Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bmw e36 yardım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27223
Tarih: 30 Ocak 2025 Saat 19:46
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: bmw e36 yardım
Mesajı Yazan: _PunisheR_
Konu: bmw e36 yardım
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 19:41
arkadaşlar büyük bi e36 tutkum var fakat model kafamı kurcalayan kısım temizini bulmak oldukça zor oturduğum semtte 93 model 3.20 coupe buldum arabayı daha birebir görmedim niyetlenirsem iyi bi ekspere gösteririm zaten fakat sizin fikirlerinizi almamda fayda var parça vs bilgisi olan yada araçta deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hastasina-satilir-takaslanir-oluculere-satilik-degildir-115377863/detay/

Cevaplar:
Mesajı Yazan: impact
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 23:03
her aslanın gönlünde bi bmw yatar ama hocam araba çok diri gelmedi gözüme ama bilemedim..
ayrıca bmw zaten masraflı bi araba ayrıca 93 model biraz riskli bence..

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 23:20
Bende Emrah'a katılıyorum, araba çok yaşlı ve km yüksek

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 23:27
yazıları abartmış her ikinci el araçtaki sorunları yazmış ama dediği fiyata keisnlikle yaptırılmaz.

Araç çok hava da duruyor. Siyah renk bezik duruyor bakımsız bır araç. İSyaha binmek kolay değildir. Bırakın fırçayı süngeri bile dikkatli sürmek lazım dışına. SÜreki pasta cila ister .

Km si normal daha az km ler oynanmıştır muhakkak. Parça konusunda BMW pahalıdır haberiniz olsun. Bakımları düzgün yapılmış ve motoru yıpranmamışsa 400000e kadar yolu var sonra bir rektefi bir 3000000de daha gider bunlar.

Biz de 2004den beri 1994 3.16i var . Araç eskidiği için biraz gacur gucur sesler geliyor koltuğudnan fln ama bakımını sektirmeden özenle yapıyoruz 270000-310000 arası ben kullandım aracı okula git gelde arkadan çekişin heleki o BMW motorunun sesi kesinlikle vazgeçilmez.

Ama eğeri yorulmuş bir araçsa canınızı çok yakar soğursunuz.

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2013 Saat 10:24
bakımsız   bmw çok yorar birde 93  ve 94 arasında bir fark var motorla alakalı tam olaraka bilemiyorum ama 94 de çift vanoslu m52 kodlu motor başlıyor tutulan model o diye biliyorum .bu araç pek canlı durmuyor .

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2013 Saat 11:02
e36 larda çift vanos yok tek vanos dediklerinize katılıyorum toplamaya kalksam daha masraflı çıkarız herhalde bekleyip araştırmaya devam o halde 97-98 model bakmak daha mantıklı quicksilver ile ikisi arasında gidip geliyorum ama hayırlısı. düşünceleriniz için teşekkürler bu arada.

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2013 Saat 12:01
Orjinalini yazan: _PunisheR_ _PunisheR_ Yazdı:

e36 larda çift vanos yok tek vanos dediklerinize katılıyorum toplamaya kalksam daha masraflı çıkarız herhalde bekleyip araştırmaya devam o halde 97-98 model bakmak daha mantıklı quicksilver ile ikisi arasında gidip geliyorum ama hayırlısı. düşünceleriniz için teşekkürler bu arada.

Güç için v6 2.0 bmw perrformans için 1.6 16v pejo derim LOL

Çünkü 2.0 bmw yi kaldırıyor ama bu seferde 1300kg lık tankı durdurmak zor oluyor. Bir akrabam vardı bmw hastası adam sandaylesini alır arabanın yanına koyardı. 94 e36 3.20ci vardı . Çalıştırırdı arabayı ön davlumbazın yanında oturur 5 dk dinlerdi. Ama işte o ses de dinlemeye değer yaw.

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2013 Saat 12:37
aynen öyle ya zaten 2000 motordan aşağısı beni kurtarmaz 6 silindiri duymak istiyorum senin o akrabanla biz aynı kafadayız işte babam söyleniyo bana nesi var arabanın diye ama gönül bu LOL zaten babamın arabası var araba sorun olmadığı için tek kapı keyfini almak istiyorum temiz bulduktan sonra e36 coupe model farketmez de 96 aşağısı pek diri olan yok en azından bana denk gelmedi bu gidişle yazın arabayı satıp kış zamanı ankaradayım gibi LOL eğer istediğim gibi bi bmw bulamazsam dediğin gibi 1.6 16v pejo LOL

Mesajı Yazan: outlaw
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2013 Saat 12:42
Eski bir bmw kullanıcısı olarak sana kesinlikle tavsiye etmem bakım masrafları çok pahalı bilgin olsun.

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2013 Saat 13:02
doğrudur bi pejo kadar tutmaz bizde de vardır e36 ilk çıktığı zamanlar çevremde de var kullanıcılar o yüzden titizlikle eleyip almak lazım ki olmadık şeyleriyle uğraşmıyıp genel bakımları yaptırıp geçesin. ister bu ay ister 5ay sonra sahip olmak istediğim bi araba

Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2013 Saat 13:10
o tatlı motor sesi ilk önce  ford 26 m ler vardı 70-72 model v 6 çok tatlı ses veriyordu.tabi 3.20 lerde ses açısından oldukça güzel  yanlız performans için de 2.0  pejo iyi olmaz mı?bmw benimde sevdiğim bir marka araba alacağım sıra temizlik ve fiyat açısından bana uyan bir tane bulamamıştım .

-------------

Mesajı Yazan: impact
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2013 Saat 22:30
aynen bmw 6 tokmak olmalı zaten..
kardeşim valla ben uğraşırım falan dersen bence ya e30 al ugras biraz ya da kazalı e36 alıp adam akıllı topla..
ama en mantıklısı gel sana 307 alalımCool

Mesaj Tarihi: 22 Şubat 2013 Saat 22:11
arkadaşlar zaten ben bu aracın yakıtına falan bakcak değilim 6silindir olup keyif aracı olcak 2. araç yani babamın arabası olduğu için sıkıntı değil temiz full bi coupe istiyorum dün arkadaşımın 206 gti nı kullandım keyif verici almak için düşündürüyo ama bmw nin yerini tutcak gibime gelmiyor :) güzel bi 307xs olursa olabilirLOL

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 13:37
arkadaşlar fikirlerinizi alabilirmiyim takas yolladım kafa kafaya kabul etti araç sahibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2002-buz-mavi-108552124/detay/

bu da aracımın resimleri 

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27205&title=bu-da-benim-aslan

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 14:29
Ben olsam vermezdim BMW'nin son sahibi olabilirsin :)

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 14:39
araç bmw değil yahu 206 gti ilan falan mı yanlış koydum

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 14:40
arabanın lpgli oluşu beni düşündürüyo kafama takılan o bi de dyno da motor % kaç verir o var tabi

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 14:45
Big smile Ben ilk mesajdaki ilanla son mesajda ki ilanı takas edeceksiniz sandım :) meğer ilandaki araç sizin değilmiş.

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 14:47
başka konu açmıyım dedimLOL benim araç 1.6 xt takas edilcek olan araç 206 gti kafam karışık hoşuma gitti ama lpg olayı.

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 16:20
lpg ne markaymış?iyi bir kıt takılıysa  sorun yaşamazsınız benim aracımda aynı motor  var lpg kıt mtm takılı herhangi bir sorun yaşamadım.performansından memnun kalırsınız.

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 16:35
sizce kit iyi bir markaysa değiştirmek mantıklı zaten performansı için istiyorum arabayı yoksa kendi arabamdan memnunum yakıtı olsun vergisi olsun. sizin araçta gti vergisi ne kadar onların

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 23:18
benim aracın vergisi 312 tl 2002 gib gov trden bakın birde kaskonun%5 ini geçemez diye bir madde var onuda bir hesaplayın yüksekse kasko değerini hesaplatıp bir alt dilimden yararlanabilirsiniz.dediğim gibi ben çok hız yapan bir insan değilim bir yıl oldu dip gaz hiç yapmadım ama basınca gidiyor bunu bilmek bana yetiyor. 

-------------

Mesajı Yazan: istanbullu-3885
Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2013 Saat 23:36
Km Çok yüksek Araç Baya Yorgun ...

-------------
Peugeout 307 SW 2005 Model 1.6 HDİ 110 HP

Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2013 Saat 01:12
120bin km deki bir araç mı yorgun. 6 aylık mı yoksa yıllık mı 312tl. zaten bende sürekli sağda solda gazlayan bi tip değilim fakat gaza bascağımda tepki verecek bi araç olmasını bilmek yeter. bu arada adam kaza nedeniyle değil ama sağ sol çamurluk ve kaput değişmiş bu da benim aklıma soru işareti getirdi.

Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2013 Saat 10:37
624 tl senelik . kaput ve çamurluğa bişey diyemem ama bazen kaskodan para almak için değişime gidiyor araç sahipleri. araca iyi baktırmak lazım . resimlerden yorum yapmak zor .

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2013 Saat 11:37
+ şoför kapısı da değişik adam değişenleri söyleyince arabadan soğudum nerdeyse değişmeyen yanı kalmamış gibi acelem yok zaten beklemekte fayda var gibi 

Mesaj Tarihi: 03 Mart 2013 Saat 17:01
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3.sahibinden-degisensiz-orjina-l-36-3.18-98-gmrk-trfk-103498833/detay 

aracımın üstüne 1lira istiyor ve adamın yanına ben gidicem sizce değer mi?

Mesajı Yazan: hsnsnl
Mesaj Tarihi: 03 Mart 2013 Saat 17:34
degmez

-------------
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance

Mesaj Tarihi: 03 Mart 2013 Saat 19:09
sağolun fikriniz için.

Mesaj Tarihi: 03 Mart 2013 Saat 20:51
o yüzden soğuk bakmama sebep oldu hem üstüne para ver hem yol masrafı falan bi de gidip arabayı istediğin gibi bulmamak var gözümü korkuttu.

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 20:15
takas yapabiliyoz mu takas :))

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 20:20
pmledim.

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2013 Saat 20:24
3 serilerine birde gti ya

Mesajı Yazan: rockwaryumm
Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 12:05
Arkadaş o paralara bide yeşil ve 3,18 alınır mı ya :S benim kardeşim  3,20 sunrooflu aldı. 7 bin hatta daha fazla harcadı sadece parçalara boya döşemelere falan işçiliksiz fiyatı malzemelerini söylüyorum sadece  18 bucuğa 3 4 ay önce sattı, gece 2 lere kadar dükkanda kendi yaptıklarımızıda saymıyorum. Ben sana söyleyim 3.20 den aşağı bmw ye binme arabadan soğursun, masrafları dikkate al sürekli yiyor diyebilirim. Şanzımanı çırtlıyosa sert çekince yanaşma sert kullanıyosan şanzıman mutlaka ister. Bmwye ilgili her türlü parça soru cevabını bulabilirim sana. Buda sattığımız araçtan bikaç kere. Ayrıca satılık bi beyaz 328ci var ankarada sınıftır dereceli falan herşey var 3,2yle falan yürüyo çok rahat. Bide 3.20 var sonradan 328 yapma. Bu bordoyuda alan arkadaş satıyodu sanırım zaten bu kadar masrafsız bulabileceğin bu bordo ve beyaz 3.28ci ye kefil olurum ancak. Ayrıca foto pro veya shoplu değil :) Telden çekilmiş foto :)

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 12:12
bu araç mı satıldı 18buçuğa? hey maşallah. ben öyle sert kullanmam ama dediğin gibi de 3.20den aşağısında pek gönlüm yok benimde fakat bakıyorum çok uçuk fiyatlar var gereksiz buluyorum o paraları ben bu arabayı alıp keyfini sürmek istiyorum elbette bakımlarını yaptırım zaten öyle binip bırakan bi tip değilim yakıtı da sıkıntı değil ama neden cebimi yakacak bi araba alıyım o yüzden biraz ince eliyip sık dokuyrm kasası motoru temiz dolu bi 3.20 niyetim 2.8e gerek duymuyorum

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 12:25

bu araç mı satıldı 18buçuğa? hey maşallah. ben öyle sert kullanmam ama dediğin gibi de 3.20den aşağısında pek gönlüm yok benimde fakat bakıyorum çok uçuk fiyatlar var gereksiz buluyorum o paraları ben bu arabayı alıp keyfini sürmek istiyorum elbette bakımlarını yaptırım zaten öyle binip bırakan bi tip değilim yakıtı da sıkıntı değil ama neden cebimi yakacak bi araba alıyım o yüzden biraz ince eliyip sık dokuyrm kasası motoru temiz dolu bi 3.20 niyetim 2.8e gerek duymuyorum

evet çocukda üstüne baya masraf yaptı pazartesi günü gördüm aracı pasta cila yaptırıyodu ne kadar istiyo şuan bilmiyorum. Ankarada bu kadar masrafsız araç olduğunu sanmıyorum, hala parcacıya 700lira borç var bundan kalan LOL. İçinden dışına herşeyi yapıldı zaten aracın. Araç m50 motor ayrıca, yüklenmek için alınmıştı. Askerlik geldiği için mecbur sattık. Ama satarmı satarsa kaç ister bilmiyorum babasının borçları için satıyodu diye biliyorum bi ara, istersen görüşürüm ankaradaysan gezdirebilirim bile. Ama yiyemiyeceği 20 yokdur şuan :) Biz sattığımızda içi komple yeniden yapılmıştı, şanzıman ve baskı balata jant lastik yeniydi tabi bunlar son ayında yaptıklarımız öncekileri saysam bu sayfa yetmez herhalde LOL Çoğu parçasını fransada bi abimiz var ona getirttik. En son mecburiyetten tanıdığa verdik işte çocuk hala dua ediyo bize :D şöyle söyleyim üstündeki vites topuzu 400 lira, hatta tavan lambası bile bilmem kaç euroydu şu yeni tip turuncu hüzmelilerden LOL

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 12:29
Ayrıca evliysen veye ciddi bi ilişkin varsa tavsiye etmem ciddiyim bu konuda hemde öyle böyle değil LOL 106 mın resimlerini gördünmü bilmiyorum ama kızlar sadece tatlı duruyo derken buna kesinlikle seksi diyolardı LOL LOL

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 12:30
böyle özeneni ben bi bulsam çevremde zaten yakasına yapışırımLOL 206yı nakite çevirim sabırla araştırcam artık babamı bekliyorum arabasını sattı önümüzdeki aylarda alcak tekrar sonra bende acele etmeden araba bakabilcem. izmirdeyim malesef ama olurda yolum düşerse alo derim :) 

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 12:39

böyle özeneni ben bi bulsam çevremde zaten yakasına yapışırımLOL 206yı nakite çevirim sabırla araştırcam artık babamı bekliyorum arabasını sattı önümüzdeki aylarda alcak tekrar sonra bende acele etmeden araba bakabilcem. izmirdeyim malesef ama olurda yolum düşerse alo derim :) 

tabi başımızın üstünde yerin var :) evet özendi hemde baya baya LOL şuan aracımıda hergün ona bırakıyorum o yüzden ben demeden o yapıyo LOL

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 12:43
ilişki sorun değilLOL senin işin iyimiş bizim yapanımız yok her iş bana bakıyo kış günü bile raht durmuyorumLOL

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 12:51

ilişki sorun değilLOL senin işin iyimiş bizim yapanımız yok her iş bana bakıyo kış günü bile raht durmuyorumLOL

Yok benimki önce bi arıyo mesela kardeşim frenleri yaptırım mi, sen bilirsin diyorum iyi zaten yaptırdım diyo LOL neyse her cumartesi borç ne kadar derim büyükleri bildiğimden veririm ufak tefekleri sorunca bilmiyorum sormadım dediyse eğer kendi veriyo oluyo artık öğrendim LOL tek derdi bana cumartesileri arabayı baştan aşağı yıkatmak düzgün yıkamazsamda beni yıkıyo LOL Saolsun en ufak ellemediği bakmadığı şey kalmıyo. Benim arabama özentili bakmama gibi bi şansım yok yani LOL

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 12:55
şanslıymışsın ya daha ne istiyosun haftadan haftaya bi kere arabayı yıkıcan onu sorun etme bari sanki kardeşinin arabasıLOL

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 13:18

şanslıymışsın ya daha ne istiyosun haftadan haftaya bi kere arabayı yıkıcan onu sorun etme bari sanki kardeşinin arabasıLOL

yok yıkanan arabada benim arabam :D o sattı işte askere gidecek :D izne geldiğimde iki arabanda böyle temiz olmazsa garaja kitleyip geri dönmeyende adam değil diye yemin ediyo LOL o kadar uğraşıyorum boşa çıkarma diyo LOL

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 13:22
haklı adam onunki de emek uğraşmış o kadar bari gelesiye temiz tutLOL benimde bi arkadaşım askerde ankaralı kendisi aralık bitcek ben beklerken sıkılıyorum kim bilir o nasıl LOL 

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 13:26

haklı adam onunki de emek uğraşmış o kadar bari gelesiye temiz tutLOL benimde bi arkadaşım askerde ankaralı kendisi aralık bitcek ben beklerken sıkılıyorum kim bilir o nasıl LOL 

valla ya her boş vaktimizde beraberiz ayrı gayrımız yok pek kardeşim oldu bildiğin Smile Bakalım bende bitirirsem okulu bu sene gidecem askere büyük ihtimal LOL

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 13:28
dur bekle ne acelen var ya gideriz beraber benimde duruyo daha okul sağolsunLOL

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 13:30

dur bekle ne acelen var ya gideriz beraber benimde duruyo daha okul sağolsunLOL

nazar değmesin takıntısız gidiyorum iki senedir son dönemim LOL yaş oldu 25 abi diyenler geldi askerden olmuyo artık gitmek lazım LOL

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 13:39
ahaha o da varLOL uzun dönem mi gitceksin

Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 18:21

ahaha o da varLOL uzun dönem mi gitceksin

yok kısa aöf apca saolsun LOL

Mesajı Yazan: ahmed206
Mesaj Tarihi: 06 Mart 2013 Saat 22:42
http://www.youtube.com/watch?v=-Otbp7LsgJ4

bu da benden olsun, bir zamanlar bizdeydi. Bir ara yine gördüm yeni sahibi de güzel bakmış. Cantları falan değiştirmişti, çok hoş duruyordu yeni haliyle...
BMW güzeldir hoştur ama masraflarından korkmayacaksın. Eee evde kuş beslemekle aslan kaplan beslemek farklıdır ;)

-------------
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34293&title=gaffur" rel="nofollow - 206
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36667&title=yeni-gaffur" rel="nofollow - Focus

Mesaj Tarihi: 07 Mart 2013 Saat 01:40
herşeyini göze aldımLOL şaka bi yana 2. araç olacağından sorun değil yıkık dökük tabiki almıcam ama arabaya bakmasını bilirm

Mesajı Yazan: andreasmora
Mesaj Tarihi: 07 Mart 2013 Saat 17:53
e36 sakattır iyi secemessen cok yorar seni, imkankn varsa 95 hatta 96 altina bakma.alti cok yorgun oluyor.

Mesaj Tarihi: 07 Mart 2013 Saat 17:59
Orjinalini yazan: anonem anonem Yazdı:

http://www.youtube.com/watch?v=-Otbp7LsgJ4

bu da benden olsun, bir zamanlar bizdeydi. Bir ara yine gördüm yeni sahibi de güzel bakmış. Cantları falan değiştirmişti, çok hoş duruyordu yeni haliyle...
BMW güzeldir hoştur ama masraflarından korkmayacaksın. Eee evde kuş beslemekle aslan kaplan beslemek farklıdır ;)

Mekan hiç değişmiyo :D ivedik forever Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 07 Mart 2013 Saat 18:19
benimde isteğim o şekilde 95 model üstü m52 kodlu olanlar

Mesajı Yazan: andreasmora
Mesaj Tarihi: 07 Mart 2013 Saat 18:27
Bence yapilmis arac alma sagde orginal bircok arac var onlara bakmani tavsiye ederim...
bazi eksikleri olsada sorun olmaz bnce,tamalarsin ama sorunlu ,zorlanmis arac alirsan altintan kalkamasiin.
Sahsi dusuncem dolu uzeinde oynanmamais bir tane bulursan hayrli olsun yedek parca servis abartilicak kadr pahali da diil 8 sene 4 tane bmw degitrdim E30,E36,E36,E46 bmw candir
duzgun servisin de varsa sana cok yardimciolur yoksa tavsiye edebilicegim bir yervar
simdidn hayrli olsun

Mesaj Tarihi: 07 Mart 2013 Saat 22:54
teşekkürler önerin için söylediklerin doğru tabi hatta bi ara otomatik alıp manuele çevirmeyi bile düşünmüştüm yorulmamıştır düşüncesiyle.

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 09:41

teşekkürler önerin için söylediklerin doğru tabi hatta bi ara otomatik alıp manuele çevirmeyi bile düşünmüştüm yorulmamıştır düşüncesiyle.

yirmide temiz bulursun bence çevirme işi düzen tutturmak zor. Biz onu 28de yapmıştık düzgün manuel 28 bulamadık diye

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2013 Saat 11:37
anladım kardeşim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net