|
|
206 icin yardim LUTFEN. |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Pugger
1. Vites
Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2013 Konum: Ogrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 10:36 |
Aynen sekilde benimde dusuncem ufak ufak bakimli hale getirmek boyasi olsun motoru olsun ici gorunumu iyi bakmayi severim aracimi sagolun en azindan yardim icin.
|
|
![]() |
|
Pugger
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 10:33 |
Simdi burda ingilterede parca bakimindan korkum olmadigi icin aldim cunku yedek parca ucuz misal pompa 110 paund hani o kadar beni etkilemez benim en buyuk kaygim calismamasi araba calissa egerki ben huzurlu uyucam en azindan motorda sorun yok burda motor tamiride yok yeni motor aliyosunuz. Ne bilim guvendim sanirim benimen buyuk iyi mi desem kotumu desem denilene inanmak yada arabayi istedim icin yalanda olsa kendi kendimi inandirmak denilebilir bakalim insallah hayirlisi olur sagolun cevap icin.
|
|
![]() |
|
acemi pecocu
1. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 09:43 |
|
Benimde benzin pompası arızalıydı benzin kaçırıyordu koltuğun altına değiştirdim 265 tl tuttu en iyisi değiştirmen şimdi ilk çalıştırdığımda tık ses yapıyor önceden yapmıyordu arabalarımız eskide olsa bizim bakmamız lazım değilmi kazasız sürüşler kardeşim
|
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
Buğra
3. Vites
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 09:23 |
|
satıcıya bu kadar güvenip, arızalı araç almak büyük cesaret. tebrik ederim. hayırlısı olsun..
|
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Pugger
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 00:00 |
Aga soktum koltugu pompanin ustunde demir bi plaka var 4 kosesinden percemli ne duz vide nede yildiz bole kucuk vida ici delik azcik duz tornovidayla kasim dedim plaka yamuldu tirnak kadar yok cikmadi hani en azindan bilen biri deseki sole calisir arabayi calistirsam servise vericem ama bu durumda bidaha essek gibi cekiciye para var zaten ogrenci adamiz
parayi dagatmiyalim ekstradan seylere, |
|
![]() |
|
cerci07
2. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2013 Saat 23:53 |
|
seninden dedigin gibi benzin pompasi olabilir cikma bulabilirsen degistir yada pompayi sokup bi dene calisicakmi benzinliden pekte anlamam anliyan arkadaslar yardimci olurlar konuyu gorunce
kolay gelsin |
|
![]()
|
|
![]() |
|
Pugger
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2013 Saat 22:13 |
|
Merhabalar 2 hafta once aldigim 206 ile ilgili sorunlarim var araci arizali aldim eski sahibi benzin pompasi arizali dedi bende araci inceledim hosuma gitti ingilterede okumaktayim kendim 2 hafta boyunca calistim kendi birikimimle birlikde bi 1.6 xs aldim 1999 mavi 110 binde kazasiz ici disi temiz simdi gelelim sizden istedim yardima simdi benzin pompasi dedi bende bizde 1 de 207 sport var onda denedim ses yapiyor normal olarak kontagi actimiz zaman pompa ses yapar ve calistini belli eder kendi aracimda denedim ses gelmiyor + eski sahibi usta getirmis adam motora benzin gitmedini soylemis araba marsa aliyor sorunu yok calismiyor ateslemiyor pompanin calismadindan eminim ayrica 4 luler yanmiyor sinyaller calismiyor parklar calisiyor kisalar calismayip uzunlar ve sisler haricinde arabanin hic bir sorunu yok merkezi kilidi kumandasi sanrufu camlari vs vs vs hepsi duzgunce calismakda sizden istedigim ben ogrenciyim ve kendim calisip yapiyorum aracimida kendim aldim calismadigi icin cekiciyle evin otoparkina koydum bana akil verin lutfen bu aractaki sorunlar nelerdir sizlerden fikirler almak istiyorum cunku ona gore kendimi ekonomik acidan ayarlamam gerekmekte bana fikirler verirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler. Saygilar
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||