![]() |
|
İzmir İztek Kazığı! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |||
ideall35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2015 Saat 21:25 |
||
Konuyu hortlatmış olayım. 2004 model 307 aldım ve ilk iş olarak İztek'e gittim. Mehmet usta sağolsun çok ilgilendi ve aracıma gereken bakımları yaptı. Fiyat konusunda da bir abartı olduğunu sanmıyorum. Bir arkadaş İztek için müşteri departmanı falan yokmu, niye buraya yazıyorsun demiş. Neden yazmasın. İztek'i kötüleyen arkadaşın art niyetli olmadığı ne malum. Ben şahsen yapılan hizmetten ve ödediğim fiyattan memnun kaldım. Kendileriyle hiç bir bağlantımda yok yani. Sadece ve sadece bir müşteriyim. Saygılar sunarım.
|
|||
![]() |
|||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aradım öğrendim torno işçiliğimiş
|
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
||
evet arama motoruna yazınca ben de öyle bişeyle karşılaştım. pazartesi arayıp soracağım gerçekten çok merak ettim nedir bu diye. bileniniz varsa sorayım dedim 30+kdv olarak fatura edilmiş
|
|||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
debriyaj piorosu diye bişeyi ilk defa duydum.
pioro kelime olarak kuş kanadından yapılan dolma kalem demektir. var sen hesapla :D |
|||
![]() |
|||
||
sağolun arkadaşlar. tavsiyeler için de teşekkür ederim.
|
|||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar debriyaj piorosu ne demek bilen var mı? faturayı incelerken farkettim öyle bişey yazıyor ben ne olduğunu anlamadım
|
|||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Bende aracımı oraya verdim. Mehmet usta çok iyi gerçekten, hem insan hemde yaptığı iş olarak. Arabayı aldığım zaman resmen dökülüyormuş. Şimdi bebek gibi.
|
|||
![]() |
|||
yagiz35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
||
Ata sanayide Gözde oto var ferhat usta , izmirde oldukça tanınan bir ustadır ve özellikle peugeot konusunda elinden bir şey kaçmaz , onun dışında tekrar ata sanayide Savaş Kaya adında fransız özel servisi var orası da işini oldukça iyi yapan bir servis hem güleryüzlü hem işinden anlayan adamlar var
|
|||
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
|
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
gozun aydın hocam.. herhangi rapor cıktı mı aracınla ılgılı
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
gözünüz aydın
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
||
aracım bugün çikti
![]() |
|||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
aldatmaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aldatmaca
||
7 senedir aynı servıse gıdıyorum fullcarservice 3. sanayıde cok temız calısır ....
|
|||
![]() |
|||
||
çok sağol.iyimiş hem ucuz hem kaliteli hizmet. benden debriyaj montaji için 250 tl aldı. evet ders oldu bana bu arada yarın arabayı yetkili servisten alacağım. tavsiyelerin için teşekkürler. izmirden arkadaşların da tavsiyesiyle iyi bir ustaya götüreceğim arabamı. |
|||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
syn022 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
||
Geçen hafta bende debiyaj değiştirdim. İstanbul'dan tanıdık bir abimizden Mapa marka debriyaj setini 150 tl'ye aldım. Edirne merkezde bir özel servise 100 tl'ye taktırdım. Ayrıca arabanın altını güzelce temizleyip yağlamışlar. Ön takımı kontrol etmişler frenlerine bakmışlar. Bana detaylı olarak aracın durumuyla ilgili bilgi verdiler. Daha sonra uğradığımda memnun olup olmadığımı bir sorun olup olmadığını sordular. Peugeot servisi falan değil. Bir yakınım aracılığıyla gittim 10 numarada iş yapmış. Özel servis diye çok mükemmel iş yapıyor diye birşey yok. Geçmiş olsun. Bu size ders olmuş olur. Artık ustaya giderken daha dikkat edersiniz. Bana sorucak olursanız parçaları alıp gitmeden önce bir sorun konuşun onlardan da fiyat alın aracınıza baktırın. Ben her problemde elime parçaları alıp gitmem sanayiye. Minibüsten yetişitik anlarız arabanın sesinden yürüyeninden. Ben sorunu bilsem bile gidip usta burası arıza yaptı şunu yapalım demedim demem de. Giderim hal hatır sorarım ustam sana bişey danışayım derim bir baksana şuna derim. Size de bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim. Tekrar çok geçmiş olsun.
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Kesinlikle haklısınız, bir yere gidiyorsunuz bir şeyi düzgün yapıyorlar ama arkasından hemen diğer bir şeyi yanlış yaparak ödülünüzü veriyorlar
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
||
sanırım biz işimizi tam severek yapmıyoruz oyüzden böyle oluyor birde çok para göz olmuşuz. en basitinden kaputu açınca etrafına bez veya örtü koymak çokmu zor yada jantın üstüne basmadan iş yapmak int video lar var yurt dışında nasıl yapıldığı çekmiş nizami şekil de iş yapıyor bizde nerde |
|||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
mesajları ve yorumları baştan sona okudum. bende kendimi bildim bileli sanayide yada serviste işini tam yapan sizi tamamen memnun eden bi ustaya rastlamadım. acaba bu bizim insanımızdan mı kaynaklanıyor. bir türlü profesyonel olamıyoruz? yurt dışında da varmı böle şeyler?
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
||
Kardeşim sizin müşteri ilişkileri uzmanınız yok mudur? Yoksa da Yönetici asistanlarınız bu işe bakar... Arkadaşımız haklı veya değil; buraya üye olup böyle yazılar yazarsanız hem şirketinizi hem de kendinizi rezil etmiş olursunuz... Bunu yazacağınıza üstünüzle konuşup buraya "Bilirkişi raporlarına göre üzerimize düşen yapılacaktır. Rapor sonucu şirketimiz mağduriyetinizi giderecektir." yazsanız, ben sizin daimi müşteriniz olurdum... Ancak görülüyor ki ne CRM den ne de müşteri ilişkilerinden anlamıyorsunuz! Dediğim gibi arkadaşımız haklı veya değil; bu şekilde yazı yazamazsınız, yazmamalısınız bu platformda...
Düzenleyen Semih ÇAVDAR - 12 Mart 2013 Saat 01:44 |
|||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|||
![]() |
|||
||
ben sıkıntı oluyor demedim. devirdaim sökülünce radyatörün yarısı boşalıyor. bunun üstüne direk su yada antifrez eklemek mi daha iyi daha komp suyu boşaltıp önce antifriz koyup 3lt üstüne su mu koymak daha iyi |
|||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |