Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alınık 4s arıyorum..

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: 2.el Eşya Alım-Satımı
Forum Tanımlaması: Parça ve aksesuar dışındaki tüm ürünleri bu bölümden satabilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26940
Tarih: 11 Şubat 2025 Saat 08:36
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Alınık 4s arıyorum..
Mesajı Yazan: haSAN_307
Konu: Alınık 4s arıyorum..
Mesaj Tarihi: 29 Ocak 2013 Saat 17:13
arkadaşlar 4s kullanmayı düşünüyorum cazip fiyatta temiz varsa alıcısıyım

-------------
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full

Cevaplar:
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 29 Ocak 2013 Saat 20:36
sahibinden de güzel temiz cihazlar var resimli bi sekilde bakabilirsin. burdan satmak isteyen cıkadabilir tabi iyi etmissin..

Mesajı Yazan: loiz
Mesaj Tarihi: 30 Ocak 2013 Saat 00:05
kuzenimde 5 var daha jelatini açılmamış amerikadan getirdi kayıtlı.düşünürsen pm at

-------------
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesajı Yazan: msk_sansal
Mesaj Tarihi: 30 Ocak 2013 Saat 01:17
benim de var turkcellden kontratlı alındı 4s 16 gb. düşünürsen mesaj atabilirsin 

-------------
2013 civic hb 1.4 sport milano red

Mesaj Tarihi: 30 Ocak 2013 Saat 13:38
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

sahibinden de güzel temiz cihazlar var resimli bi sekilde bakabilirsin. burdan satmak isteyen cıkadabilir tabi iyi etmissin..
aynen kardeşim sahibinden'e baktım fakat burdaki arkadaşları ve siteyi daha güvenilir gördüğüm için yazmak istedim

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Ocak 2013 Saat 13:57
Orjinalini yazan: loiz loiz Yazdı:

kuzenimde 5 var daha jelatini açılmamış amerikadan getirdi kayıtlı.düşünürsen pm at

fiyatı nedir peki?

-------------

Mesajı Yazan: loiz
Mesaj Tarihi: 31 Ocak 2013 Saat 00:12
kuzene ilettim adresini en yakın zamanda ilgilenir kardeş.

-------------
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 31 Ocak 2013 Saat 00:35
az bekleyin :D mayısa doğru 3gs gibi 799a kampanya yaparlar mağazalar. Paranıza yazık olur çok acıyorum bu halde harcanan paraya. 

Sözüm meclisten dışarı türkiye deki iphone 4 ve 4s (5i hiç katmıyorum allah akıl fikir versin) kullananlar özellik bakımından 2g den öte kullanmıyorlar telefonları. Aslında iphone 6 diye piyasaya 2g yi tekrardan sürse yine kuyruk olur. Evde işte mobil dünyada apple kullanmıyorsanız ve ios mac bilmiyoyorsanız iphone un hiçbir serisnin 3310dan öte bir yanı yok. Teknik açıdan detaylı incelediğimde ne s3 ne de ip4s bana gerçek performansı yansıtacak cihaz gibi gelmiyorlar. Vaktinde Htc touch HD kullanırken sd karttan android 1.6 ile qualcomm 7201a işlmciyi 528den 768e çıkarırdık hadi şimdi çift ya da sanal da olsa 4 çkeirdekli işlemciler de hadi a5 ip4s de yapında servis kapısında aynı kuyruğu yapın. ip4s in tek güzel yanı uygulamalrına desteği ve uygulamaları için geliştirdiği powervr grafik çipleri. s3 zaten samsungun maskotu ilk lansmanları sırasında hayranlıkla beklerken hadi exynox ana işlemciyi geçtim mali400 ile hayal kırıklığı yaşattı. Grafik anlamda başarısızlığını üstlenip Çine düşkünlüğünü bütün piyasaya duyurdu.

Alıntı fln yapmadım şahsi fikirlerim tartışmak için değil neyi nasıl kullanıyoruz bilelim neyde ne var bilelim diye. Yarın 300-400e düşse 4s tipi hoşuam gidiyo alır arabanın aynasına asarım LOL

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 31 Ocak 2013 Saat 17:03
mayıs ta kampanya yaparlarsa beklerim :)

-------------

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 31 Ocak 2013 Saat 17:26
haha güzel yazı olmuş valla ben de sana katılıyorum, 2g yi zaten TR kullanıcısı yasal olarak görmedi mağazalarda, bizler almıştır yurtdısından fln.. 3g çıktı zaten hemen 2g kaynadı.. şimdi 6 diye 2g sür piyasaya bu tüketim toplumu hemen onuda alır, hic suphem yok. 4s kullanıyorum iphone a doydum sanırım isimi de görüyor bu cihaz ne 5 ne 6 alıcagımı hic sanmıyorum ki zaten turkcelle bi 20 ay daha beraberiz kontrat yüzünden :) bu arada fiyatı kesin düsecek 4s in ama aynaya takma bence camını kırarlar fln hırsızlar.. telefondan pahalıya gelir sonra peuget camı :)))) sevgiler..

Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

az bekleyin :D mayısa doğru 3gs gibi 799a kampanya yaparlar mağazalar. Paranıza yazık olur çok acıyorum bu halde harcanan paraya. 

Sözüm meclisten dışarı türkiye deki iphone 4 ve 4s (5i hiç katmıyorum allah akıl fikir versin) kullananlar özellik bakımından 2g den öte kullanmıyorlar telefonları. Aslında iphone 6 diye piyasaya 2g yi tekrardan sürse yine kuyruk olur. Evde işte mobil dünyada apple kullanmıyorsanız ve ios mac bilmiyoyorsanız iphone un hiçbir serisnin 3310dan öte bir yanı yok. Teknik açıdan detaylı incelediğimde ne s3 ne de ip4s bana gerçek performansı yansıtacak cihaz gibi gelmiyorlar. Vaktinde Htc touch HD kullanırken sd karttan android 1.6 ile qualcomm 7201a işlmciyi 528den 768e çıkarırdık hadi şimdi çift ya da sanal da olsa 4 çkeirdekli işlemciler de hadi a5 ip4s de yapında servis kapısında aynı kuyruğu yapın. ip4s in tek güzel yanı uygulamalrına desteği ve uygulamaları için geliştirdiği powervr grafik çipleri. s3 zaten samsungun maskotu ilk lansmanları sırasında hayranlıkla beklerken hadi exynox ana işlemciyi geçtim mali400 ile hayal kırıklığı yaşattı. Grafik anlamda başarısızlığını üstlenip Çine düşkünlüğünü bütün piyasaya duyurdu.

Alıntı fln yapmadım şahsi fikirlerim tartışmak için değil neyi nasıl kullanıyoruz bilelim neyde ne var bilelim diye. Yarın 300-400e düşse 4s tipi hoşuam gidiyo alır arabanın aynasına asarım LOL

Mesaj Tarihi: 31 Ocak 2013 Saat 17:50
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

haha güzel yazı olmuş valla ben de sana katılıyorum, 2g yi zaten TR kullanıcısı yasal olarak görmedi mağazalarda, bizler almıştır yurtdısından fln.. 3g çıktı zaten hemen 2g kaynadı.. şimdi 6 diye 2g sür piyasaya bu tüketim toplumu hemen onuda alır, hic suphem yok. 4s kullanıyorum iphone a doydum sanırım isimi de görüyor bu cihaz ne 5 ne 6 alıcagımı hic sanmıyorum ki zaten turkcelle bi 20 ay daha beraberiz kontrat yüzünden :) bu arada fiyatı kesin düsecek 4s in ama aynaya takma bence camını kırarlar fln hırsızlar.. telefondan pahalıya gelir sonra peuget camı :)))) sevgiler..

Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

bu yazı daha güzel olmuş.. :)) sevgiler..saygılar

-------------

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2013 Saat 08:11
Bende var 4s hala duruyor düşünürsen ulaşabilirsin

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net