![]() |
|
Lexia-3 PP2000 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 11:28 |
|
Aranızda yeniyim arkadaşlar. Bende 2003 307xr var ve bazı özelliklerin yazılımla açılabildiğini duyduğumdan Lexia-3 PP2000 adlı kabloyu yurtdışından getirttim. Şimdi bunu aracın neresine bağlayacağım? Bilgisayarda hangi yazılımı kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim. |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba,Küllüğü çıkartıyorsunuz ki zaten düğmesi var basınca çıkıyor arkasında hemen kablo girişini göreceksiniz, program olarakta bir bilgim yok ama geçmişte aklımda con2000 mi com2000 mi ne öyle birşeyler var bir araştırın isterseniz. açabildiğiniz özellikleri bize yazarsanız çok faydalı olur. teşekkürler.
|
||
![]() |
||
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
Diagbox V6.01 diye bir yazılımdan bahsediliyor ama elinde olan var mı?
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
307 lerde kullukten degil direksiyonun sol torafinda kalan kisimdaki sigorta panelinin oradan baglaniyor.
PP2000'i nereden aldiniz? Eger yeni versiyon degilse ve ozellikle Cin mali ise Diagbox olmaz. Diagbox PP2000'in yeni versiyonunun adidir. Sizin aracinizda ona gerek yok. |
||
![]() |
||
|
evet çin malı. şimdi ben sorumun cevabını halen bulamadım kablo tamam bilgisayar tamam bağlantı tamam. eee programı nerden bulacağız? ve hangi program?
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hocam peugeot planet 2000'i internetten indireceksiniz.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Internette pp2000 yazilimini aratin ve indirin. Bende sedre dahil var 28gb civarinda
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Size gelen kutuda CD ler yok muydu? Genellikle CD'lerle birlikte gelir. Kurulumu biraz mesakkatlidir. Ayrica Windows XP'ye kurmanizi tavsiye ederim. |
||
![]() |
||
|
yoktu sadece kablo aparatı geldi. neyse nette var ama crack filan ister mi bilmiyorum
![]() |
||
![]() |
||
|
crack degilde aktivasyon gerekli ![]() |
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeş bence hiç ugraşma git bi elinde pp2000 bulunan bi ustaya ver işini yaptır inan o program okadar kolay degil programı kurmak falan inan işin en kolay kısmı
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
|
Taksitlerim bittiginde bende almayı düsünüyorum:) Ufak bir atölyede ayarlayacagim kendime.İnsanın kendi isini yapmasi bambaska
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Aracınızda hangi özellikleri açmayı düşünüyorsunuz da bu cihazı aldınız?Çok riskli işlemler,bsi yı bozma ihtimaliniz var.
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
o zimbirtidan bende aldim ama hala calistirmayi basaramadim bir defasinda kurabilmistim ama antivirusun isimi anlayamadim ertesi gun calistiramadim internetten programi bulabilirsin kurma isinide youtube den videolu tarifini bulabilirsin isin gercekten cok zor kolay gelsin basarirsan banada haber verirsen sevinirim :)
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ben hallettigini saniyordum. Nerede sorun yasiyorsun ekran goruntusunu cekebilirsen yardim edebilirim. |
||
![]() |
||
|
birincisi yol bilgisayarını aktif edeceğim. ikinci olarak audio system alıp cd changerdan bağladım ama çalışmadı, cd changerın açılması gerekiyormuş. şimdilik bu ikisini okeyleyeceğim. başka neler yapabiliyoruz sizden alalım. ben buralarda yeniyim. :)
Düzenleyen leffe - 16 Ocak 2013 Saat 12:40 |
||
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
||
![]() |
||
|
cruise control ![]() |
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
ya ben beceremiyorum yada pc den kaynaklaniyor surucu cd yi okuyamiyor gibi bir hata veriyor yanlis hatirlamiyorsam pc yi de garaja kurmustum malum kis aylari havalar soguk oldugundan ilgilenemiyorum bir digeri aracda asiri guc kaybi vardi gitmez olmustu arizanin kaynagini buldugumdan pek simdilik ihtiyacim yok gibi tekrar deniyecegim olmazsa msj atarim tesekkurler sanada yuk oluyoruz ama |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
bu gun halledebildim cd rom unuz surumu desteklemiyor diyordu cd rom u degistirdim olmadi bende pc ye format attim o da ayri bir hikaye her isi kendin yapinca zaman aliyor ama sonucta kurdum aktive ettim calisiyor gibi daha arac uzerinde denemedim oda yarina kaldi linkler icin tesekkurler
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hadi bakalim hayirli olsun. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |