|
Frenden hava sesi geliyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gururtr
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mart 2013 Konum: Bostancı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 Saat 10:37 |
Merhabalar,
308 hdi premium aracım var araçla belli bir süre mesafe kat ettikden sonra hissedilir bir ses duyuyorum (müzik falan kapalıyken) tıssss diye frene bastığımda ses kesiliyor bir kaç arkadaşıma danıştım ancak emin olamadık servise götürmeden bir ön bilgi için sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler. |
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim clio aracımda vardı bu ses, boştayken araç çalışırken ayrıca gaza basıp hareket halindeiken de sürekli tıslama halinde firene basınca susuyordu. servisten restanhaus dan kaynaklandığı söylendi. firenlerde sertleşme olmadıktan sonra birsorun teşkil etmeyeceği söylendi.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
Gururtr
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mart 2013 Konum: Bostancı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Aynısını bir tuningci arkadaşım söyledi ancak güvenemedim açıkcası. Frenlerimde hiç bir sorun yok son derece iyi ancak bu ses beni ürkütmüyor değil.. |
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç stop halinde iken normal de frene birkaç kez pompalama yapınca sertleşir ama bende frene sadece 1 kez basınca sertleşiyordu. birde onu dene istersen bahsettiğimiz ses aynıysa rstnhustan kaynaklanıyordur. çok sorun teşkil edeceğini sanmam amma frendir ihmale gelmez yinede bi baktır istersen.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
ondercan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hava sesi 308 lerde olan bir prblem. servo ( hava tüpü) den.ama frenlemeyle ilgili sorun olmamalı.degişirse ses gidecektir.
kolay gelsin.
|
|
Gururtr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar, evet genellikle bu sorunlar oluyormuş 308lerde frende bir sertleşme falan yok araç stop halindeyken bile 3 4 basımda sertleşiyor. Yine bir baktırayım ben..
|
|
plawert
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Westinghouse hava kaçırıyor olabilir
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
Gururtr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne yapmam gerekiyor ?
|
|
plawert
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kontrol ettirmeniz gerekiyor fren işi aksatmaya gelmez
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
öndercan arkadaşımız, peugeot yetkili serviste ustadır, onu dinleyin bence
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |