![]() |
|
muayeden kaldım!!!Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 14:41 |
Arkadaşlar arcım dün arka frenlerin % 46 sapma olmasından dolayı muayeden geçemedi.Arka frenleri ayarlatabileceğim tavsiye edeeğiniz bir yer varmı yarın veya bu akşam halletmem lazım.Sanırım makine ile de ölçüm yapılması gerekli..
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ist de tam neredesınız,bu arada baska agır kusur varmı.
Düzenleyen fatihgg - 28 Aralık 2012 Saat 14:56 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbul- bağcılar başka ağır kusur yok
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bağcılarda nerde oturuyorsunuz hocam bende Bağcılar Barbarosda oturuyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
bağcılar fevzi çakmak dağyolu cad. itfaiye yanı
|
|
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
arkadaşalar ben de bugün ek 1 belgemi doldurttum...şu an randevu alamk üzereyim...bişey sorcam..
hizmet modelini tıklayınca genel muayene ve genel muayene tekrarı çıkıyor...hangisini tıklamam lazım...bir de aracımın egzos gazı ölçümüne ihtiyacı var mı yok pul falan diyorlar...o nasıl oluyor... |
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Muayene tekrarı degilse...Muayenenin tarihi bittiyse..Genel muayene'yi seçiceksinizi ve egzos pulu olmadan muayeneden geçmez orda yaparlar ama oraya bırakma. istasyona gitmeden önce sanayide bi yerde yaptır egzos pulunu ;)
Düzenleyen Quiksilver_106 - 28 Aralık 2012 Saat 18:00 |
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
şimdi şöyle...ilk defa araba aldım ilk defa muayeneye gircem...aracımın muayenesi 13.04.2013..ama ben lpg taktırdım...dolayısıyla muayeneye girmem lazım...ayrıca elimde ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI MOTORLU TAŞIT EGZOS EMİSYON RUHSATI var..orada yazıyor zaten muayene zamanı 13-04*2013 diye...
şimdi genel muayeneyi mi işaretlicem.. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Evet dostum genel muayneyi seçeceksiniz, muayene tekrarı muayeneden kalıp tekrar gidecekler için
|
|
![]() |
|
serco randevuyu aldım...benim reflektörüm ve ilkyardım çantam yok...daha doğrusu alıcam...31 aralık günü randevuya başka birinin malzamleriyle gitsm olur mu?yangın tüpü var ama son kullanma tarihinin geçeli 8 ay olmuş???
|
|
![]() |
|
Başkasının malzemeleriyle olur tabi hocam, yangın tüpünün süresi muayneyi yapan elemana kalmış genelde bakmıyorlar ama bence riske atmayın onuda almasanızda eşden dosttan temin edip öyle gidin |
|
![]() |
|
mühür falan atmıyorlar değil mi ilk yardım malzemesine???bir de nelere bakıyorlar bunlar...mesela lpg amblemine bakıyorlar mı?kısaca anlatır mısın?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
tüpünde gaz kaçağı varmı ona bakıyorlar.makine ile.Arkadaşlar ben lpg sızdırmazlık almadım ama muayenede hafif kusur geçti..
|
|
|
|
![]() |
|
Mühür falan yok hocam, siz yeni montaj olduğu için lpg sızdırmazlık raporu aldınız zaten, onun için lpg ile ilgili sıkıntı olmaz sadece camda bandrol olmadığı için belki hafif kusur yazarlar oda sorun değil, emniyet kemerlerine çok dikkat ediyorlar kemer tokaları koltuğun altına kaçmış olsa bile çıkarmıyorlar direk ağır kusur yazıyolar, onun için arka emniyet kemerleri dahil kemerler tokalarına takılı halde gidin muayneye, frenler, çalışmayan silecek ve silecek suyu, kabak lastikler, ön takım arızaları yanmayan ampüller ağır kusur sayılıyor, tabi daha çok şey çıkma ihtimali var. |
|
![]() |
|
muayene ne kadar sürer...bir iki saati bulur mu?
|
|
![]() |
|
Araç girdikten 20-25 dakika sonra çıkar. Ama muayene randevu saati pek tutmuyor İstanbul'da, oralarda nasıl olur bilemem.
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
istanbulda tutmaz 11dekı randevuma 2 de gırıdm :D hadımkoy tuvturkte :)
|
|
![]() |
|
ben randevu tarihini özellikle 31 aralık son güne aldım...ocak ayında zamlar gelecekmiş...dogru mu bu?
|
|
![]() |
|
Yanılmıyorsam 11 TL artacak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |