![]() |
|
Alınık 4s arıyorum.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 Saat 17:13 |
|
arkadaşlar 4s kullanmayı düşünüyorum cazip fiyatta temiz varsa alıcısıyım
|
||
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sahibinden de güzel temiz cihazlar var resimli bi sekilde bakabilirsin. burdan satmak isteyen cıkadabilir tabi iyi etmissin..
Düzenleyen herry - 29 Ocak 2013 Saat 20:37 |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
kuzenimde 5 var daha jelatini açılmamış amerikadan getirdi kayıtlı.düşünürsen pm at
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim de var turkcellden kontratlı alındı 4s 16 gb. düşünürsen mesaj atabilirsin
|
||
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
||
![]() |
||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
fiyatı nedir peki?
|
||
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
kuzene ilettim adresini en yakın zamanda ilgilenir kardeş.
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
az bekleyin :D mayısa doğru 3gs gibi 799a kampanya yaparlar mağazalar. Paranıza yazık olur çok acıyorum bu halde harcanan paraya.
Sözüm meclisten dışarı türkiye deki iphone 4 ve 4s (5i hiç katmıyorum allah akıl fikir versin) kullananlar özellik bakımından 2g den öte kullanmıyorlar telefonları. Aslında iphone 6 diye piyasaya 2g yi tekrardan sürse yine kuyruk olur. Evde işte mobil dünyada apple kullanmıyorsanız ve ios mac bilmiyoyorsanız iphone un hiçbir serisnin 3310dan öte bir yanı yok. Teknik açıdan detaylı incelediğimde ne s3 ne de ip4s bana gerçek performansı yansıtacak cihaz gibi gelmiyorlar. Vaktinde Htc touch HD kullanırken sd karttan android 1.6 ile qualcomm 7201a işlmciyi 528den 768e çıkarırdık hadi şimdi çift ya da sanal da olsa 4 çkeirdekli işlemciler de hadi a5 ip4s de yapında servis kapısında aynı kuyruğu yapın. ip4s in tek güzel yanı uygulamalrına desteği ve uygulamaları için geliştirdiği powervr grafik çipleri. s3 zaten samsungun maskotu ilk lansmanları sırasında hayranlıkla beklerken hadi exynox ana işlemciyi geçtim mali400 ile hayal kırıklığı yaşattı. Grafik anlamda başarısızlığını üstlenip Çine düşkünlüğünü bütün piyasaya duyurdu. Alıntı fln yapmadım şahsi fikirlerim tartışmak için değil neyi nasıl kullanıyoruz bilelim neyde ne var bilelim diye. Yarın 300-400e düşse 4s tipi hoşuam gidiyo alır arabanın aynasına asarım ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
mayıs ta kampanya yaparlarsa beklerim :)
|
||
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
haha güzel yazı olmuş valla ben de sana katılıyorum, 2g yi zaten TR kullanıcısı yasal olarak görmedi mağazalarda, bizler almıştır yurtdısından fln.. 3g çıktı zaten hemen 2g kaynadı.. şimdi 6 diye 2g sür piyasaya bu tüketim toplumu hemen onuda alır, hic suphem yok. 4s kullanıyorum iphone a doydum sanırım isimi de görüyor bu cihaz ne 5 ne 6 alıcagımı hic sanmıyorum ki zaten turkcelle bi 20 ay daha beraberiz kontrat yüzünden :) bu arada fiyatı kesin düsecek 4s in ama aynaya takma bence camını kırarlar fln hırsızlar.. telefondan pahalıya gelir sonra peuget camı :)))) sevgiler..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bende var 4s hala duruyor düşünürsen ulaşabilirsin
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |