![]() |
|
406 Coupe Viteste Araç Gitmiyor!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aytacay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2013 Saat 10:42 |
Kırmızı ışık da duruyordum. Her şey o yeşilin ışığın yanması ile oldu. Vitesi sorunsuz bir şekilde 1 e taktım. Gaza bastığımda -tak diye bir ses geldi. Araba sanki boştaymış gibi bağırmaya ve geri geri kaçmaya başladı. Mesela kontağı kapatınca vitese takıp el frenini indirdim yine araba boştaymış gibi kaçmaya başladı. Neden olur? Niçin olur? Ne kadar tutar? Bir yardım lütfen
![]() ![]() ![]() Sabah sabah psikolojim bozuldu ![]() |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bana şanzıman gibi geldi ![]() |
|
![]() |
|
aytacay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
patron şanuzman değildir herhalde zaten manuel. otomatik değil araba. Birde vites geçişinde sorun yok sanırım baskı balata olabilir.
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
baskı balata bitmiş kardeşim geçmiş olsun. ama tak sesi biraz garip. debriyaj çokmu yukarda kavrıyodu olay olmadan önce.
|
|
![]() |
|
abi zaten genel ititbari ile yukardan kavrıyordu uzun sürekli ama hiç aklıma gelmemişti. Başka bir şey olabilir mi?
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
o zaman kesin baskı balatadan hazır kampanyada varken değiştir gitsin 200+işcilik toplam 350 tl fln tutuyo sanırım.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Baskı balata bencede, bizim iş yerinin servisinde aynı sıkıntıyı yaşadık geçen sene, herhangi bi ses gelmemişti ondan ama vites boştaymış gibiydi aynı arkadaşın anlattığı gibi.. ittik yolun kenarına çekici çağırdılar falan metrobüsle devam etmiştik :) geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
NEREDE VAAR O KAMPANYA! ve nasıl 350 lira? sordum ben daha farklı rakam verdiler??
|
|
![]() |
|
sağolasın kardeşim. Bende bir kart alıp otobüs ile devam ettim :)
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Pardon sonradan vitese taktım dediğini görmemişim. Baskı balataysa sorun değil kolay iş geçmiş olsun yinede
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
merhaba. debriyajın yukarıda kavraması ne demek. biraz açar mısınız? benim arabamda da olduğundan şüpeleniyorum da pek bilgim yok. açıklarmısınız? |
|
![]() |
|
eğer yukarıdan kavramaya başladıysa baskı balatan ile alakalı olabilir patron. Ben hiç fark etmemiştim ama sonuç ortada gidip bir göster derim sonra benim gibi kalma orada ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |