|
p407 zenon far ??? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
hanniball35
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
407 için kalitesiz xenondan uzak durun benim başıma geldi bsi beynini ve silecek motorunu yaktı.Sonra phlips photon marka xenon takınca problem yaşamadım 1.5 yıldır sorunsuz kullanmatayım.
|
|
PEUGEOT 407 COMFORT 1,6HDI 110HP SİYAH
|
|
firtina10
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2013 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı firtina10
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhabalar
Sıfır risk için;orjinal all bosch d2s çıkma balast ve d2s ateşleyici alıp d2s converter ile H1 xenon ampule uyumlu hale getirmek.ben 300 tl ye malettim.piyasadaki philips,mtec en kalitelileri gibi gözükse de gözümün önünde çat çat diye sigorta kutusunu yakanı gördüm.Gerçi sadece 10 liralık bir sigortayı yakıyor ama.Servise gidin 2500 tl masraf çıkarırlar.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu konudaki her sayfayi ve cevabi tek tek okudum. Anladığım kadarıyla bu arabalarda da canbus sistemi mevcut. Yeni nesil tum vw grubu araclar da oldugu gibi bu arabadada karsima cikti maalesef. Sizlere tavsiyem aracinizda yapacaginiz her aydinlatma degisikligi esnasinda kullanilan urunde yani xenon veya led takilmasinda mutlaka urunde canbus ozelligi aranamlidir. Aksi halde canbus control unitesi beynini ve silecek motorunu yakmaniz kacinilmaz bir sonuctur. Kullanacaginiz tekbir marka var o da Philips. Yanliz dikkatli olun piyasada cok fazla cakmasi var. Mumkunse vakumlu ambalaji yaninizda acilsin ve kitin uzerindeki logolari kontrol edin.
|
|
Abugraok
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne çok biliyorsun... üstat sensin galiba. Bizim, millet olarak bilmediğimiz konularda da sallamak gibi huylarimiz çok. Net olarak SİLECEK MOTORUNU YA-KI-YOR. Nokta.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |