|
bmw e36 yardım |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sizce kit iyi bir markaysa değiştirmek mantıklı zaten performansı için istiyorum arabayı yoksa kendi arabamdan memnunum yakıtı olsun vergisi olsun. sizin araçta gti vergisi ne kadar onların
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
benim aracın vergisi 312 tl 2002 gib gov trden bakın birde kaskonun%5 ini geçemez diye bir madde var onuda bir hesaplayın yüksekse kasko değerini hesaplatıp bir alt dilimden yararlanabilirsiniz.dediğim gibi ben çok hız yapan bir insan değilim bir yıl oldu dip gaz hiç yapmadım ama basınca gidiyor bunu bilmek bana yetiyor.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
istanbullu-3885
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu-3885
|
Km Çok yüksek Araç Baya Yorgun ...
|
|
Peugeout 307 SW 2005 Model 1.6 HDİ 110 HP
|
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
120bin km deki bir araç mı yorgun. 6 aylık mı yoksa yıllık mı 312tl. zaten bende sürekli sağda solda gazlayan bi tip değilim fakat gaza bascağımda tepki verecek bi araç olmasını bilmek yeter. bu arada adam kaza nedeniyle değil ama sağ sol çamurluk ve kaput değişmiş bu da benim aklıma soru işareti getirdi.
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
624 tl senelik . kaput ve çamurluğa bişey diyemem ama bazen kaskodan para almak için değişime gidiyor araç sahipleri. araca iyi baktırmak lazım . resimlerden yorum yapmak zor .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
+ şoför kapısı da değişik adam değişenleri söyleyince arabadan soğudum nerdeyse değişmeyen yanı kalmamış gibi acelem yok zaten beklemekte fayda var gibi
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3.sahibinden-degisensiz-orjina-l-36-3.18-98-gmrk-trfk-103498833/detay
aracımın üstüne 1lira istiyor ve adamın yanına ben gidicem sizce değer mi?
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
degmez
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
sağolun fikriniz için.
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
o yüzden soğuk bakmama sebep oldu hem üstüne para ver hem yol masrafı falan bi de gidip arabayı istediğin gibi bulmamak var gözümü korkuttu.
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
takas yapabiliyoz mu takas :))
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
pmledim.
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
3 serilerine birde gti ya
|
|
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Arkadaş o paralara bide yeşil ve 3,18 alınır mı ya :S benim kardeşim 3,20 sunrooflu aldı. 7 bin hatta daha fazla harcadı sadece parçalara boya döşemelere falan işçiliksiz fiyatı malzemelerini söylüyorum sadece 18 bucuğa 3 4 ay önce sattı, gece 2 lere kadar dükkanda kendi yaptıklarımızıda saymıyorum. Ben sana söyleyim 3.20 den aşağı bmw ye binme arabadan soğursun, masrafları dikkate al sürekli yiyor diyebilirim. Şanzımanı çırtlıyosa sert çekince yanaşma sert kullanıyosan şanzıman mutlaka ister. Bmwye ilgili her türlü parça soru cevabını bulabilirim sana. Buda sattığımız araçtan bikaç kere. Ayrıca satılık bi beyaz 328ci var ankarada sınıftır dereceli falan herşey var 3,2yle falan yürüyo çok rahat. Bide 3.20 var sonradan 328 yapma. Bu bordoyuda alan arkadaş satıyodu sanırım zaten bu kadar masrafsız bulabileceğin bu bordo ve beyaz 3.28ci ye kefil olurum ancak. Ayrıca foto pro veya shoplu değil :) Telden çekilmiş foto :)
Düzenleyen rockwaryumm - 06 Mart 2013 Saat 12:06 |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
bu araç mı satıldı 18buçuğa? hey maşallah. ben öyle sert kullanmam ama dediğin gibi de 3.20den aşağısında pek gönlüm yok benimde fakat bakıyorum çok uçuk fiyatlar var gereksiz buluyorum o paraları ben bu arabayı alıp keyfini sürmek istiyorum elbette bakımlarını yaptırım zaten öyle binip bırakan bi tip değilim yakıtı da sıkıntı değil ama neden cebimi yakacak bi araba alıyım o yüzden biraz ince eliyip sık dokuyrm kasası motoru temiz dolu bi 3.20 niyetim 2.8e gerek duymuyorum
|
|
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
evet çocukda üstüne baya masraf yaptı pazartesi günü gördüm aracı pasta cila yaptırıyodu ne kadar istiyo şuan bilmiyorum. Ankarada bu kadar masrafsız araç olduğunu sanmıyorum, hala parcacıya 700lira borç var bundan kalan . İçinden dışına herşeyi yapıldı zaten aracın. Araç m50 motor ayrıca, yüklenmek için alınmıştı. Askerlik geldiği için mecbur sattık. Ama satarmı satarsa kaç ister bilmiyorum babasının borçları için satıyodu diye biliyorum bi ara, istersen görüşürüm ankaradaysan gezdirebilirim bile. Ama yiyemiyeceği 20 yokdur şuan :) Biz sattığımızda içi komple yeniden yapılmıştı, şanzıman ve baskı balata jant lastik yeniydi tabi bunlar son ayında yaptıklarımız öncekileri saysam bu sayfa yetmez herhalde Çoğu parçasını fransada bi abimiz var ona getirttik. En son mecburiyetten tanıdığa verdik işte çocuk hala dua ediyo bize :D şöyle söyleyim üstündeki vites topuzu 400 lira, hatta tavan lambası bile bilmem kaç euroydu şu yeni tip turuncu hüzmelilerden |
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Ayrıca evliysen veye ciddi bi ilişkin varsa tavsiye etmem ciddiyim bu konuda hemde öyle böyle değil 106 mın resimlerini gördünmü bilmiyorum ama kızlar sadece tatlı duruyo derken buna kesinlikle seksi diyolardı
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
böyle özeneni ben bi bulsam çevremde zaten yakasına yapışırım 206yı nakite çevirim sabırla araştırcam artık babamı bekliyorum arabasını sattı önümüzdeki aylarda alcak tekrar sonra bende acele etmeden araba bakabilcem. izmirdeyim malesef ama olurda yolum düşerse alo derim :)
|
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
tabi başımızın üstünde yerin var :) evet özendi hemde baya baya şuan aracımıda hergün ona bırakıyorum o yüzden ben demeden o yapıyo |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
ilişki sorun değil senin işin iyimiş bizim yapanımız yok her iş bana bakıyo kış günü bile raht durmuyorum
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |