![]() |
|
İzmir İztek Kazığı! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Abi direk http://www.sikayetvar.com/ 'a yaz şikayetini.Bunlar gibi insanlar daha fazlasını hakediyorlar......
|
||||
![]() |
||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ilk defa arabamı servise götürtüm. orası sadece söylediğin şeyi yapıyor mesala devir daim pompasını değişti içinde biraz su kaldı onuda ben söyledim öyle boşalttı |
||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
|||
Oncelikle belirtmek isterim iztek serviste calisan biri degilim orayada cok is yaptirmadim zaten benim araba konusunda nazimida kimse cekemez tabiri caizse cok kilimdir ama bi parantez acmak istiyorum bi kac kez gittim aracimi hic bir seferinde elletmedim sadece arizayi buldurup parasini odeyip ciktim para almadiklarida oldu mehmet usta deigimiz adam bence iyi bi usta yada her seferinde ilk baktiginda benim aracimin arizasini cozdu kendisiyle yaklasik yarim saat kadar arabada dolasip ses aradik namazinda niyazinda bi adama benziyordu tabi isciliklerine ve soyledikleo fiyatlara bisey diyemem cunku hic yaptirmadim sadece arizayi tespit ettirdim hiz sabitlemeyi aktif erme olayinda parayi alma olayi abes olmus krske tanidik biriyle gitseydiniz
|
||||
ozaann
|
||||
![]() |
||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|||
sağol. işi öğrettik almaması lazımdı diye düşünüyorum. adam küfür ede ede çalışıyor lift nasıl inderecek |
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|||
yorumları tek tek okudum. geçmiş olsun.
bizde ustayız ama janta basıp da iş yapmıyoruz. indir lifti çalış güzelce. boyun yetmiyosa diye janta basmakda neymiş. 50 tl olayına gelince. bilmiyomuş öğrenmiş. bişi diyemem. alıp almama konusunda. bence almasa güzel bi jest olurdu. yani diyeceklerim bitmez. ama arabasını seven insanlara bunlar yapılmamalı. |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Sanırım orada cümlem eksik olmuş kusura bakmayın. Bu foruma gelip üyelik alıpda burada savunma yapmaları çok gülünç. Hemde inanılmaz gülünç. Bu işin eri ustası olan biri hayatta böyle bir şey yapmaz. Hele ki suçlu değil ise.
|
||||
![]() |
||||
|||
tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Evet benim aracım bu yüzden güvenmediğim izteke çektirtmedim. onların yapacağı işi almayayım. can güvenliği söz konusu tabi. ben onlara değil de sigorta şirketinin bana yönlendirdiği çekiciyle yetkili servise götürdüm aracı. |
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
|||
Her ne olursa olsun, bu şekilde bir savunma çok komik. Sonuçta bu sizin malınız. Siz bunu kullanıyorsunuz. Çocuk oyuncağı değil. Çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Can güvenliği söz konusu.
|
||||
![]() |
||||
|||
haklısın arkadaş da sonra adı pinpirikli oluyor. ben işim hallolsun gideyim diye baktım |
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
|||
teşekkür ederim rohamlin. iztek yetkili servis değil, özel servis. bu sorun olduğunda yangın tüpüyle müdahale ettikten sonra ilk iş onları aradım zaten. tamam gelelim kaskon var mı arabayı çektirelim kaskodan yaptırırız dediler. onlara artık para kazandırmak istemediğim için tabi ki kabul etmedim. gelip bakacak sözde ama kaskodan götüreceğini götürecek. |
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
|||
Onlar bunları yaparken sesinizi çıkartmadınız mı? Okuyunca bile sinirim tepeme çıktı. Benim aracım olsa ve ben yanlarında olsam bunları YA PA MAZ LAR. SIKAR. Adları usta bunların. Sadece laf. |
||||
![]() |
||||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|||
burda müşteri memnuniyetsizliği olduğu bariz ortada buna rağmen sen müşterini karşına alıp kendini savunabiliyosan sorun var demektir zaten
|
||||
![]() |
||||
|||
@SDYMZ öncelikle geçmiş olsun.
Bir kaç bir şey söylemek istiyorum izniniz ile. Açıkçası bir ustanın bu şekilde üye olarak burada kendini savunmaya çalışması bana hiç mantıklı gelmedi. Kural şudur : "Müşteri her zaman haklıdır." Burada sorulması gereken, siz bu sorunu yaşadıktan sonra firma sizi arayıp bu konu hakkında bilgi aldı mı ? Şayet almayıp burada böyle komik bir şekilde kendilerini savunmaları çok garip ve tuhaf. Peugeot yetkili servisi olsam, kesinlikle size buradan cevap yazmazdım. Sizi arar bire bir görüşme sağlardım. Saygılar.
Düzenleyen rohamlin - 09 Mart 2013 Saat 20:39 |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
Alınan işçilik ücretine diyecek lafımız olamaz Her yerin tarifesi farklıdır. Yanlız keçe olayı söylenip aracın bu şekilde yanması hiç iyi olmamış
![]() |
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
sizin mesajınız iztek personeli tarafından yazılmış gibi duruyor ![]() |
||||
![]() |
||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|||
çok geçmiş olsun . bir müşteri kazıklanır 100 müşteri kaybedilir yapan kendine yapar .
|
||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||
![]() |
||||
|||
kesinlikle olmaz diyen yılların mehmet ustası serco05 tel ile tarif etti 15 dk haloldu ne oldu yılların ustasına!!!!
|
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |