![]() |
|
106 Kronik Arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2013 Saat 13:23 |
S.a arkadaslar admın yardımlarınıza ihtiyacım var.
106 quicksilver lpg'li aracım var. Motor sogukken marşa basıyorum benzinde calısırken tek marşta çalışıyor fakat rolantimde düzensizlik oluyo bi çıkıyo bi iniyo ve ara ara stop ediyor. Motor ısındıktan sonra lpg'ye geçiyo lpg'de daha düzenli calısıyor. Fakat sorunum şu aracım stop ediyor motor sıcakken. Hızında seriliginde hiç bi sorun yok. Sanki arabamda bi bogulma var gibi. Ara ara gaz yemiyo ama çok nadir yapıyor bunu. Kime sorduysam hangi ustaya götürdüysem. Rolanti sensörü dediler değiştirdim Oksijen sensörü dediler onuda değiştirdim. Ve hepsini orjinaliyle değiştirdim. En son Maf sensörü dediler onuda değiştirdim. Gaz kelebegini kaç defa temizledigimi, temizlettirdigimi hatırlamıyorum bile. Arac hala aynı yolda giderken stop ediyor. Kırmızı ışıklarda dururken rolanti normal dalgalanma vs yok birden küt diye yükselip aniden inip stop ediyor. 100 km hızla gidiyorum boşa attıgımda skıntı yok ama vites geçişlerinde ayagım debriyajdayken bile stop ediyor zaman zaman. Nedir bu stop etme sorunu arkadaslar? Rolanti düzensizligi rahatsız etmıyor ama rezil oluyorm trafikte insanlara karsı. 3 aydır aynı problemi yaşıyorm 1000 lira para harcamışımdır belki, parasından ziyade kafayı yemek üzereyim |
|
![]() |
|
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokmu Istanbul avrupa yakasında, önereceginiz bi usta ama harbi usta istiyorum. Cünkü belki 6-7 ustaya götürmüsümdür ne dedilerse yaptım gene sorunum çözülmedi.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pm attım oku istersen...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
gelmedı kardesım
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
geldi mi ??
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sorununu çözemessen bana ulaş bursada bu iş üzerine bi ustam var adam işin piri en iyisi sorununu kesin ama kesin halleder çözemessen özelden msj yolla numarasını verirrm ilk başta teldende yardım fikir alabilrsin inş. sorununu hemen çözersin allah kolaylık versn
Düzenleyen MehmetYnk - 19 Nisan 2013 Saat 23:22 |
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Öncelikle geçmiş olsun dostum. Araç cihaza bağlandimi.? Senin sorunun muhtemelen gaz kelebeği potansiyometresi olabilir.bilg bağlayinca gözükür zaten.bilg.bağlarsaniz hata kodlarini sildirip tekrar test edin.yada ecu sifirlama yapin aküden. |
|
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
bobinleri baktırdınmı kardeş bi de iyi bir tüp ayarı yaptır bilgisayara bağlattırarak.bobinler ateşlemeyi yaptığı için sıkıntı ordada olabilir. bi baktır.
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |