![]() |
|
kompresyon testi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayatiozturk66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2013 Konum: yurt disi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 17:13 |
yine renodan iyi dir :) biliyorum ama para yonunden sattim yoksa 330 d vardi 3 sene bindim tik yoktu 220 binde ama mecburiyetten sattim. bundan onda 406 2.2 hdi var di memnundum bi arkadasta var 280 binde orjinal biride 350 binde bu motorlar saglam diye aldim hayirlisi bakalim cok sagol yardimin icin adam almazsa mahkemeye gidecem peugeot da calisan ustavar 6 senedir adam almazsa ona yaptircam arkadasin tanidigi buyuk ihtimal iticilerden garage da oyle dedi bakalim ust kapagi acip bakacaz eger adam almazsa
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot un en cok ariza acan araclarindan birini almissin sende kardes
fiyat olarak ucuzlar ama sonrasinida dusunmekte fayda var ben sahsen elimdekini sattiktan sonra fransiza asla yanasmiyacagim derdi bitmiyor bunlarin
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hayatiozturk66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2013 Konum: yurt disi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
![]() ![]() ![]() ![]() |
sahistan aldim sahistanda eger yazilisini bilmiyom :) viz kase diyolar eger o ise sahistanda alirsan hakkin var verecek bakalim sorun cikarmazsa testin sonuclarini aldim nette baktim bulamadim arac detaylarinda 18 bar yaziyo kompresyon ama hangisi bilmem normalda motorunki demektir ama benim araca yapilan teste 1. 2 ve.3 silindirler 34 4 cu silindir 32 cikmis
eger 18 dogru use benimkisi 2 kat mi guc uretiyo :) ki imkansiz olmasi lazim hic bir zaman kompresyon yukselmez dusmesi lazim
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
galeri gibi biyerdenmi aldin sahistanmi galeri ise ya geri alicak yada ss yaptiracak bence geri vermeye calis
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
evet yeni aldim 1 aydir yatiyo parkta expert ilgileniyo alacak ama ugrastiriyo almazsa mahkemeye gidecem bakalim ne olcak zaten avukat expert filan sigortamda var bedava
|
|
![]() |
|
sen arabayi yenimi almistin garantisi falan varmi?
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
bilmiyorum ben alt kisimdan sorun cikacagini sanmiyom ben hala subap iticileri diyorum adamda o byuk ihtimal dedi ama bakilmasi lazim bakalim ne yapacaz expert randevu vardi satici kuzu kuzu geldi sorunu bulsunlar buyukse arabayi geri alacam diyo expert de almazsaniz kayip edersiniz dedi bakalim ne olcak hairlisi
|
|
![]() |
|
yarim milimlik bosluk komprasor testinde pek fazla bisey ifade etmeyebilir ama guzel ses yapar
ama senin aractaki ses burdan geliyor demek degil sonucta motor kapali bir kutu icinde onlarca parca var ses yapabilecek ve genili pahaliya malalabilecek parcalar bazende ufak onemsiz bir parca olabiliyor ve o parca icin motoru sokup dagitmakta gerekebiliyor
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
ama yatakta sorun varsa krank miline iyi tutmayacak bosluk olacak oda pistonun calismasini engellemiyecemi tam olarak iyi calismaya bilir oda cikmazmi kompresyondan benim dusuncem tam bilmiyorum ama
|
|
![]() |
|
kardes yatak piston kolunun krank miline tutturuldugu yerdeki parca
![]() 4-5 nolu parca kompresyon testinde yatakta ariza varsa cikmaz diye dusunuyorum ama piston sekman gomleklerin soglam oldugunu soyleyebiliriz
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
arkadaslar size bisey sorcam dizel benzinli icin degismiyo sanirim
arabaya kompresyon testi yapildigi zaman ne gosterir ne gibi bilgiler alabiliriz motor hakkinda benim bildigim motorun durumunu gosteriyo yuzde 80 gibi filan test saglam cikti ise subaplar piston yatak v.ss saglam diyo bilirmiyiz guvenebilirmiyiz teste
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |