![]() |
|
akü bitmiş... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2013 Saat 02:13 |
kutup başlarını sökmek sonradan aklıma geldi ama o zaman zaten geçti bir dahaki uzun süreli bırakmamda öyle yapacam valla yoksa her seferinde böyle olması zor hocam teşekkür ediyorum birde şarj ettirmek kesin oluyormu?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi hocam benımde teybım kontağa bağlı değil teybı kapatsan bıle kendılığınden saat gösterıyor alarm var teyp var bıde tesısat projesı var yakında benım sıkıntı yok ama tavsıyem şu kı böyle şeyler akuyu bıtırıyor gerçekten uzun sure kullanılmıcaksa araç yanı nebılıyım kutup başlarını sökmek veya akunun bağlantısına ayrıyetten bır buton yaptırıp uzun sure kullanmıcaksam enerjıyı kesıcem böyle dusunuyorum ... |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
ya aracı uzun zamandır kullanmadım dedim gibii 17 gün yada 20 gün kullanmadım teyp te flash vardı onunda ışıgı vardı dedim oda götürmüş olabilir haliyle bide kullanmadık onunda etkisi var takviyeyi nasıl yaptık arac çalışır çalışmaz çıkardık kabloları 15 dk gittim dolaştım geldim stop ettim bir saat snra tekrar çalıştırdım aynı :) ama bu sabah gene takviye yaptım gene gitti en sonunda aküyü çıkardım bi tanıdığın arabasını alıp gittim verdim bakalım ne dicekler...
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı problemi bu sabah ben yasadım.aksam eve geldim aracımı cektim saat gibi çalısıyordu.bu sabah cıkayım dolasayım biraz dedim kontagı çevirdim tık yok basmıyor.neyse vurdurdum çalıstırdım aracı gezindim biraz sarj etsin diye.sanayiye gittim stop ettim arabayı.usta calıstır bakalım basıcakmı dedi.yine calışmadı.akünün değerlerini falan ölçtü.yani akünün ömrü bitmiş akün bozuk şarj tutmaz dedi.yenisini aldım bosh marka 2 yıl garantili ve 150 lira verdim aküye.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Güzel bir elektrikçiye bakımını yaptırıp suyunu falan oksıtlenmesını falan guzelce şarj edılıp kontrollerının yapılması lazım normalde takvıyeyı alınca olması lazım ama yeterlı şarj edılmemışte olabılır acelecı davrandıysanız tekrar takvıye yapıp bıraz yol yapın ıyıce şarj olsun akünüz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
şarj dinamosu yada akü sıvısından olabilir.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şarj dinamosu gitmiş olabilir
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
geçen yıl çok aküm bitmişti akücüden şarj ettirdiğimde sorunsuz çalışmaya devam ediyordu.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
arkadaşlar ben nisanın 3ünde istanbula gittim haliyle arabam kapının önünde duruyordu ve 18 gün boyunca yattı paşam kapının önünde bende geldikten sonra bi tur atim dedim kontağı taktım çevirdim tık yok akü bittini anladım ama takviye yaptım arabayla yarım saat gezdikten snra bıraktım bi daha çalıştırayım dedim ama gene tık yok şimdi aracın aküsünü şarj edince eskisi gibi olurmu yoksa tekrar bir iki saat sonra akü bitermi yardım ederseniz sevinirim aküde yeni 1 senelik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |