| 
  | 
Acil yardim | 

Yanıt Yaz  
   | 

| Yazar | |

hayatiozturk66  

1. Vites  
   Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2013 Konum: yurt disi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı hayatiozturk66 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Konu: Acil yardimGönderim Zamanı: 23 Nisan 2013 Saat 19:17  | 

| 

hava veriyo az bi sekilde her araba verir  duman atma yok yagda cok az sicriyo abartili sekilde degil

| 
 |
![]()  | 
 |

onur07  

1. Vites  

Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109  | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2013 Saat 16:19 | 

| 

calısırken kapagı açınca ; hava veriyor duman atıyor yag sıçratıyorsa motorun durumu kötüdür çok sıkıntılı bi durum... bu arabamda önce ustaya gösterdıgım bır araba olmuştu bahsettıklerımı gorunce sakın alma bu arabayı motor bitik dedi

| 
 |
![]()  | 
 |

MagicPerformance  

2. Vites  
   24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı MagicPerformance 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2013 Saat 00:24 | 

| 

Aracınızın modeli ne bilmiyorum ama puglarda ilerleyen zamanlarda itici sesi normaldir, anlattığınız kadarı ile bir sıkıntı yok. 

| 
 |
![]()  | 
 |

hayatiozturk66  

1. Vites  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı hayatiozturk66 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 23:17 | 

| 

kimsenin bil  bilgisi  fikri olan yokmu arkadaslar ;))) herkez  okuyo ama tik yok :)  hadi iyi geceler 

| 
 |
![]()  | 
 |

hayatiozturk66  

1. Vites  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı hayatiozturk66 
      Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 20:54 | 

| 

herkeze iyi aksamlar arkadaslar  yag benim iticilerden ses geliyo  yagsi tam  eksiltme  filan yok yag biraz eskidi 10000 km  yapildi ama sorun o degil araba sogukken yag seviyesi maxi mum da   sorun yok  ama araba isinincada ayni  kaliyo  yani yine maxi azalma yok 25  30 dk suruyom arabayi ama degisiklik yok  yag basinci az olup  pompa yeteri kadar basamiyo demesem  yag isigi yanmazmi  yoksa sorun pompada ama  ariza musurude  ayni anda bozukmu ?? birde araba calisirken  yag dolum kapaginida aciyorum yag sicriyo disari  yani pompa yagi  ust kisima basiyo gibi ama  onu anlayamiyorum  araba isinincada neden  yag seviyeside  maximum da kaliyo? bana normal gelmiyo  sizce normalmi? tamirciye dedim  yag basincini olc diye makine yok dedi nasil tamirci ise :)  neyse yardimlariniz icin tsk ederim arkadaslar 

| 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  |
| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]()  Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 

| 

Bizi Takip Edin   

| 
	|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||