![]() |
|
206 SİS TAKMAK ÇOK KOLAY |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
megez ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeş bu sis farlarının yükseklik ayarı varmı acaba benim sis farlarının birisi çok yukarı gösteriyor
|
||
papirus
|
||
![]() |
||
Baris İSSİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güzel olmus aracında tek eksıgı gıbıymıs :)
|
||
![]() |
||
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
|
oturur
|
||
![]() |
||
gravedigger58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravedigger58
|
cok tatlı olmus gule gule kullanın
|
||
FOLLOW ME!!!!!!
|
||
![]() |
||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
hocam bende sis takıcam fakat depo marka alsam farkedermi yerine oturur mu?
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
![]() |
||
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
|
ben de yarın yaptıracağım kısmetse. arka sislere bağlamayı düşünüyorum, ön ve arka beraber yansın. aracın sigortası kaldırmaz değişmesi lazım gibi birşeyler okumuştum, doğru mudur acaba?
|
||
![]() |
||
mhmtali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
çok teşekkür ederim iyi forumlar.. |
||
2002 206 1,4 hdi
|
||
![]() |
||
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
|
teşekkürler dostum.kolay gelsin.saygılar
|
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
evet evet.. orjınal bınelım bıraz sıkıldım angeldan.. sis takmalısın bence de sissiz araç guzel olmuyorrr
|
||
![]() |
||
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
|
sağlık olsun dostum.eee şimdi orjinale dönüş var galiba.bende de 2003 modeli var bende sis takmayı düşünüyorum ama bakalım ne zamana nasip olacak (ali kardeşime duyurulur)
|
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
Merhaba dostum 2002 olsada sis takılabilir. Tamponu söktür altta delik kesilme hizalarını dikkatli şekilde kes orjinal sisler 120 TL Valeo marka olacak.. içini de xenon tarzı halojen ampuller var 1000 watt beyaz takarsan tadından yenmez.. saygılar..
|
||
![]() |
||
|
MERHABA ÜSTAD. angellar satıldı maalesef. orjinal farlara geri döndüm suan. yeni resimleri bomba gbi yakında geliyor makınanın.. SAYGILAR PT AİLESİ
|
||
![]() |
||
|
simurg dostum sen geçenlerde angel farlarını satıyordun galiba ne oldu satabildin mi?yoksa elinde mi hala.saygılar
|
||
![]() |
||
mhmtali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
öncelikle çok güzel olmuş güle güle kullan
benim bi sorum olacak 2002 206 xr aracımada bu şekilde yapılabilirmi acaba? |
||
2002 206 1,4 hdi
|
||
![]() |
||
mustigiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
çok güzel ve başarılı bir çalışma olmuş, tebrikler...
|
||
![]() |
||
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
|
Valla helal olsun hocam, maaliyeti de çok az tebrikler.
|
||
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
||
![]() |
||
|
evet
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
Hocam benim sisler depo marka geldi. hemen hemen aynı fiyattalar. valeo orjinali, depo yan sanayisi mi oluyor. |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
|
Sisler orjinal valeo 115 tl ikisi
Röle açma kapama tuşu kablo vs 10 tl Elektrikci işcilik 15 tl Tampon sök tak dogrultmacı 40 tl Bu şekilde mal oldu... |
||
![]() |
||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
|
aynı iş 307'de de böyle kolay olsa keşke..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |