|
206 SİS TAKMAK ÇOK KOLAY |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
ERSOY-06
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
sağlık olsun dostum.eee şimdi orjinale dönüş var galiba.bende de 2003 modeli var bende sis takmayı düşünüyorum ama bakalım ne zamana nasip olacak (ali kardeşime duyurulur)
|
||
simurg
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet evet.. orjınal bınelım bıraz sıkıldım angeldan.. sis takmalısın bence de sissiz araç guzel olmuyorrr
|
||
ERSOY-06
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkürler dostum.kolay gelsin.saygılar
|
||
mhmtali
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok teşekkür ederim iyi forumlar.. |
||
2002 206 1,4 hdi
|
||
DeRyCK
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben de yarın yaptıracağım kısmetse. arka sislere bağlamayı düşünüyorum, ön ve arka beraber yansın. aracın sigortası kaldırmaz değişmesi lazım gibi birşeyler okumuştum, doğru mudur acaba?
|
||
xdesign_206
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
hocam bende sis takıcam fakat depo marka alsam farkedermi yerine oturur mu?
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
gravedigger58
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gravedigger58
|
|
cok tatlı olmus gule gule kullanın
|
||
FOLLOW ME!!!!!!
|
||
leony510
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
oturur
|
||
Baris İSSİ
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
|
|
güzel olmus aracında tek eksıgı gıbıymıs :)
|
||
megez
1. Vites 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardeş bu sis farlarının yükseklik ayarı varmı acaba benim sis farlarının birisi çok yukarı gösteriyor
|
||
papirus
|
||
xdesign_206
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
|
teşekkürler sisleri alıp uygulamayı yapayım o zaman.
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok güzel bir uygulama olmuş yapcam yapamıyorum yapcam yapamıyorum cesaretlendırdı :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
duman6kelimeler
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı duman6kelimeler
|
|
teşekkürler :)
|
||
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
arkadaşlar aklınızda bulunsun, geçen gün ankara kızılayda sisler açık olduğundan ceza yiyordum çektiler kenara :)
Aynı gün kemerden ceza yediğimi söyledim öğrenciyim falan acıtasyon yaptım da yazmadılar, yoksa dikkat edin yok yere sis açmaya ceza gelmeye başladı. 2 senedir sisler açık gezerdim ilk defa durduruldum |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
hayırlı olsun güzel bir uygulama :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Uygulamanızı sevdim, arabayı ilk yıkamamda fırça darbesiyle benim sağ sis içine girmişti ben de gidip komple tamponu söktürüp eskisinden daha sağlam bir şekilde yaptırmıştım orayı... Ondan biliyorum zor bir şey değil yanınızda işten anlayan biri bulunsun elinizde alet edevat varsa 30 lira daha işçilikten yırtarsınız. Sise cezaya gelince... Artık hemen her ilde başladı, sisler açıksa kenara çekiyorlar, şimdiye kadar çoğunu uyardılar ama bundan sonra uyarmayacaklar direk yazacaklar cezayı. Ben şahsen çok sevindim, geceleri gözümü yoran sislere bir ton küfrediyorum açıkçası...
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sislere cezamı sise böyle bır ceza gelıceğine xenon farlara gelseydı daha çok sevınırdım adamlar aydınlatma armatürü gibi dayıyo farlarını gözümüze gerçi sislerede xenon koyanlarda var ama xenon lara vercekler cezayı normal sislerin kımseye zararı yok saçmalık ...
|
||
||
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Onlara da çok sövüyorum ben. Eskiden gece yolculuğunu çok severdim ama şimdi gece çarşıya bile çıkmaya çekiniyorum.
Bazıları da sislerin aynalarını yukarı çeviriyor gözümüze sokuyor görgüsüzce. Sis lambasına hiç karşı değilim yanlış anlamayın ama öyle tipler var ki adamı sisten de xenondan da soğutuyor. En azından polis böylelerine bir dur çekmeli 100 200 lirayla
|
||
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen hocam bencede haklısınız ... |
||
||
Dr.yunoo
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba öncelikle paylaşım çok güzel tebrikler ben kendim yapmak istemiyorum cesaret edemem ama Ankara da bu işi yaptırabileceğim neresi var?
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |