alarm hatası neden olur (çözüldü)
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27211
Tarih: 02 Ağustos 2025 Saat 08:18 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: alarm hatası neden olur (çözüldü)
Mesajı Yazan: cihanpasam
Konu: alarm hatası neden olur (çözüldü)
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 00:37
aracı alarmden kitlemiyorum uzun zamandır sebebi de şu; aracı alarmle kitliyorum, aradan yaklaşık bir dakika geçiyor çalmaya başlıyor(20 saniye kadar) .sonra kendiliğinden susuyor. her seferinde aynı hatayı veriyor istisnasız, alarmle kitliyorum 1 dakika sonra yine o ses. artık apartmandakiler eve geliş saatimi öğrenir oldular.gizlimiz saklımız kalmadı:) yardımcı olursanız sevinirim. bunu neden yapabilir bu?
------------- Roland Garros 2000 206
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: cihanpasam
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 12:02
Bu alarm sonradan takılma çok kaliteli bir şey deeğil sanırım. Yani markası nerede yazar bilmiyorum. Bir de kontağı açıp iç tavan lambasını açarsam alarm sıfırlanır mı ki?
------------- Roland Garros 2000 206
|
Mesajı Yazan: cihanpasam
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2013 Saat 12:36
valla biraz komik oldu ama kontağı açtım iç ışığı yaktım(iç ışık buton gibi değilmiş bu arada benim araba eski model olduğundan:) aracın arka sol camında önceden görmediğim küçük bir etiket gözüme çarptı okide alarm sistemleri yazıyor , bir de onlara mail atacağım şimdi.
------------- Roland Garros 2000 206
|
Mesajı Yazan: cihanpasam
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2013 Saat 20:17
ezelefe Yazdı:
ımzanızda aracın ne oldugunu yazmamıssınız307 ıse kontagı acıp 30sn ıc tavan lambası ısıgına basılı tutun sıfırlayın. yada alarmınız cenmaxmı bılmıyorum ınternettten fırmadan yardım alabılırsınız. |
aracın aküyü söküp tekrar taktım. alarm sıfırlandı , ve şu an bir sıkıntısı yok . normal çalışıyor. demek ki kalitesiz alarmlerde arada böyle sıkıntılar oluyormuş.
------------- Roland Garros 2000 206
|
|