![]() |
|
Sizin Gözünüzden Astradan Değişiklik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 08:58 |
||
Arkdaslar aracımda ufak tefek değişiklikler yapmak istiyorum ama aracın görünümünü bozmakda istemiyorum sizin gözünüzle ne yapabilirim değişiklik olmazsa satabilirim heran o yüzden sıkılmakda satmakda istemiyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Alper AKSU - 29 Mart 2013 Saat 08:59 |
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
İlla ki yapacağım dersen,sinyal kısımlarını üçgen şekilde gelen yerlere turuncu transparan folyo kaplattır,arka tampon altına difüzör ekletip egzoz ucunu genişletebilirsin.
Hiç bir şey yapmasan bile yeterli olur bence.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
kırmızı brembo kaliper bence gayet şık durur
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
||
hocam zaten suan amerikan park sis uygulaması var ve oraları turuncu yaptım zaten ampulleri arka tampon altına difüzörü bende düşündüm fakat kafama uygun bulamadım egzos ucunu aldım takcam inş suan beklıyo farları karartsammı diyorum ?
|
|||
![]() |
|||
||
Hocam brembo kapaklarından takmam takmışken orjinal komple brembo set olarak taksam diyorum ama bazılarıda önermiyo gibi geldi bana
|
|||
![]() |
|||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Araba zaten süper niye bozacaksın bence modifiye adında yapılan bazı abartılar arabayı palyoçaya çeviriyor sadelik önceliğimdir nacizane tavsiyem
|
|||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|||
![]() |
|||
||
Salih hocam o yönden haklısınız ama biliyosunuz ben sık sık arac değiştiriyorum bu kalıcı şuanlık o yüzdsen arada bir değişiklik istiyo bazı uygulamalar gerektiriyo
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Hacı bizemi soruyon daha yapılacak herşeyi yapmışsın zaten :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
uyarsa opc tampon ve siyah zeminli mercekli far yapabilirsin bence arabanın havasını tamamiyle değiştirecektir.. hoş bunlar ufak değişikliklere girer mi bilmiyorum.. :)
|
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
hocam senin arabayı gördükçe de opel duygularım kabarıyor valla..
![]() |
|||
![]() |
|||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
||
Valla üstad bu araç için bady kitler var. çok da yakışıyor. Benim tahminim 1500-2000 tl isterler. Eğer bütçeyi sarsmayacaksa neden olmasın. Örneğin sana attığım linkteki araç bence çok iyi olmuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-aciil__aciil__modifiye_navigasyon_ilk-sahibinden_6-ileri_full-114586596/detay
|
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
Yok Alper kar farartma işine girme,şahsen sağlıklı bulmuyorum,hani illa ki bir farklılık dersen,ufak dokunuşlarla araç kendini göstersin,farlara mercek uygulaması olabilir en başta.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
Hocam farların içini açtırmam zaten orjinalliğini bozmam folyo cektiririm o ayrı bişeyde araçda zaten 5'lik yay var süspansiyon takıpda böle apaçi gibi dolaşamam ortalıkda, o aracda cok iğrenç durmuş arabamdan soğumak istemiyorum su hali ile bile sürtüyo serkan abi iyi biliyo kullandıgı için zaten konforda gitti biraz yay takınca ayrıca süspansiyon ses yapıyor bu araçlarda taktırcak olsam burda da var bi daha oraya dogru gelmenın anlamı yok cevrem hep bu işlerle ugrasıyo arkdaslar sagolsun ama hosuma gitmedi
|
|||
![]() |
|||
||
Kanka biliyosun beni cabuk sıkılmamam lazım bunuda biliyosun bi gecede bu hale geldi arac o yüzden değişiklik sart :)
|
|||
![]() |
|||
||
Salih hocam bu dediklerinin hepsi bir yılda yapılacak iş ki arabadan soğumayayım diye yapıyorum hava filtresi var zaten egzos işine girmem çünkü akşam 6:30da taktım remus egzos gece 11:30 arabayı baglattım
![]() |
|||
![]() |
|||
||
yok hocam yaa o kadarına gerek yok arac opc olmadıktan sonra takmanın ne anlamı var değilmi yapmacık olmasın orjınali neyse o olsun derim haksızmıyım
|
|||
![]() |
|||
||
Allah razı olsun hocam sagolasın sade ve bir o kadarda hos arac oldu apaçi tarzına dönmemesi için cabalıyorum :)
|
|||
![]() |
|||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Forumdaki megan gibi olmasında ince ince göze batmayacak şekilde birşeyler yap.
Bana sorarsan gerek yok...
|
|||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|||
![]() |
|||
||
Yan marşbiyel düşünüyorum hocam birde arka tapmon altına ön basık zaten malüm istanbul burası adamlar duvar gibi kasis yapıyorlar sürtmesi içimi acıtır
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sagol salih hocam fikirlerinize saygı duyuyor teşekkür ediyorum
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |