![]() |
|
motor sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 23:09 |
Usta ???? O nasıl ustaymış ki traktör gibi çalışan Albea yı pejo dan daha sessiz çalışıyor diye itham ediyor. Yazık diyorum ne Usta ların eline kalmışız. |
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam hatirlamiyorum bi yerde okumustum hdi ve tdci motorlari en sessiz calisan dizel olarak belirtmislerdi. 206 larin abartili motor sesi yoktur normal sartlarda.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
o ses yalıtımı için olan malzeme folyo kaplı taş yünü bildiğim kadarıyla her aracınki birbirine uyar sanırım veya özellikler bir markaya göre değilde folyolu taş yünü kendimizde yapıştırabiliriz fakat motorun arkası çokta müsait değil el kol girmiyo nasıl yapılır yapan uygulayan varmıdır varsa bilgi verirse iyi olur bende fiat uno vardı bundan bi kaç araba önce onda vardı hatta motor kaputu bile yalıtımlıydı pejo daha lüx bi araç ama bu konuda eksik
|
|
![]() |
|
ugursahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
Bende aynı dertten muzdaripim motor arkasında yalıtama dair hiç birşey yok satılıyormudur o parça yada 307 lerinkini alsak bizim 206 larada uyarmıki?
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
içeride çok fazla rahatsız ediyo derken abimde 2008 1.6 hdi citroen c4 sedan var onun içerisinde dizel olduğu hiç belli bile olmuyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
4 gün önce arabanın bütün filtrelerini yağını fren balatalarını değiştirdim usta kendisi kullandı ve çok beğendi daha önce bende albea vardı ustam o aracımı da biliyo pejolar albealardan daha fazla ses yapar gayet normal dedi ama alışamadım heralde normalmi değilmi tereddütte kaldım diğer dizel pejosu olan arkadaşlar aracınız başka marka araçlara göre veya da daha yeni nesil dizel araçlara göre sesi daha hissedilirmi acaba
|
|
![]() |
|
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Hayır normal değil.
Motor kaputunda ve motorun cama doğru olan yerdeki ses yalıtımı yerindemi. Ayrıca 1.4 dizelden araç içine ses rahatsız edecek kadar gelmez.
|
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
usta eger motor sogukken daha cok titreme yapiyorsa motor bilmiyrum dikkat ettinmi de partikül filtresinden yapiyor olabilir
|
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dizellerde normaldir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
slm arkadaşlar benim araba 206 sw 1.4 hdi motor sesi aracın içerisine baya bi geliyo normalmi ve de araç çalışırken aracın içinde çalıştığı gayet hissediliyo titremeden normalmi acaba bu arabalarda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |