenesinin pulu olur benim bildiğim.. araç muayene pulu da tüvtürk'ün verdiği rapora yapıştırıyorlar.. aldığınız kişide dir sanırsam.. bulunmamasındada bir sorun çıkacağını sanmıyorum..
|
|
![]() |
|
merhabalar arkadaşlar. bir haftalık bir koşuşturmanın ardından 2.5 yıldır kahrımı çeken ve benim daha çok kahrını çektiğim 206'm ile ayrıldık. aracımı 2009 honda jazz 1.4 joy ile takas ettim. ayrılık biraz zor oldu ama alışıcaz sanırım. yalnız bu yeni araç ile ilgili bir sorum olacak.
aracın trafik belgesinde muayene pulu yok. sadece sol tarafta ilk muayene geçerlilik tarihi 03-11-2014 yazıyor. sorgulamalarda 03-11-2012 tarihinde muayeneye girdiği görülüyor. ancak ruhsatta pul yok. bunun sebebi ne olabilir? ruhsat yaprağı değişmiştir diye düşünüyorum ancak trafik belgesi neden değişsin? ne gibi durumlarda ruhsat yaprağı değişir? araç illk sahibinden.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |