Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İzmir İztek Kazığı!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İzmir İztek Kazığı!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yusufcaglarakarsu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 19:14
Abi direk http://www.sikayetvar.com/ 'a yaz şikayetini.Bunlar gibi insanlar daha fazlasını hakediyorlar......
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 19:06
Orjinalini yazan: ozaannn ozaannn Yazdı:

Oncelikle belirtmek isterim iztek serviste calisan biri degilim orayada cok is yaptirmadim zaten benim araba konusunda nazimida kimse cekemez tabiri caizse cok kilimdir ama bi parantez acmak istiyorum bi kac kez gittim aracimi hic bir seferinde elletmedim sadece arizayi buldurup parasini odeyip ciktim para almadiklarida oldu mehmet usta deigimiz adam bence iyi bi usta yada her seferinde ilk baktiginda benim aracimin arizasini cozdu kendisiyle yaklasik yarim saat kadar arabada dolasip ses aradik namazinda niyazinda bi adama benziyordu tabi isciliklerine ve soyledikleo fiyatlara bisey diyemem cunku hic yaptirmadim sadece arizayi tespit ettirdim hiz sabitlemeyi aktif erme olayinda parayi alma olayi abes olmus krske tanidik biriyle gitseydiniz

ilk defa arabamı servise götürtüm. orası sadece söylediğin şeyi yapıyor mesala devir daim pompasını değişti içinde biraz su kaldı onuda ben söyledim öyle boşalttı
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
ozaannn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozaannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 18:52
Oncelikle belirtmek isterim iztek serviste calisan biri degilim orayada cok is yaptirmadim zaten benim araba konusunda nazimida kimse cekemez tabiri caizse cok kilimdir ama bi parantez acmak istiyorum bi kac kez gittim aracimi hic bir seferinde elletmedim sadece arizayi buldurup parasini odeyip ciktim para almadiklarida oldu mehmet usta deigimiz adam bence iyi bi usta yada her seferinde ilk baktiginda benim aracimin arizasini cozdu kendisiyle yaklasik yarim saat kadar arabada dolasip ses aradik namazinda niyazinda bi adama benziyordu tabi isciliklerine ve soyledikleo fiyatlara bisey diyemem cunku hic yaptirmadim sadece arizayi tespit ettirdim hiz sabitlemeyi aktif erme olayinda parayi alma olayi abes olmus krske tanidik biriyle gitseydiniz
ozaann
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 15:24
Orjinalini yazan: serkan719 serkan719 Yazdı:

yorumları tek tek okudum. geçmiş olsun. 

bizde ustayız ama janta basıp da iş yapmıyoruz. indir lifti çalış güzelce. boyun yetmiyosa diye janta basmakda neymiş.

50 tl olayına gelince. bilmiyomuş öğrenmiş. bişi diyemem. alıp almama konusunda. bence almasa güzel bi jest olurdu. 

yani diyeceklerim bitmez. ama arabasını seven insanlara bunlar yapılmamalı. 

sağol. işi öğrettik almaması lazımdı diye düşünüyorum. adam küfür ede ede çalışıyor lift nasıl inderecek
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
serkan719 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan719 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 15:05
yorumları tek tek okudum. geçmiş olsun. 

bizde ustayız ama janta basıp da iş yapmıyoruz. indir lifti çalış güzelce. boyun yetmiyosa diye janta basmakda neymiş.

50 tl olayına gelince. bilmiyomuş öğrenmiş. bişi diyemem. alıp almama konusunda. bence almasa güzel bi jest olurdu. 

yani diyeceklerim bitmez. ama arabasını seven insanlara bunlar yapılmamalı. 

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 23:30
Sanırım orada cümlem eksik olmuş kusura bakmayın. Bu foruma gelip üyelik alıpda burada savunma yapmaları çok gülünç. Hemde inanılmaz gülünç. Bu işin eri ustası olan biri hayatta böyle bir şey yapmaz. Hele ki suçlu değil ise.

Orjinalini yazan: SDYMZ SDYMZ Yazdı:

Orjinalini yazan: rohamlin rohamlin Yazdı:

Her ne olursa olsun, bu şekilde bir savunma çok komik. Sonuçta bu sizin malınız. Siz bunu kullanıyorsunuz. Çocuk oyuncağı değil. Çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Can güvenliği söz konusu.

@SDYMZ öncelikle geçmiş olsun.

Bir kaç bir şey söylemek istiyorum izniniz ile.

Açıkçası bir ustanın bu şekilde üye olarak burada kendini savunmaya çalışması bana hiç mantıklı gelmedi. Kural şudur : "Müşteri her zaman haklıdır."

Burada sorulması gereken, siz bu sorunu yaşadıktan sonra firma sizi arayıp bu konu hakkında bilgi aldı mı ?

Şayet almayıp burada böyle komik bir şekilde kendilerini savunmaları çok garip ve tuhaf. Peugeot yetkili servisi olsam, kesinlikle size buradan cevap yazmazdım. Sizi arar bire bir görüşme sağlardım.

Saygılar.

teşekkür ederim rohamlin. iztek yetkili servis değil, özel servis. bu sorun olduğunda yangın tüpüyle müdahale ettikten sonra ilk iş onları aradım zaten. tamam gelelim kaskon var mı arabayı çektirelim kaskodan yaptırırız dediler. onlara artık para kazandırmak istemediğim için tabi ki kabul etmedim. gelip bakacak sözde ama kaskodan götüreceğini götürecek.

tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Evet benim aracım bu yüzden güvenmediğim izteke çektirtmedim. onların yapacağı işi almayayım. can güvenliği söz konusu tabi. ben onlara değil de sigorta şirketinin bana yönlendirdiği çekiciyle yetkili servise götürdüm aracı.
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 23:25

Her ne olursa olsun, bu şekilde bir savunma çok komik. Sonuçta bu sizin malınız. Siz bunu kullanıyorsunuz. Çocuk oyuncağı değil. Çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Can güvenliği söz konusu.

Açıkçası bir ustanın bu şekilde üye olarak burada kendini savunmaya çalışması bana hiç mantıklı gelmedi. Kural şudur : "Müşteri her zaman haklıdır."

Burada sorulması gereken, siz bu sorunu yaşadıktan sonra firma sizi arayıp bu konu hakkında bilgi aldı mı ?

Şayet almayıp burada böyle komik bir şekilde kendilerini savunmaları çok garip ve tuhaf. Peugeot yetkili servisi olsam, kesinlikle size buradan cevap yazmazdım. Sizi arar bire bir görüşme sağlardım.

Saygılar.

teşekkür ederim rohamlin. iztek yetkili servis değil, özel servis. bu sorun olduğunda yangın tüpüyle müdahale ettikten sonra ilk iş onları aradım zaten. tamam gelelim kaskon var mı arabayı çektirelim kaskodan yaptırırız dediler. onlara artık para kazandırmak istemediğim için tabi ki kabul etmedim. gelip bakacak sözde ama kaskodan götüreceğini götürecek.

tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Evet benim aracım bu yüzden güvenmediğim izteke çektirtmedim. onların yapacağı işi almayayım. can güvenliği söz konusu tabi. ben onlara değil de sigorta şirketinin bana yönlendirdiği çekiciyle yetkili servise götürdüm aracı.
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 21:59

Saygılar.

Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 21:46
Orjinalini yazan: hLL hLL Yazdı:

bence insan işini severek yapmalı
1.usta aracın başında iş yaparken küfür ede ede bir şeyleri söküp takmamalı
2.araç lift de iken boyu yetmedi diye sökülen lastiklerin üstüne basarak iş yapmamalı (206RC jantlara basark iş yaptılar.)
3.şanzımanın aks keçesini takarken 1kg bildiğimiz demir çekiçle çaktı malum keçenin takıldığı yer aluminyum plastik çekiç kullanması lazım değilmi yılların ustası.
4.kaput açıldığında boya çizilmesin diye mıknatıslı örtü ile tutturulur yılların ustası

Onlar bunları yaparken sesinizi çıkartmadınız mı? Okuyunca bile sinirim tepeme çıktı. Benim aracım olsa ve ben yanlarında olsam bunları YA PA MAZ LAR. SIKAR. Adları usta bunların. Sadece laf. DeadThumbs Down

haklısın arkadaş da sonra adı pinpirikli oluyor. ben işim hallolsun gideyim diye baktım
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 21:44

Saygılar.

2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
hLL Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hLL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 21:28

bence insan işini severek yapmalı
1.usta aracın başında iş yaparken küfür ede ede bir şeyleri söküp takmamalı
2.araç lift de iken boyu yetmedi diye sökülen lastiklerin üstüne basarak iş yapmamalı (206RC jantlara basark iş yaptılar.)
3.şanzımanın aks keçesini takarken 1kg bildiğimiz demir çekiçle çaktı malum keçenin takıldığı yer aluminyum plastik çekiç kullanması lazım değilmi yılların ustası.
4.kaput açıldığında boya çizilmesin diye mıknatıslı örtü ile tutturulur yılların ustası

Onlar bunları yaparken sesinizi çıkartmadınız mı? Okuyunca bile sinirim tepeme çıktı. Benim aracım olsa ve ben yanlarında olsam bunları YA PA MAZ LAR. SIKAR. Adları usta bunların. Sadece laf. DeadThumbs Down

Yukarı Dön
_PunisheR_ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _PunisheR_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 20:41
burda müşteri memnuniyetsizliği olduğu bariz ortada buna rağmen sen müşterini karşına alıp kendini savunabiliyosan sorun var demektir zaten
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 20:39

Saygılar.

Düzenleyen rohamlin - 09 Mart 2013 Saat 20:39
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 17:32
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

Alınan işçilik ücretine diyecek lafımız olamaz Her yerin tarifesi farklıdır. Yanlız keçe olayı söylenip aracın bu şekilde yanması hiç iyi olmamış Stern Smile
gökhan bey size bakım için gelen araçlara ne gibi bi işlem yapıyorsunuz. iztek de yılların ustası sözde ama RC jantlarıma basarak iş yaptı hiç özen yok
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 17:27
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

Orjinalini yazan: 207TAKSİ 207TAKSİ Yazdı:

MERHABA ARKADAŞLAR ARKADAŞIN BAHSETTİĞİ İZTEK SERVİSİNE BENDE AYNI GÜN İLK DEFA 207 ARACIMA BİR ARKADAŞ TAVSİYESİ İLE GÖTÜRDÜM VE HIZ SABİTLEME TAKTIRDIM MEHMET USTA İLGİLENDİ ÇOKTA MEMNUN KALDIM HATTA ARKADAŞIMA ARAYIP TEŞEKKÜR ETTİM BENİ ORAYA GÖNDERDİĞİ İÇİN O GÜN BİZ USTAYLA ARACI TEST EDERKEN İKİ ÜÇ KEZ TEL İLE USTAYI ARADILAR BİRAZCIK ARKADAŞ PROBLEMLİ GALİBA DEMİŞTİM USTAMA GERÇEKTEN ÖYLEYMİŞ BEN TAKSİCİYİM BENCE PARÇALARI ALMADAN ÖNCE SERVİSTE ARACI KOMPLE KONTROL ETTİRİP ÖYLE PARÇALARI ALSAYDINIZ DAHA İYİ OLURDU BENCE. SİZ PARÇALARI ALIP KENDİ BAŞINIZA BUNLAR YAPILACAK DERSENİZ USTA DA NE YAPSIN. ÖNEMLİ OLAN YAPTIKLARI İŞTE Bİ EKSİK VEYA SORUN VARMI ACABA?

sizin mesajınız iztek personeli tarafından yazılmış gibi duruyor Wink
aynen personel yazmış bence bir de bağırarak büyük harfle
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 17:23
Alınan işçilik ücretine diyecek lafımız olamaz Her yerin tarifesi farklıdır. Yanlız keçe olayı söylenip aracın bu şekilde yanması hiç iyi olmamış Stern Smile
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 17:21

MERHABA ARKADAŞLAR ARKADAŞIN BAHSETTİĞİ İZTEK SERVİSİNE BENDE AYNI GÜN İLK DEFA 207 ARACIMA BİR ARKADAŞ TAVSİYESİ İLE GÖTÜRDÜM VE HIZ SABİTLEME TAKTIRDIM MEHMET USTA İLGİLENDİ ÇOKTA MEMNUN KALDIM HATTA ARKADAŞIMA ARAYIP TEŞEKKÜR ETTİM BENİ ORAYA GÖNDERDİĞİ İÇİN O GÜN BİZ USTAYLA ARACI TEST EDERKEN İKİ ÜÇ KEZ TEL İLE USTAYI ARADILAR BİRAZCIK ARKADAŞ PROBLEMLİ GALİBA DEMİŞTİM USTAMA GERÇEKTEN ÖYLEYMİŞ BEN TAKSİCİYİM BENCE PARÇALARI ALMADAN ÖNCE SERVİSTE ARACI KOMPLE KONTROL ETTİRİP ÖYLE PARÇALARI ALSAYDINIZ DAHA İYİ OLURDU BENCE. SİZ PARÇALARI ALIP KENDİ BAŞINIZA BUNLAR YAPILACAK DERSENİZ USTA DA NE YAPSIN. ÖNEMLİ OLAN YAPTIKLARI İŞTE Bİ EKSİK VEYA SORUN VARMI ACABA?

sizin mesajınız iztek personeli tarafından yazılmış gibi duruyor Wink
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 17:10
çok geçmiş olsun . bir müşteri kazıklanır 100 müşteri kaybedilir  yapan kendine yapar . 
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 15:38
kesinlikle olmaz diyen yılların mehmet ustası serco05 tel ile tarif etti 15 dk haloldu ne oldu yılların ustasına!!!!
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 15:36

senin 207 nin jantlarına basarak iş yapsalardı tepkin ne olurdu acaba
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 136 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4509 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 3769 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1025 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 214 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1766 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36067 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105413 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2492 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32178 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54347 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1233 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18564 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2602 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 497 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 448 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16993 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2323 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2310 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3944 14 Buketstlmş
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English