Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İzmir İztek Kazığı!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İzmir İztek Kazığı!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hLL Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hLL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 21:28
Orjinalini yazan: SDYMZ SDYMZ Yazdı:

bence insan işini severek yapmalı
1.usta aracın başında iş yaparken küfür ede ede bir şeyleri söküp takmamalı
2.araç lift de iken boyu yetmedi diye sökülen lastiklerin üstüne basarak iş yapmamalı (206RC jantlara basark iş yaptılar.)
3.şanzımanın aks keçesini takarken 1kg bildiğimiz demir çekiçle çaktı malum keçenin takıldığı yer aluminyum plastik çekiç kullanması lazım değilmi yılların ustası.
4.kaput açıldığında boya çizilmesin diye mıknatıslı örtü ile tutturulur yılların ustası

Onlar bunları yaparken sesinizi çıkartmadınız mı? Okuyunca bile sinirim tepeme çıktı. Benim aracım olsa ve ben yanlarında olsam bunları YA PA MAZ LAR. SIKAR. Adları usta bunların. Sadece laf. DeadThumbs Down

Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 21:44
Orjinalini yazan: rohamlin rohamlin Yazdı:

@SDYMZ öncelikle geçmiş olsun.

Bir kaç bir şey söylemek istiyorum izniniz ile.

Açıkçası bir ustanın bu şekilde üye olarak burada kendini savunmaya çalışması bana hiç mantıklı gelmedi. Kural şudur : "Müşteri her zaman haklıdır."

Burada sorulması gereken, siz bu sorunu yaşadıktan sonra firma sizi arayıp bu konu hakkında bilgi aldı mı ?

Şayet almayıp burada böyle komik bir şekilde kendilerini savunmaları çok garip ve tuhaf. Peugeot yetkili servisi olsam, kesinlikle size buradan cevap yazmazdım. Sizi arar bire bir görüşme sağlardım.

Saygılar.

teşekkür ederim rohamlin. iztek yetkili servis değil, özel servis. bu sorun olduğunda yangın tüpüyle müdahale ettikten sonra ilk iş onları aradım zaten. tamam gelelim kaskon var mı arabayı çektirelim kaskodan yaptırırız dediler. onlara artık para kazandırmak istemediğim için tabi ki kabul etmedim. gelip bakacak sözde ama kaskodan götüreceğini götürecek.
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 21:46
Orjinalini yazan: hLL hLL Yazdı:

bence insan işini severek yapmalı
1.usta aracın başında iş yaparken küfür ede ede bir şeyleri söküp takmamalı
2.araç lift de iken boyu yetmedi diye sökülen lastiklerin üstüne basarak iş yapmamalı (206RC jantlara basark iş yaptılar.)
3.şanzımanın aks keçesini takarken 1kg bildiğimiz demir çekiçle çaktı malum keçenin takıldığı yer aluminyum plastik çekiç kullanması lazım değilmi yılların ustası.
4.kaput açıldığında boya çizilmesin diye mıknatıslı örtü ile tutturulur yılların ustası

Onlar bunları yaparken sesinizi çıkartmadınız mı? Okuyunca bile sinirim tepeme çıktı. Benim aracım olsa ve ben yanlarında olsam bunları YA PA MAZ LAR. SIKAR. Adları usta bunların. Sadece laf. DeadThumbs Down

haklısın arkadaş da sonra adı pinpirikli oluyor. ben işim hallolsun gideyim diye baktım
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 21:59
Her ne olursa olsun, bu şekilde bir savunma çok komik. Sonuçta bu sizin malınız. Siz bunu kullanıyorsunuz. Çocuk oyuncağı değil. Çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Can güvenliği söz konusu.

Açıkçası bir ustanın bu şekilde üye olarak burada kendini savunmaya çalışması bana hiç mantıklı gelmedi. Kural şudur : "Müşteri her zaman haklıdır."

Burada sorulması gereken, siz bu sorunu yaşadıktan sonra firma sizi arayıp bu konu hakkında bilgi aldı mı ?

Şayet almayıp burada böyle komik bir şekilde kendilerini savunmaları çok garip ve tuhaf. Peugeot yetkili servisi olsam, kesinlikle size buradan cevap yazmazdım. Sizi arar bire bir görüşme sağlardım.

Saygılar.

teşekkür ederim rohamlin. iztek yetkili servis değil, özel servis. bu sorun olduğunda yangın tüpüyle müdahale ettikten sonra ilk iş onları aradım zaten. tamam gelelim kaskon var mı arabayı çektirelim kaskodan yaptırırız dediler. onlara artık para kazandırmak istemediğim için tabi ki kabul etmedim. gelip bakacak sözde ama kaskodan götüreceğini götürecek.
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 23:25

Her ne olursa olsun, bu şekilde bir savunma çok komik. Sonuçta bu sizin malınız. Siz bunu kullanıyorsunuz. Çocuk oyuncağı değil. Çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Can güvenliği söz konusu.

Saygılar.

tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Evet benim aracım bu yüzden güvenmediğim izteke çektirtmedim. onların yapacağı işi almayayım. can güvenliği söz konusu tabi. ben onlara değil de sigorta şirketinin bana yönlendirdiği çekiciyle yetkili servise götürdüm aracı.
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 23:30
Sanırım orada cümlem eksik olmuş kusura bakmayın. Bu foruma gelip üyelik alıpda burada savunma yapmaları çok gülünç. Hemde inanılmaz gülünç. Bu işin eri ustası olan biri hayatta böyle bir şey yapmaz. Hele ki suçlu değil ise.

Saygılar.

tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Evet benim aracım bu yüzden güvenmediğim izteke çektirtmedim. onların yapacağı işi almayayım. can güvenliği söz konusu tabi. ben onlara değil de sigorta şirketinin bana yönlendirdiği çekiciyle yetkili servise götürdüm aracı.
Yukarı Dön
serkan719 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan719 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 15:05
yorumları tek tek okudum. geçmiş olsun. 

bizde ustayız ama janta basıp da iş yapmıyoruz. indir lifti çalış güzelce. boyun yetmiyosa diye janta basmakda neymiş.

50 tl olayına gelince. bilmiyomuş öğrenmiş. bişi diyemem. alıp almama konusunda. bence almasa güzel bi jest olurdu. 

yani diyeceklerim bitmez. ama arabasını seven insanlara bunlar yapılmamalı. 

Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 15:24
Orjinalini yazan: serkan719 serkan719 Yazdı:

yorumları tek tek okudum. geçmiş olsun. 

bizde ustayız ama janta basıp da iş yapmıyoruz. indir lifti çalış güzelce. boyun yetmiyosa diye janta basmakda neymiş.

50 tl olayına gelince. bilmiyomuş öğrenmiş. bişi diyemem. alıp almama konusunda. bence almasa güzel bi jest olurdu. 

yani diyeceklerim bitmez. ama arabasını seven insanlara bunlar yapılmamalı. 

sağol. işi öğrettik almaması lazımdı diye düşünüyorum. adam küfür ede ede çalışıyor lift nasıl inderecek
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
ozaannn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozaannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 18:52
Oncelikle belirtmek isterim iztek serviste calisan biri degilim orayada cok is yaptirmadim zaten benim araba konusunda nazimida kimse cekemez tabiri caizse cok kilimdir ama bi parantez acmak istiyorum bi kac kez gittim aracimi hic bir seferinde elletmedim sadece arizayi buldurup parasini odeyip ciktim para almadiklarida oldu mehmet usta deigimiz adam bence iyi bi usta yada her seferinde ilk baktiginda benim aracimin arizasini cozdu kendisiyle yaklasik yarim saat kadar arabada dolasip ses aradik namazinda niyazinda bi adama benziyordu tabi isciliklerine ve soyledikleo fiyatlara bisey diyemem cunku hic yaptirmadim sadece arizayi tespit ettirdim hiz sabitlemeyi aktif erme olayinda parayi alma olayi abes olmus krske tanidik biriyle gitseydiniz
ozaann
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 19:06
Orjinalini yazan: ozaannn ozaannn Yazdı:

Oncelikle belirtmek isterim iztek serviste calisan biri degilim orayada cok is yaptirmadim zaten benim araba konusunda nazimida kimse cekemez tabiri caizse cok kilimdir ama bi parantez acmak istiyorum bi kac kez gittim aracimi hic bir seferinde elletmedim sadece arizayi buldurup parasini odeyip ciktim para almadiklarida oldu mehmet usta deigimiz adam bence iyi bi usta yada her seferinde ilk baktiginda benim aracimin arizasini cozdu kendisiyle yaklasik yarim saat kadar arabada dolasip ses aradik namazinda niyazinda bi adama benziyordu tabi isciliklerine ve soyledikleo fiyatlara bisey diyemem cunku hic yaptirmadim sadece arizayi tespit ettirdim hiz sabitlemeyi aktif erme olayinda parayi alma olayi abes olmus krske tanidik biriyle gitseydiniz

ilk defa arabamı servise götürtüm. orası sadece söylediğin şeyi yapıyor mesala devir daim pompasını değişti içinde biraz su kaldı onuda ben söyledim öyle boşalttı
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
yusufcaglarakarsu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 19:14
Abi direk http://www.sikayetvar.com/ 'a yaz şikayetini.Bunlar gibi insanlar daha fazlasını hakediyorlar......
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 20:28

ilk defa arabamı servise götürtüm. orası sadece söylediğin şeyi yapıyor mesala devir daim pompasını değişti içinde biraz su kaldı onuda ben söyledim öyle boşalttı
devırdaımı soktukten sonra ıcınde bıraz su kalınca ne gıbı sıkıntı oluyo:S
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 22:12
Orjinalini yazan: hsnsnl hsnsnl Yazdı:

devırdaımı soktukten sonra ıcınde bıraz su kalınca ne gıbı sıkıntı oluyo:S

ben sıkıntı oluyor demedim. devirdaim sökülünce radyatörün yarısı boşalıyor. bunun üstüne direk su yada antifrez eklemek mi daha iyi daha komp suyu boşaltıp önce antifriz koyup 3lt üstüne su mu koymak daha iyi
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
Semih ÇAVDAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Semih ÇAVDAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 Saat 01:43
Orjinalini yazan: HSN307 HSN307 Yazdı:

Merhaba arkadaşlar ben İZTEK OTOMOTİV personeliyim. SDYMZ arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum.  Sen servise gelmeden önce arayıp fiyat alıp kendin arızayı tespit edip veya başka biyerden kontrol ettirip gelmedinmi. Bize bakım,triger, debriyaj yapılcak dedin ve biz senin isteklerini tamamını yapmadıkmı. Senin aracını yapan arkadaşımızda sana bu ısı kalkanları yangın çıkartır tehlikeli değişmesi gerekir demedi mi ?  sende gerek yok takın demedin mi ? Bi ismi kötülemek kolaydır. Senin asıl zoruna giden hız sabitleyiciyi tanıtmakta ki ödediğin ücret zor geldi de ondan bu kadar şikayet edip kötülüyorsun madem ki sen çok biliyordun o zaman PEUGEOT un kendi orjinal programını cihazını ve arayüz kablosunu da alıp kendin tanıtsaydın o zaman hız sabitleyicini. Biz sana senin yapılmasını istediğin işlerin dışında yapılması gereknleri de söyledik zaten. Sen bize aracımda bi ses var bi test edin demedin bunlar şunlar yapılcak dedin yani sen daha iyi ustasın bizden burda çalışan o kadar peugeotun eğitimini almış yıllarca yetkili serviste çalışmış ustadan daha iyi biliyormusun. biz test ettiğimizde şanzumanda rulman sesi olduğunu söyledik bunu neden anlayamadın peki o zaman. 

Kardeşim sizin müşteri ilişkileri uzmanınız yok mudur? Yoksa da Yönetici asistanlarınız bu işe bakar... Arkadaşımız haklı veya değil; buraya üye olup böyle yazılar yazarsanız hem şirketinizi hem de kendinizi rezil etmiş olursunuz... 

Bunu yazacağınıza üstünüzle konuşup buraya "Bilirkişi raporlarına göre üzerimize düşen yapılacaktır. Rapor sonucu şirketimiz mağduriyetinizi giderecektir." yazsanız, ben sizin daimi müşteriniz olurdum... Ancak görülüyor ki ne CRM den ne de müşteri ilişkilerinden anlamıyorsunuz!

Dediğim gibi arkadaşımız haklı veya değil; bu şekilde yazı yazamazsınız, yazmamalısınız bu platformda...

Düzenleyen Semih ÇAVDAR - 12 Mart 2013 Saat 01:44
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros...
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 Saat 09:22
mesajları ve yorumları baştan sona okudum. bende kendimi bildim bileli sanayide yada serviste işini tam yapan sizi tamamen memnun eden bi ustaya rastlamadım. acaba bu bizim insanımızdan mı kaynaklanıyor. bir türlü profesyonel olamıyoruz? yurt dışında da varmı böle şeyler? 
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 Saat 09:46
Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

mesajları ve yorumları baştan sona okudum. bende kendimi bildim bileli sanayide yada serviste işini tam yapan sizi tamamen memnun eden bi ustaya rastlamadım. acaba bu bizim insanımızdan mı kaynaklanıyor. bir türlü profesyonel olamıyoruz? yurt dışında da varmı böle şeyler? 

sanırım biz işimizi tam severek yapmıyoruz oyüzden böyle oluyor birde çok para göz olmuşuz. en basitinden kaputu açınca etrafına bez veya örtü koymak çokmu zor yada jantın üstüne basmadan iş yapmak int video lar var yurt dışında nasıl yapıldığı çekmiş nizami şekil de iş yapıyor bizde nerde
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 Saat 13:16

Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

sanırım biz işimizi tam severek yapmıyoruz oyüzden böyle oluyor birde çok para göz olmuşuz. en basitinden kaputu açınca etrafına bez veya örtü koymak çokmu zor yada jantın üstüne basmadan iş yapmak int video lar var yurt dışında nasıl yapıldığı çekmiş nizami şekil de iş yapıyor bizde nerde

Kesinlikle haklısınız, bir yere gidiyorsunuz bir şeyi düzgün yapıyorlar ama arkasından hemen diğer bir şeyi yanlış yaparak ödülünüzü veriyorlar Confused. Özellikle de ustaların bakıp seslenerek Ahmet/Mehmet şunu sök, şunu tak, şunu hazırla gibi söylemlerinden sonra yapan yardımcısı kafasına göre yapıyor, takıyor, söküyor ben artık başlarında durup onu öyle koyma, yapma demekten usanıyorum sonrada eminim arkamdan ne takıntılı adam diye söyleniyorlardır eminim ama yapacak bir şey yok. Sadece şoför koltuğuna poşet geçirerek bak ne kadarda hassasız arabana karşı demekten öteye gidemiyorlar. Bu benim 3 özel serviste karşılaştığım tecrübemdir, ustalar belki biraz fazla kazandıklarından mıdır bilemeyeceğim daha özverililer fakat etrafları işini sevmeyen tiplerle dolu. Şimdiye kadar gittiğim hiçbir yerde yetkili servisteki sistemi göremedim ama tabi gittiğim hiçbir yerde de yetkili servisteki kadar para ödemedim (yapılan iş ve ödenen göz önünde bulundurulunca).
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
syn022 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı syn022 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 Saat 20:17
Geçen hafta bende debiyaj değiştirdim. İstanbul'dan tanıdık bir abimizden Mapa marka debriyaj setini 150 tl'ye aldım. Edirne merkezde bir özel servise 100 tl'ye taktırdım. Ayrıca arabanın altını güzelce temizleyip yağlamışlar. Ön takımı kontrol etmişler frenlerine bakmışlar. Bana detaylı olarak aracın durumuyla ilgili bilgi verdiler. Daha sonra uğradığımda memnun olup olmadığımı bir sorun olup olmadığını sordular. Peugeot servisi falan değil. Bir yakınım aracılığıyla gittim 10 numarada iş yapmış. Özel servis diye çok mükemmel iş yapıyor diye birşey yok. Geçmiş olsun. Bu size ders olmuş olur. Artık ustaya giderken daha dikkat edersiniz. Bana sorucak olursanız parçaları alıp gitmeden önce bir sorun konuşun onlardan da fiyat alın aracınıza baktırın. Ben her problemde elime parçaları alıp gitmem sanayiye. Minibüsten yetişitik anlarız arabanın sesinden yürüyeninden. Ben sorunu bilsem bile gidip usta burası arıza yaptı şunu yapalım demedim demem de. Giderim hal hatır sorarım ustam sana bişey danışayım derim bir baksana şuna derim. Size de bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim. Tekrar çok geçmiş olsun. 
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mart 2013 Saat 22:19
Orjinalini yazan: syn022 syn022 Yazdı:

Geçen hafta bende debiyaj değiştirdim. İstanbul'dan tanıdık bir abimizden Mapa marka debriyaj setini 150 tl'ye aldım. Edirne merkezde bir özel servise 100 tl'ye taktırdım. Ayrıca arabanın altını güzelce temizleyip yağlamışlar. Ön takımı kontrol etmişler frenlerine bakmışlar. Bana detaylı olarak aracın durumuyla ilgili bilgi verdiler. Daha sonra uğradığımda memnun olup olmadığımı bir sorun olup olmadığını sordular. Peugeot servisi falan değil. Bir yakınım aracılığıyla gittim 10 numarada iş yapmış. Özel servis diye çok mükemmel iş yapıyor diye birşey yok. Geçmiş olsun. Bu size ders olmuş olur. Artık ustaya giderken daha dikkat edersiniz. Bana sorucak olursanız parçaları alıp gitmeden önce bir sorun konuşun onlardan da fiyat alın aracınıza baktırın. Ben her problemde elime parçaları alıp gitmem sanayiye. Minibüsten yetişitik anlarız arabanın sesinden yürüyeninden. Ben sorunu bilsem bile gidip usta burası arıza yaptı şunu yapalım demedim demem de. Giderim hal hatır sorarım ustam sana bişey danışayım derim bir baksana şuna derim. Size de bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim. Tekrar çok geçmiş olsun. 

çok sağol.iyimiş hem ucuz hem kaliteli hizmet. benden debriyaj montaji için 250 tl aldı. evet ders oldu bana bu arada yarın arabayı yetkili servisten alacağım. tavsiyelerin için teşekkürler. izmirden arkadaşların da tavsiyesiyle iyi bir ustaya götüreceğim arabamı.
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
aldatmaca Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aldatmaca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mart 2013 Saat 23:16
7 senedir aynı servıse gıdıyorum fullcarservice 3. sanayıde cok temız calısır ....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 144 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4517 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 3781 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1034 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 214 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1766 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36074 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105428 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2502 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32197 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54358 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1233 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18570 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2609 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 497 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 448 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16993 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2377 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2320 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3944 14 Buketstlmş
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English