Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

406 Coupe Viteste Araç Gitmiyor!!

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 406
Forum Tanımlaması: Peugeot 406, 1995'ten 2004'e kadar üretilen geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27515
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 23:52
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 406 Coupe Viteste Araç Gitmiyor!!
Mesajı Yazan: aytacay
Konu: 406 Coupe Viteste Araç Gitmiyor!!
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 10:42
Kırmızı ışık da duruyordum. Her şey o yeşilin ışığın yanması ile oldu. Vitesi sorunsuz bir şekilde 1 e taktım. Gaza bastığımda -tak diye bir ses geldi. Araba sanki boştaymış gibi bağırmaya ve geri geri kaçmaya başladı. Mesela kontağı kapatınca vitese takıp el frenini indirdim yine araba boştaymış gibi kaçmaya başladı. Neden olur? Niçin olur? Ne kadar tutar? Bir yardım lütfen

Sabah sabah psikolojim bozuldu

Cevaplar:
Mesajı Yazan: rockwaryumm
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 11:01
Orjinalini yazan: aytacay aytacay Yazdı:

Kırmızı ışık da duruyordum. Her şey o yeşilin ışığın yanması ile oldu. Vitesi sorunsuz bir şekilde 1 e taktım. Gaza bastığımda -tak diye bir ses geldi. Araba sanki boştaymış gibi bağırmaya ve geri geri kaçmaya başladı. Mesela kontağı kapatınca vitese takıp el frenini indirdim yine araba boştaymış gibi kaçmaya başladı. Neden olur? Niçin olur? Ne kadar tutar? Bir yardım lütfen

Sabah sabah psikolojim bozuldu

valla bana şanzıman gibi geldi Confused ama kötüye yormak istemiyorum

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 11:06
patron şanuzman değildir herhalde zaten manuel. otomatik değil araba. Birde vites geçişinde sorun yok sanırım baskı balata olabilir.

Mesajı Yazan: bysarsıntı
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 11:13
baskı balata bitmiş kardeşim geçmiş olsun. ama tak sesi biraz garip. debriyaj çokmu yukarda kavrıyodu olay olmadan önce.

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 11:14
abi zaten genel ititbari ile yukardan kavrıyordu uzun sürekli ama hiç aklıma gelmemişti. Başka bir şey olabilir mi?

Mesajı Yazan: bysarsıntı
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 11:32
o zaman kesin baskı balatadan hazır kampanyada varken değiştir gitsin 200+işcilik toplam 350 tl fln tutuyo sanırım.

-------------
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama...

Mesajı Yazan: volkanC2
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 11:50
Baskı balata bencede, bizim iş yerinin servisinde aynı sıkıntıyı yaşadık geçen sene, herhangi bi ses gelmemişti ondan ama vites boştaymış gibiydi aynı arkadaşın anlattığı gibi.. ittik yolun kenarına çekici çağırdılar falan metrobüsle devam etmiştik :) geçmiş olsun..

-------------
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 12:00
NEREDE VAAR O KAMPANYA! ve nasıl 350 lira? sordum ben daha farklı rakam verdiler??

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 12:01
sağolasın kardeşim. Bende bir kart alıp otobüs ile devam ettim :)

Mesajı Yazan: rockwaryumm
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 12:19
Pardon sonradan vitese taktım dediğini görmemişim. Baskı balataysa sorun değil kolay iş geçmiş olsun yinede

Mesajı Yazan: hLL
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 12:29
Orjinalini yazan: bysarsıntı bysarsıntı Yazdı:

baskı balata bitmiş kardeşim geçmiş olsun. ama tak sesi biraz garip. debriyaj çokmu yukarda kavrıyodu olay olmadan önce.

merhaba. debriyajın yukarıda kavraması ne demek. biraz açar mısınız? benim arabamda da olduğundan şüpeleniyorum da pek bilgim yok. açıklarmısınız?

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 13:01
eğer yukarıdan kavramaya başladıysa baskı balatan ile alakalı olabilir patron. Ben hiç fark etmemiştim ama sonuç ortada gidip bir göster derim sonra benim gibi kalma orada ;)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net