|
bmw e36 yardım |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2013 Saat 19:41 |
arkadaşlar büyük bi e36 tutkum var fakat model kafamı kurcalayan kısım temizini bulmak oldukça zor oturduğum semtte 93 model 3.20 coupe buldum arabayı daha birebir görmedim niyetlenirsem iyi bi ekspere gösteririm zaten fakat sizin fikirlerinizi almamda fayda var parça vs bilgisi olan yada araçta deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hastasina-satilir-takaslanir-oluculere-satilik-degildir-115377863/detay/
Düzenleyen _PunisheR_ - 18 Şubat 2013 Saat 19:42 |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
her aslanın gönlünde bi bmw yatar ama hocam araba çok diri gelmedi gözüme ama bilemedim..
ayrıca bmw zaten masraflı bi araba ayrıca 93 model biraz riskli bence..
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende Emrah'a katılıyorum, araba çok yaşlı ve km yüksek
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yazıları abartmış her ikinci el araçtaki sorunları yazmış ama dediği fiyata keisnlikle yaptırılmaz.
Araç çok hava da duruyor. Siyah renk bezik duruyor bakımsız bır araç. İSyaha binmek kolay değildir. Bırakın fırçayı süngeri bile dikkatli sürmek lazım dışına. SÜreki pasta cila ister . Km si normal daha az km ler oynanmıştır muhakkak. Parça konusunda BMW pahalıdır haberiniz olsun. Bakımları düzgün yapılmış ve motoru yıpranmamışsa 400000e kadar yolu var sonra bir rektefi bir 3000000de daha gider bunlar. Biz de 2004den beri 1994 3.16i var . Araç eskidiği için biraz gacur gucur sesler geliyor koltuğudnan fln ama bakımını sektirmeden özenle yapıyoruz 270000-310000 arası ben kullandım aracı okula git gelde arkadan çekişin heleki o BMW motorunun sesi kesinlikle vazgeçilmez. Ama eğeri yorulmuş bir araçsa canınızı çok yakar soğursunuz. |
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bakımsız bmw çok yorar birde 93 ve 94 arasında bir fark var motorla alakalı tam olaraka bilemiyorum ama 94 de çift vanoslu m52 kodlu motor başlıyor tutulan model o diye biliyorum .bu araç pek canlı durmuyor .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
e36 larda çift vanos yok tek vanos dediklerinize katılıyorum toplamaya kalksam daha masraflı çıkarız herhalde bekleyip araştırmaya devam o halde 97-98 model bakmak daha mantıklı quicksilver ile ikisi arasında gidip geliyorum ama hayırlısı. düşünceleriniz için teşekkürler bu arada.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güç için v6 2.0 bmw perrformans için 1.6 16v pejo derim Çünkü 2.0 bmw yi kaldırıyor ama bu seferde 1300kg lık tankı durdurmak zor oluyor. Bir akrabam vardı bmw hastası adam sandaylesini alır arabanın yanına koyardı. 94 e36 3.20ci vardı . Çalıştırırdı arabayı ön davlumbazın yanında oturur 5 dk dinlerdi. Ama işte o ses de dinlemeye değer yaw. |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
aynen öyle ya zaten 2000 motordan aşağısı beni kurtarmaz 6 silindiri duymak istiyorum senin o akrabanla biz aynı kafadayız işte babam söyleniyo bana nesi var arabanın diye ama gönül bu zaten babamın arabası var araba sorun olmadığı için tek kapı keyfini almak istiyorum temiz bulduktan sonra e36 coupe model farketmez de 96 aşağısı pek diri olan yok en azından bana denk gelmedi bu gidişle yazın arabayı satıp kış zamanı ankaradayım gibi eğer istediğim gibi bi bmw bulamazsam dediğin gibi 1.6 16v pejo
Düzenleyen _PunisheR_ - 19 Şubat 2013 Saat 12:38 |
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eski bir bmw kullanıcısı olarak sana kesinlikle tavsiye etmem bakım masrafları çok pahalı bilgin olsun.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
doğrudur bi pejo kadar tutmaz bizde de vardır e36 ilk çıktığı zamanlar çevremde de var kullanıcılar o yüzden titizlikle eleyip almak lazım ki olmadık şeyleriyle uğraşmıyıp genel bakımları yaptırıp geçesin. ister bu ay ister 5ay sonra sahip olmak istediğim bi araba
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
o tatlı motor sesi ilk önce ford 26 m ler vardı 70-72 model v 6 çok tatlı ses veriyordu.tabi 3.20 lerde ses açısından oldukça güzel yanlız performans için de 2.0 pejo iyi olmaz mı?bmw benimde sevdiğim bir marka araba alacağım sıra temizlik ve fiyat açısından bana uyan bir tane bulamamıştım .
|
|
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen bmw 6 tokmak olmalı zaten..
kardeşim valla ben uğraşırım falan dersen bence ya e30 al ugras biraz ya da kazalı e36 alıp adam akıllı topla.. ama en mantıklısı gel sana 307 alalım
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
arkadaşlar zaten ben bu aracın yakıtına falan bakcak değilim 6silindir olup keyif aracı olcak 2. araç yani babamın arabası olduğu için sıkıntı değil temiz full bi coupe istiyorum dün arkadaşımın 206 gti nı kullandım keyif verici almak için düşündürüyo ama bmw nin yerini tutcak gibime gelmiyor :) güzel bi 307xs olursa olabilir
Düzenleyen _PunisheR_ - 22 Şubat 2013 Saat 23:18 |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
arkadaşlar fikirlerinizi alabilirmiyim takas yolladım kafa kafaya kabul etti araç sahibi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2002-buz-mavi-108552124/detay/ bu da aracımın resimleri http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27205&title=bu-da-benim-aslan
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben olsam vermezdim BMW'nin son sahibi olabilirsin :)
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
araç bmw değil yahu 206 gti ilan falan mı yanlış koydum
Düzenleyen _PunisheR_ - 23 Şubat 2013 Saat 14:40 |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
arabanın lpgli oluşu beni düşündürüyo kafama takılan o bi de dyno da motor % kaç verir o var tabi
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben ilk mesajdaki ilanla son mesajda ki ilanı takas edeceksiniz sandım :) meğer ilandaki araç sizin değilmiş.
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
başka konu açmıyım dedim benim araç 1.6 xt takas edilcek olan araç 206 gti kafam karışık hoşuma gitti ama lpg olayı.
|
|
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
lpg ne markaymış?iyi bir kıt takılıysa sorun yaşamazsınız benim aracımda aynı motor var lpg kıt mtm takılı herhangi bir sorun yaşamadım.performansından memnun kalırsınız.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |