![]() |
|
ARKADAŞLAR DOLANDIRILDIM... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 Saat 14:20 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-206-xt-1.6-sunrooflu-masrafsiz-full-112567668/detay BU ARAÇI ALMAYA KARAR VERDİM BAYANDAN DI PINAR DİYE BİRİSİ KENDİSİNİ Bİ ŞİRKETE MÜDÜR OLARAK TANITTI TEMİZDİR DİYE Bİ KAÇ GÜN SÜREKLİ TELEFONLAŞTIM VE İSTANBULLA GİTTİM BAYAN BANA TELEFONDA ARABIN HİÇ DEĞİŞENİ OLMADIĞI KAZASI OLMADIĞI HATTA SADECE 2 PARÇA BOYA OLDUĞUNU ARAÇTA 2,800 HASAR KAYDI ÇIKTI TRAMER KAYITLARINDAN SORDUM KASKODAN FAZLA PARA ALMAK İÇİN YAPILMİŞ DEDİ BENDE SAF SAF İNANDIM SÖYLEDİ VE O SÖZE GÜVENEREK GİTTİM İSTANBUL TUZLADA KAPTAN PEUGEOT DİYE BİR ÖZEL SERVİS BULDUM ARABAYI EXPERTİZE SOKTURDUM VE ŞONUÇ OLARAK ARABADA SAĞ ÇAMURLUK VE SOL ÇAMURLUK VE KAPUT DEĞİŞİK ÇIKTI VE ARAÇ KOMPLE BOYALI ÇIKTI ÖNDEN İYİ Bİ KAZASI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER ŞASELER FİLAN OYNANMIŞ BAKINCADA BELLİ OLUYODU ORADA 3 KAGIDA GELDİĞİMİ ANLADIM VE KADIN SONRA BU FİYATA BU ARABA OLUR DEDİ KADIN TAMBİR SAHTEKAR ÇIKTI BABASI VE KARDEŞİDE VAR ONLARDA ÖLE DEDİ BEN 1000 KM YOL GELMİŞİM SORUYORUM SİZE ARKDAŞLAR BANA YAZIK DEĞİLMİ TELEFONDA DEĞİŞEN YOK DEYİP 2 PARÇA BOYA VAR DİYİPTE BENİ TA ORAYA KADAR GETİRMEK AYRICA EXPER PARASINIDA BANA ÖDETTİLER O KAPTAN PEUGOT SERVİSTE SUAT DİYE Bİ ÜÇ KAGITÇI VAR BENDEN ZORLA PARAYI ALDILAR GALIBA BERBER TEZGAH KURMUŞLARDI BURADA O KADAR YOL MASRAFIM EXPER PARASI HANGİSİNE YANAYIM BİLMİYORUM Kİ BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ARABA ALACAK OLAN ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN DOLANDIRILMAYIN.. BENİM GİBİ MAHDUR OLMAYIN....
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
![]() ![]() ![]() ![]() |
.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
çok haklısınız sağolun
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
geçmiş olsun kardeşim piyasada çok dolandırıcı var bidahakine dikkat et. 206 gibi seri bi araba alacaksan istanbul gibi biyerden alma derim. istanbulun hantal arabaların bile en az bir kazası vardır. benim arabada 4 kazalı fakat şaside en ufak bi oynama yok. boşver zararın neresinden dönersen kardır. tekrardan geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun.neyse bunada şükür diyeceksin artık.ya alsaydın arabayı.
internette dolandırıcılık çok malesef.
|
|
![]() |
|
enlas3 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
istanbul daki arabaların çoğu kazalıdır zaten..burun buruna gidilen bir yer...sigorta pirimi bile yüksekdir..
aslında olay şu: müslüman bir ülkede yaşıyoruz ya.. pek ciddi değiliz bence: müslüman malını överek satmaz ve kusurlarını söyler.. ve asla yalan söylemez... mustafa islamoğlu diyor ya müslüman mısınız. evet diyenlere size tek sorum var. ciddi misiniz.? |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Bence sahibinden.com hesabı olan herkes ilanla ilgili şikayet kısmından şikayette bulunsun ben bulundum başkalarınında canının yanmasını bir nebzede olsa önlemiş oluruz bence.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
valla hocam büyük geçmiş olsun. allahtan aracı aldıktan sonra bunları öğrenmemişiniz. ama 1000 km yol yapıp araba almaya gitmek bence büyük cesaret. bulunduğunuz yerdede vardır illaki istediğiniz aaraçlardan.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
taşrada bu tarz arablar bulmak zor kardeşlerim ondan dolayı gittim bi heves uğrunda ama tam bir satekar kumpasına düşeceğimi bilsem gelirmiydim ya nasip dedim geldi hakkımda hayırlısı buymuş dedim ama inanın en çok zoruma giden exper parası vermek oldu |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Düzenleyen fTh206 - 08 Şubat 2013 Saat 15:12 |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
+1
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
ekspertiz raporu ücretli diye biliyorum. ama keşke mağdem o kadar yolu göze aldınız. birkaç araç sahibiyle görüşme ayarlasaydız ve yanınıza tanıdık bi usta alsaydınız ve bir kaç araca aynı günde bakıp birinde karar verseydınız ii olurdu diye düşünüyorum..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
enlas3 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
tv de izlediniz mi...sahibinden sitesinde ucuz araba yazıp 200 tl kapora istiyorlarmış. sonra abi ekmek parasıydı affet deyip mesaj atıyorlarmış... sitelerdeki pahalı arabaları kopyalayıp düşük fiyata ilan çıkartıyorlarmış...
ekmek parası diyip acındırıyorlar...sahibinden sitesi kontrol memuru değilki...herkesi tanısın |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
ekspertiz çok önemli ya, benim kankam 2006 yaris aldı geçen sene, yüz sefer dedim sok şu arabayı ekspertize nesi var nesi yok öğren öyle al, neyse bu dinlemedi babasıyla gittiler bayan öğretmen aracı satan, bakmışlar araca bizimkiler, öğretmende çok iyi niyetli gözüküyormuş arabaya baktırmadan aldılar, şimdi evlenmeye karar verdi satıcaz bi soktuk servise tavanla kaput hariç boyalı 2-3 kazası var 1000 liralık 2000 liralık falan, hadi gelde sat şimdi bu arabayı istediğin fiyata, ekspertize vereceği üç kuruşun kat katı zarar edecek
|
|
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
geçmiş olsun. Araç alırken ekspertiz yaptırmadan araç almayın. üşenmeyin ve vereceğiniz 100-200 liradan kaçmayın kafanız rahat olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
sağolun
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Kardeşim Geçmiş Olsun . Ancak Sendede Çok Hata Var İSTANBUL TUZLADA KAPTAN PEUGEOT DİYE BİR ÖZEL SERVİS BULDUM ARABAYI EXPERTİZE SOKTURDUM Şu Kısmı En başta Yapmalıydın Sen ..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
öle yaptım abi zaten ama kadının dediği gibi çıkmadı araba onca yolu boşuna gelmiş oldum |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
nasıl öyle yaptın bakdırdın mı araca almadan parayı vermeden önce ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |