Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bmw e36 yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bmw e36 yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rockwaryumm Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 12:51
Orjinalini yazan: _PunisheR_ _PunisheR_ Yazdı:

ilişki sorun değilLOL senin işin iyimiş bizim yapanımız yok her iş bana bakıyo kış günü bile raht durmuyorumLOL

Yok benimki önce bi arıyo mesela kardeşim frenleri yaptırım mi, sen bilirsin diyorum iyi zaten yaptırdım diyo LOL neyse her cumartesi borç ne kadar derim büyükleri bildiğimden veririm ufak tefekleri sorunca bilmiyorum sormadım dediyse eğer kendi veriyo oluyo artık öğrendim LOL tek derdi bana cumartesileri arabayı baştan aşağı yıkatmak düzgün yıkamazsamda beni yıkıyo LOL Saolsun en ufak ellemediği bakmadığı şey kalmıyo. Benim arabama özentili bakmama gibi bi şansım yok yani LOL
Yukarı Dön
_PunisheR_ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _PunisheR_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 12:55
şanslıymışsın ya daha ne istiyosun haftadan haftaya bi kere arabayı yıkıcan onu sorun etme bari sanki kardeşinin arabasıLOL
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 13:18

şanslıymışsın ya daha ne istiyosun haftadan haftaya bi kere arabayı yıkıcan onu sorun etme bari sanki kardeşinin arabasıLOL

yok yıkanan arabada benim arabam :D o sattı işte askere gidecek :D izne geldiğimde iki arabanda böyle temiz olmazsa garaja kitleyip geri dönmeyende adam değil diye yemin ediyo LOL o kadar uğraşıyorum boşa çıkarma diyo LOL
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _PunisheR_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 13:22
haklı adam onunki de emek uğraşmış o kadar bari gelesiye temiz tutLOL benimde bi arkadaşım askerde ankaralı kendisi aralık bitcek ben beklerken sıkılıyorum kim bilir o nasıl LOL 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 13:26

haklı adam onunki de emek uğraşmış o kadar bari gelesiye temiz tutLOL benimde bi arkadaşım askerde ankaralı kendisi aralık bitcek ben beklerken sıkılıyorum kim bilir o nasıl LOL 

valla ya her boş vaktimizde beraberiz ayrı gayrımız yok pek kardeşim oldu bildiğin Smile Bakalım bende bitirirsem okulu bu sene gidecem askere büyük ihtimal LOL
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _PunisheR_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 13:28
dur bekle ne acelen var ya gideriz beraber benimde duruyo daha okul sağolsunLOL
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 13:30

dur bekle ne acelen var ya gideriz beraber benimde duruyo daha okul sağolsunLOL

nazar değmesin takıntısız gidiyorum iki senedir son dönemim LOL yaş oldu 25 abi diyenler geldi askerden olmuyo artık gitmek lazım LOL
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _PunisheR_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 13:39
ahaha o da varLOL uzun dönem mi gitceksin
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 18:21

ahaha o da varLOL uzun dönem mi gitceksin

yok kısa aöf apca saolsun LOL
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 22:42
http://www.youtube.com/watch?v=-Otbp7LsgJ4

bu da benden olsun, bir zamanlar bizdeydi. Bir ara yine gördüm yeni sahibi de güzel bakmış. Cantları falan değiştirmişti, çok hoş duruyordu yeni haliyle...
BMW güzeldir hoştur ama masraflarından korkmayacaksın. Eee evde kuş beslemekle aslan kaplan beslemek farklıdır ;)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _PunisheR_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2013 Saat 01:40
herşeyini göze aldımLOL şaka bi yana 2. araç olacağından sorun değil yıkık dökük tabiki almıcam ama arabaya bakmasını bilirm
Yukarı Dön
andreasmora Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı andreasmora Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2013 Saat 17:53
e36 sakattır iyi secemessen cok yorar seni, imkankn varsa 95 hatta 96 altina bakma.alti cok yorgun oluyor.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2013 Saat 17:59
Orjinalini yazan: anonem anonem Yazdı:

http://www.youtube.com/watch?v=-Otbp7LsgJ4

bu da benden olsun, bir zamanlar bizdeydi. Bir ara yine gördüm yeni sahibi de güzel bakmış. Cantları falan değiştirmişti, çok hoş duruyordu yeni haliyle...
BMW güzeldir hoştur ama masraflarından korkmayacaksın. Eee evde kuş beslemekle aslan kaplan beslemek farklıdır ;)

Mekan hiç değişmiyo :D ivedik forever Thumbs Up
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _PunisheR_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2013 Saat 18:19
benimde isteğim o şekilde 95 model üstü m52 kodlu olanlar
Yukarı Dön
andreasmora Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı andreasmora Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2013 Saat 18:27
Bence yapilmis arac alma sagde orginal bircok arac var onlara bakmani tavsiye ederim...
bazi eksikleri olsada sorun olmaz bnce,tamalarsin ama sorunlu ,zorlanmis arac alirsan altintan kalkamasiin.
Sahsi dusuncem dolu uzeinde oynanmamais bir tane bulursan hayrli olsun yedek parca servis abartilicak kadr pahali da diil 8 sene 4 tane bmw degitrdim E30,E36,E36,E46 bmw candir
duzgun servisin de varsa sana cok yardimciolur yoksa tavsiye edebilicegim bir yervar
simdidn hayrli olsun
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _PunisheR_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2013 Saat 22:54
teşekkürler önerin için söylediklerin doğru tabi hatta bi ara otomatik alıp manuele çevirmeyi bile düşünmüştüm yorulmamıştır düşüncesiyle.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 2013 Saat 09:41

teşekkürler önerin için söylediklerin doğru tabi hatta bi ara otomatik alıp manuele çevirmeyi bile düşünmüştüm yorulmamıştır düşüncesiyle.

yirmide temiz bulursun bence çevirme işi düzen tutturmak zor. Biz onu 28de yapmıştık düzgün manuel 28 bulamadık diye
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _PunisheR_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 2013 Saat 11:37
anladım kardeşim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon P0238 veya P0069 hatası alıyorum son mesaja git 2770 1 Yollcu28
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 5311 2 Emre 308 2016
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 3570 3 ukooku
konu icon peugeot 2008 teyp kodu son mesaja git 270 0 sercan52
konu icon Aux Aktifleştirme son mesaja git 21118 38 Oguz12
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 40478 164 cruise05
konu icon Lastik ebatları son mesaja git 710 0 Yusuf gördük
konu icon Turbo tamiri hakkında son mesaja git 787 0 Sinan Kantas
konu icon 107 pejo mmt şanzuman son mesaja git 726 0 Nihat sarpaşan
konu icon Peugeot 206 son mesaja git 315 0 Can18
konu icon Multimedya Montajı son mesaja git 8 0 Berok
konu icon Peugeot 308 2009 benzin manuel son mesaja git 1017 0 Mertkaplan790
konu icon Kol dayama son mesaja git 892 0 shoesman
konu icon Selamlar son mesaja git 2 0 Avangers
konu icon Motor arıza ve ESP ışığı yanıyor. son mesaja git 774 2 ulas55
konu icon Peugeot 307 kronik arızaları çok mu son mesaja git 1726 0 kapadok
konu icon Multimedya son mesaja git 677 0 macar10
konu icon Peugeot 206 elektrik sorunu son mesaja git 1256 2 Abdurrahmankara
konu icon Stop etme son mesaja git 1160 1 CagatayM
konu icon 2008 1.5BlueHdi Hakkında Yardım. son mesaja git 1455 0 burakbb57
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JANUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ucemcskn 3
ulas55 2
wallcan07 2
Enesberk 2
Esat46 2
Emrei 1
pejodoktoru61 1
Avangers 1
Sayokan 1
shoesman 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English