![]() |
|
SON SUSTURUCUNUN KIZARMASI!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2013 Saat 10:01 |
|
Arkadaşlar dün biraz aracı denedik. Aracın 106 qs. Araçta komple 51lik boru ve son susturucu bulunmakta. Kat ve orta iptal. Sorunum şu dün arkadaşın bmwyle kapıştık otobana kadar sıkıştırdım aracı ve otobandada 190 km bi hızla devam ettim genellikle ve sürekli 170 190 arası gezdirdim makaslarda ufaktan hız kesmek zorunda kalıyodum kalabalıktı otoban pazar olması nedeniyle. O yüzden araç daha çok sıkıştı ve arkadaşın selektör ve kornasıyla sağa çektim. Eksoz nar gibi kızarmıştı ve kıvılcımlar çıkıyodu içinden. Sanırım son susturucunun içindeki teller yandı. Ama bu kızarma neden oluyor nasıl geçirebilirim bunu bi bilgisi olan var mı bana bir sıkıntı yaratırmı ?
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu düz boru muhabbettinden dolayı heralde, manifolttan itibaren motorun ısısından dolayı rahat bi şekilde son susturucuya kadar gidiyor demekki. wrc deki araçlarda da o şekilde kıvılcım, alev oluyor. tabi aracı birazda sıkıştırmanla alakalı bi durum. izolasyonun tamsa bence bi sıkıntı yok gibi gözküyor.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Valla benim asıl aklımdaki soru fakir karışımdan dolayı mı ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Yokmu yardımcı olacak bi fikri olacak arkadaşlar?
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
Yazmışın ki aracı açmak için redline takılıyorum benim anlamadığım motoru sıfır yenimi yaptın ki açmaya çalışıyorsun ??? redline takılmak sağlıklı değildir unutma.. Heleki 1.4 quıke fazla sıkıştırma arabayı.
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Motor yapılmadı ama ufak tefek değişiklikler yaptım iticiler vs.. Ama araç açılmaz bu yaştan sonra demeyin açılıyor her aracımda yaparım bu seri kullanmayı farkınıda hep gördüm ve denedimde. Aracı sağırlaşıyor sürekli yavaş kullanıldığında. Benim bununla ilgili bi sıkıntım yok zaten sadece bu kızarma neden bu kadar çok. Pug ilk defa kullanıyorum daha önce bmw ve honda kullandım hiç bi skıntıyla karşılaşmadım. Videosu var ulaştığında anlarsınız neden bahsettiğimi araba rolantide bildiğiniz eksozun sacının kıvılcımlarını atıyodu dışarı
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
video varsa yolla bakalım bende merak ettim .
bende asılırım dewamlı ama bende böyle bir şey olmuyor.
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
video arkadaşta alır almaz yükleyecem |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Dün iki ustayla konuştum ikiside o hızda gittiğim mesafeyi sorunca çok basmışsın eksozun elyafı yanmış dedi
![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |