![]() |
|
Hız Sabitleme Sistemi Ve 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1819202122 31> |
Yazar | |
sekip ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haklısınız
önce lexia ile denedi tabi ki olmadı sonra başka bir program açtı ama pp2000 mi diagbox mı olduğunu anlayamadım. sonuç yok.. akşamüstü internette bulduğum maslak peugeot diye bir yeri aradım , kolu getirin tanıtmayı deneriz dediler, bakalım araştırmaya devam.
|
|
208 1,2 vti access
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
selam dostum 2005 307 hb 110 hb comfort dizel takabiliyormuyuz bunu ve ne gibi başka şeyler yapılabilir
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yüksek ihtimal olur ama emin olmak için debriyaj, gaz ve fren pedallarına bakmak gerek, debrijay pedalında müşür olacak, fren pedalındaki müşürde 4 kablo olacak ve gaz pedalı elektronik olacak, bunlar tamamsa sıkıntı yok.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bunlara garajturk te baktırırmıyız ? orada çözerlerse kaça olurki bilgin var mı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Garajtürkte çözülürmü bilmiyorum fiyat olarak kol 120-150 arasında değişyor aktif etmeyede genelde 50 TL civarında alınıyor. Aracın uyumlu olup olmadığına kendiniz bakabilirsiniz yada pedallara giren soketlerin resimlerini çekip koyarsanız burdan yardımcı oluruz.
|
|
![]() |
|
tamam yarın resim koyarım arabyı değiştirdik bide forum cak yorumlar atılır hem
|
|
![]() |
|
sekip ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Evet, yoğun ve uzun uğraşlar sonucu bugün 208'e cruise control takıp çalıştırmayı başardık.
Kol 6242.z9 yani sadece sabitleme yapıyor, zaten limitlemeyle hiç işim yok. Kullanılan prog. diagbox 7,04; kablo fransız(çin değil). Yer Topkapı, Cem ve Murat ustaya teşekkürler.. |
|
208 1,2 vti access
|
|
![]() |
|
Hadi hayırlı olsun hocam...
|
|
![]() |
|
teşekkürler,
aşağıdaki linkte service box'tan uyumluluk tablosu vardır, ilgilenenler için: http://tinyurl.com/cmmmh8x Düzenleyen sekip - 19 Mart 2013 Saat 12:55 |
|
208 1,2 vti access
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
herkese selamlar arkadaşlar cc konusunda servislerden daha çok bilgi sahibi olan arkadaşların var olduğunu gördüğüme çok sevindim :)
aracım 2002 model 307 xsi, senelerdir şehiriçi kullandığım aracımda cc ihtiyacı hissetmemiştim ancak son birkaç haftada günlerim şehirlerarası yollarda geçtiğinden midir nedir cc gözümde tütüyor oldu :D gittim bir arkadaştan cc kolunu temin ettim, elimde eskiden kalan elm 327 bluetooth obd2 soketide mevcut, tuttum pp2000 i de indirdim; mesleğim gereği elektronik ve bilgisayarlada haşır neşirim sonuç olarak kolu yerine monte ettim ancak aktivasyon kısmında "uğraşma şu ustaya git" mi dersiniz "aç programı kendin hallet" mi dersiniz ? teşekkürler kazasız cezasız seyirler...
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ELM 327 ile herhangi bir aktivasyon yapılabiliyor mu ?
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
emin değilim :/
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Cc yi aracina monte et. sonra pp 2000 programina sahip ozel veya yetkili servise giderek aktif ettirmen daha mantikli gibi
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Hocam öncelikle gaz pedalı ve fren pedallarını kontrol edin, gaz pedalınız elektronik değilse ve fren müşüründe 4 kablo yoksa hiç uğraşmayın. eğer gaz pedalı elektronikse ve fren müşüründe 4 kablo varsa sizi yönlendirebileceğim biryer var, yada nasıl aktif edileceği konusunda yardımcı olurum
Düzenleyen Serkan - 03 Haziran 2013 Saat 22:53 |
|
![]() |
|
çok teşekkürler qqyyxx , serkan ; kısa zamanda o dediklerini kontrol edeceğim, yalnız pedalın kuvvetle muhtemel elektronik olduğunu düşünüyorum ..
Düzenleyen errör - 04 Haziran 2013 Saat 13:36 |
|
![]() |
|
Gaz pedalı elektroniktir bence de ama fren müşüründen hiç umudum yok
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim araçlar elektronik değil diye biliyorum sorduğumda bana cc sizin araçlara olmaz dediler umarım yanılmışlardır .eğer yapabilirseniz bana da haber verin cc olmasını çok isterim
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
@ serkan @elsoberano
yani hiç eğilip bakamadım şimdiye kadar (biraz göbek varda:) ama aracın pedala verdiği tepkilerden fikir yürüterek pedalın elektornik olduğunu düşünüyorum, şuan istanbulda olmadığım için bakamıyorum kısa zamanda sonucu buradan ileteceğim ..
Düzenleyen errör - 04 Haziran 2013 Saat 23:35 |
|
![]() |
|
arkadaşlar konuyla ilgili bilgilerini paylaşan herkese tek tek teşekkürler sonunda cc ye kavuştuk, sabah kol elime ulaştı ilk iş kolu taktım sonrasındada pedallara ulaştım fren pedalında sağda dört telli soketi olan bir müşür bide solda iki telli bir müşür vardı hemen en yakın sanayiye gittim pp2000 kullanan "maslak sanayide güneş oto mehmet usta" var dediler adam sağolsun ilgilendi ama "daha önce hiç denemedim bir bakalım" dedi girdik yaptık ettik şuanda cc devreye giriyor ekanda cc on gibi birşey çıkmıyor ama cc yi kapatınca cc off yazısı beliriyor henüz birkaç saat test etme şansım oldu gayet stabil çalışıyor darısı cc siz arkadaşların başına tekrar herkese teşekkürler..
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Gozun aydin aracinin tam modeli ve yili neydi.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1819202122 31> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |