![]() |
|
alarm hatası neden olur (çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2013 Saat 00:37 |
aracı alarmden kitlemiyorum uzun zamandır sebebi de şu; aracı alarmle kitliyorum, aradan yaklaşık bir dakika geçiyor çalmaya başlıyor(20 saniye kadar) .sonra kendiliğinden susuyor. her seferinde aynı hatayı veriyor istisnasız, alarmle kitliyorum 1 dakika sonra yine o ses. artık apartmandakiler eve geliş saatimi öğrenir oldular.gizlimiz saklımız kalmadı:) yardımcı olursanız sevinirim. bunu neden yapabilir bu?
Düzenleyen cihanpasam - 19 Şubat 2013 Saat 20:16 |
|
Roland Garros 2000 206
|
|
![]() |
|
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu alarm sonradan takılma çok kaliteli bir şey deeğil sanırım. Yani markası nerede yazar bilmiyorum. Bir de kontağı açıp iç tavan lambasını açarsam alarm sıfırlanır mı ki?
|
|
Roland Garros 2000 206
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
valla biraz komik oldu ama kontağı açtım iç ışığı yaktım(iç ışık buton gibi değilmiş bu arada benim araba eski model olduğundan:) aracın arka sol camında önceden görmediğim küçük bir etiket gözüme çarptı okide alarm sistemleri yazıyor , bir de onlara mail atacağım şimdi.
|
|
Roland Garros 2000 206
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
|
|
Roland Garros 2000 206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |