![]() |
|
İzmir İztek Kazığı! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||||
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Onlar bunları yaparken sesinizi çıkartmadınız mı? Okuyunca bile sinirim tepeme çıktı. Benim aracım olsa ve ben yanlarında olsam bunları YA PA MAZ LAR. SIKAR. Adları usta bunların. Sadece laf. |
||||
![]() |
||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|||
teşekkür ederim rohamlin. iztek yetkili servis değil, özel servis. bu sorun olduğunda yangın tüpüyle müdahale ettikten sonra ilk iş onları aradım zaten. tamam gelelim kaskon var mı arabayı çektirelim kaskodan yaptırırız dediler. onlara artık para kazandırmak istemediğim için tabi ki kabul etmedim. gelip bakacak sözde ama kaskodan götüreceğini götürecek. |
||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|||
haklısın arkadaş da sonra adı pinpirikli oluyor. ben işim hallolsun gideyim diye baktım |
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Her ne olursa olsun, bu şekilde bir savunma çok komik. Sonuçta bu sizin malınız. Siz bunu kullanıyorsunuz. Çocuk oyuncağı değil. Çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Can güvenliği söz konusu.
|
||||
![]() |
||||
|||
tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Evet benim aracım bu yüzden güvenmediğim izteke çektirtmedim. onların yapacağı işi almayayım. can güvenliği söz konusu tabi. ben onlara değil de sigorta şirketinin bana yönlendirdiği çekiciyle yetkili servise götürdüm aracı. |
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Sanırım orada cümlem eksik olmuş kusura bakmayın. Bu foruma gelip üyelik alıpda burada savunma yapmaları çok gülünç. Hemde inanılmaz gülünç. Bu işin eri ustası olan biri hayatta böyle bir şey yapmaz. Hele ki suçlu değil ise.
|
||||
![]() |
||||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
yorumları tek tek okudum. geçmiş olsun.
bizde ustayız ama janta basıp da iş yapmıyoruz. indir lifti çalış güzelce. boyun yetmiyosa diye janta basmakda neymiş. 50 tl olayına gelince. bilmiyomuş öğrenmiş. bişi diyemem. alıp almama konusunda. bence almasa güzel bi jest olurdu. yani diyeceklerim bitmez. ama arabasını seven insanlara bunlar yapılmamalı. |
||||
![]() |
||||
|||
sağol. işi öğrettik almaması lazımdı diye düşünüyorum. adam küfür ede ede çalışıyor lift nasıl inderecek |
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
|||
Oncelikle belirtmek isterim iztek serviste calisan biri degilim orayada cok is yaptirmadim zaten benim araba konusunda nazimida kimse cekemez tabiri caizse cok kilimdir ama bi parantez acmak istiyorum bi kac kez gittim aracimi hic bir seferinde elletmedim sadece arizayi buldurup parasini odeyip ciktim para almadiklarida oldu mehmet usta deigimiz adam bence iyi bi usta yada her seferinde ilk baktiginda benim aracimin arizasini cozdu kendisiyle yaklasik yarim saat kadar arabada dolasip ses aradik namazinda niyazinda bi adama benziyordu tabi isciliklerine ve soyledikleo fiyatlara bisey diyemem cunku hic yaptirmadim sadece arizayi tespit ettirdim hiz sabitlemeyi aktif erme olayinda parayi alma olayi abes olmus krske tanidik biriyle gitseydiniz
|
||||
ozaann
|
||||
![]() |
||||
|||
ilk defa arabamı servise götürtüm. orası sadece söylediğin şeyi yapıyor mesala devir daim pompasını değişti içinde biraz su kaldı onuda ben söyledim öyle boşalttı |
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|||
Abi direk http://www.sikayetvar.com/ 'a yaz şikayetini.Bunlar gibi insanlar daha fazlasını hakediyorlar......
|
||||
![]() |
||||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|||
|
||||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||||
![]() |
||||
|||
ben sıkıntı oluyor demedim. devirdaim sökülünce radyatörün yarısı boşalıyor. bunun üstüne direk su yada antifrez eklemek mi daha iyi daha komp suyu boşaltıp önce antifriz koyup 3lt üstüne su mu koymak daha iyi |
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|||
Kardeşim sizin müşteri ilişkileri uzmanınız yok mudur? Yoksa da Yönetici asistanlarınız bu işe bakar... Arkadaşımız haklı veya değil; buraya üye olup böyle yazılar yazarsanız hem şirketinizi hem de kendinizi rezil etmiş olursunuz... Bunu yazacağınıza üstünüzle konuşup buraya "Bilirkişi raporlarına göre üzerimize düşen yapılacaktır. Rapor sonucu şirketimiz mağduriyetinizi giderecektir." yazsanız, ben sizin daimi müşteriniz olurdum... Ancak görülüyor ki ne CRM den ne de müşteri ilişkilerinden anlamıyorsunuz! Dediğim gibi arkadaşımız haklı veya değil; bu şekilde yazı yazamazsınız, yazmamalısınız bu platformda...
Düzenleyen Semih ÇAVDAR - 12 Mart 2013 Saat 01:44 |
||||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||||
![]() |
||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|||
mesajları ve yorumları baştan sona okudum. bende kendimi bildim bileli sanayide yada serviste işini tam yapan sizi tamamen memnun eden bi ustaya rastlamadım. acaba bu bizim insanımızdan mı kaynaklanıyor. bir türlü profesyonel olamıyoruz? yurt dışında da varmı böle şeyler?
|
||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||||
![]() |
||||
|||
sanırım biz işimizi tam severek yapmıyoruz oyüzden böyle oluyor birde çok para göz olmuşuz. en basitinden kaputu açınca etrafına bez veya örtü koymak çokmu zor yada jantın üstüne basmadan iş yapmak int video lar var yurt dışında nasıl yapıldığı çekmiş nizami şekil de iş yapıyor bizde nerde |
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|||
Kesinlikle haklısınız, bir yere gidiyorsunuz bir şeyi düzgün yapıyorlar ama arkasından hemen diğer bir şeyi yanlış yaparak ödülünüzü veriyorlar
![]() |
||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||
![]() |
||||
syn022 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
|||
Geçen hafta bende debiyaj değiştirdim. İstanbul'dan tanıdık bir abimizden Mapa marka debriyaj setini 150 tl'ye aldım. Edirne merkezde bir özel servise 100 tl'ye taktırdım. Ayrıca arabanın altını güzelce temizleyip yağlamışlar. Ön takımı kontrol etmişler frenlerine bakmışlar. Bana detaylı olarak aracın durumuyla ilgili bilgi verdiler. Daha sonra uğradığımda memnun olup olmadığımı bir sorun olup olmadığını sordular. Peugeot servisi falan değil. Bir yakınım aracılığıyla gittim 10 numarada iş yapmış. Özel servis diye çok mükemmel iş yapıyor diye birşey yok. Geçmiş olsun. Bu size ders olmuş olur. Artık ustaya giderken daha dikkat edersiniz. Bana sorucak olursanız parçaları alıp gitmeden önce bir sorun konuşun onlardan da fiyat alın aracınıza baktırın. Ben her problemde elime parçaları alıp gitmem sanayiye. Minibüsten yetişitik anlarız arabanın sesinden yürüyeninden. Ben sorunu bilsem bile gidip usta burası arıza yaptı şunu yapalım demedim demem de. Giderim hal hatır sorarım ustam sana bişey danışayım derim bir baksana şuna derim. Size de bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim. Tekrar çok geçmiş olsun.
|
||||
![]() |
||||
|||
çok sağol.iyimiş hem ucuz hem kaliteli hizmet. benden debriyaj montaji için 250 tl aldı. evet ders oldu bana bu arada yarın arabayı yetkili servisten alacağım. tavsiyelerin için teşekkürler. izmirden arkadaşların da tavsiyesiyle iyi bir ustaya götüreceğim arabamı. |
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
aldatmaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aldatmaca
|||
7 senedir aynı servıse gıdıyorum fullcarservice 3. sanayıde cok temız calısır ....
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |