![]() |
|
kontak kapattığımda teyp kapanmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
eskişehir26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eskişehir26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeşim basıyorumda beklemeye alıyor kapanmıyor
|
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynı teyipten bendede var
teyibin bağlantıları doğruysa ilk açtıgınızda setup bölümünden demo yu off durumuna getirmeniz gerekiyor
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
eskişehir26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eskişehir26
|
denedimde kapanmadı kardeşim ya
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hocam öncelikli kabloları kontrol edin. Akü ve kontak bağlantısı doğru olmuş mu ? Eğer doğru ise teybi kapatın ve araçtan inip kapıyı kilitleyin 1-2 dk bekleyin teybin kapanması lazım yine kapanmıyorsa kablolar yanlış bağlanmış. Teybin soketlerine farklı bağlanması buna sebep olabilir. Dİyelim kablolar doğru bağlanmış ama teyp demoda kalıyor olabilir. Sizin modelde tam nasıl kapanır bilmiyorum ama ana seçeneklerde olması lazım. Buraya tıklayak türkçe manueli elde edebilirsiniz. |
||
![]() |
||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
Bende de double din var.Direk kontağa bağlı.Kontak açınca otomatik çalışıyor.
|
||
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eskişehir26
|
kardeş o tuşa basıyorum beklemeye alıyor kendini ya
Düzenleyen eskişehir26 - 24 Aralık 2012 Saat 00:56 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eskişehir26
|
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
deh-9350 kullanıyorum eğer teybin elektriği keislirse yeniden elektrik bağlanırsa direk demo modunda açılıyor. Bu modu ana ayar ekraından veya panel üzeirndeki DSPL tuşu ile demo açıkken kapatabiliyorsunuz.
Eğerki her araca bindiğinizde demo kapattığınız halde açılıyorsa kablolar yanlış bağlanmış değtişirin |
||
![]() |
||
206xt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2012 Konum: ANKARA/MAMAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
|
aynı sorun bendede oldu elektrikci sigortayı bi yandaki boş yere taktı artık kontak kapalıyken çalışmıyor sordum ortak uç falan bişiler dedi ama sorun herhangi bir operasyon yapmadan çözüldü bende anlamadım.aracım
2000 model 206.1.6 xt
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eskişehir26
|
|
||
![]() |
||
|
Teybi çok inceleyemedim bugün media markta gittim. Genel çalışması benim teyp ile aynı. Teybi kapatınca demoya geçiyor. Ana ayar menüsünüde bulamadım demo sadece oradan kapanıyor zannedersem ekranda öyle yazıyordu |
||
![]() |
||
enginden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
merhaba. ben de yeni aldığım 206 arabama mvh 1400ub modelini aldım. aracın kendisinde bulunan rd3 kodlu orjinal cd çalar radyoyu çıkardım ve pioneer'i bağladım.kontak anahtarı ve teybin hafızasının sıfırlanma sorunu mevcut onu kendim sizlerin tarif ettiği şekilde halledebilirim. ancak aracın orjinal teybine giren anten kablosunun ucu ile pioneer teybe olan anten girişi uyumlu değil. bu bağlantıyı nasıl yaptınız ve herhangi bir aparat kullandınız mı?
|
||
![]() |
||
|
Hayırlı olsun hocam, Kabloları değiştirirken çok dikkat edin. Ufak bir şase teması geri dönülemez hatalara yol açabilir. İstediğiniz parça ISO anten çevirici diye geçer. Herhangi bir oto teypçii veya elektirkçisinde bulunabilir. Arabam pejo teybim pioneer derseniz o parçayı verirler. Kendisi de şöyle bişi. ![]() Düzenleyen Alicilik - 03 Nisan 2013 Saat 20:55 |
||
![]() |
||
enginden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
|
||
![]() |
||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
|
benim arabada 5 dk da eko moda giriyor akümü bitti ki ?
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
arkadaşlar gereklı butun açıklamaları yapmış bende teyp taktırdım kontağa bağlamamışlar ılk zamanlar aklıma çok takılmıştı ama kontak kapanınca açık kalıyor dıye sonra avantajlarıda var sorun etmedım akuyude açık kalmadığı surece bıtırmez ...ama orjinal teybın şöyle bır duzenı vardı açıkken kontağı kapat kapanırdı ama elle açınca tekrar açma ıhtımalın vardı kontakta anahtar olmasa bıle . ama başa teyplerde ya kontak kapanınca kapancak yada sureklı açık olucak . orjınal sıstemı daha hoştu bu şekılde ayar yapmanın bır yolu varmı acaba ?
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
Benim araba da böyle oldu ; Düzenleyen Alicilik - 04 Nisan 2013 Saat 00:09 |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Video acilmiyor Ali
![]() Düzenleyen tellotello - 04 Nisan 2013 Saat 00:06 |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
|
Güncelledim abi. |
||
![]() |
||
thereal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
|
1400ub'de demo mode teyp ilk kurulum anında kapatılmadıysa daha sonra da setup menusune girerek kapatabiliyoruz. Tekrar kurulum menusune girmek için teyp demo modedayken(teyp normal açıkken src tuşuna uzun basılırsa demo modea giriyor) src tuşuna uzun basılı tutun setup yazısı geliyor ekrana sonrasında ses düğmesine basın ve setup içerisine girin, ardından demo mode gelene kadar ses düğmesini çevirin ve demo mode geldiğinde ses ddüğmesine basarak demo mode'u kapatın. Bundan sonra eğer bağlantılar düzgün yapıldıysa teyp kapandığında demo mode'a geçmez tamamen kapatır.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |