Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - muayeden kaldım!!!Yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

muayeden kaldım!!!Yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ertanakar Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: muayeden kaldım!!!Yardım
    Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 14:41
Arkadaşlar arcım dün arka frenlerin % 46 sapma olmasından dolayı muayeden geçemedi.Arka frenleri ayarlatabileceğim tavsiye edeeğiniz bir yer varmı yarın veya bu akşam halletmem lazım.Sanırım makine ile de ölçüm yapılması gerekli..
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 14:56
ist de tam neredesınız,bu arada baska agır kusur varmı.

Düzenleyen fatihgg - 28 Aralık 2012 Saat 14:56
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 16:49
istanbul- bağcılar başka ağır kusur yok
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 16:55
Bağcılarda nerde oturuyorsunuz hocam bende Bağcılar Barbarosda oturuyorum.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 17:06
bağcılar fevzi çakmak dağyolu cad. itfaiye yanı
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 17:33
arkadaşalar ben de bugün ek 1 belgemi doldurttum...şu an randevu alamk üzereyim...bişey sorcam..
hizmet modelini tıklayınca genel muayene ve genel muayene tekrarı çıkıyor...hangisini tıklamam lazım...bir de aracımın egzos gazı ölçümüne ihtiyacı var mı yok pul falan diyorlar...o nasıl oluyor...
Yukarı Dön
Quiksilver_106 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Quiksilver_106 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 17:59
Orjinalini yazan: pierson pierson Yazdı:

arkadaşalar ben de bugün ek 1 belgemi doldurttum...şu an randevu alamk üzereyim...bişey sorcam..
hizmet modelini tıklayınca genel muayene ve genel muayene tekrarı çıkıyor...hangisini tıklamam lazım...bir de aracımın egzos gazı ölçümüne ihtiyacı var mı yok pul falan diyorlar...o nasıl oluyor...

Muayene tekrarı degilse...Muayenenin tarihi bittiyse..Genel muayene'yi seçiceksinizi ve egzos pulu olmadan muayeneden geçmez orda yaparlar ama oraya bırakma. istasyona gitmeden önce sanayide bi yerde yaptır egzos pulunu ;)

Düzenleyen Quiksilver_106 - 28 Aralık 2012 Saat 18:00
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 18:36
şimdi şöyle...ilk defa araba aldım ilk defa muayeneye gircem...aracımın muayenesi 13.04.2013..ama ben lpg taktırdım...dolayısıyla muayeneye girmem lazım...ayrıca elimde ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI MOTORLU TAŞIT EGZOS EMİSYON RUHSATI var..orada yazıyor zaten muayene zamanı 13-04*2013 diye...
şimdi genel muayeneyi mi işaretlicem..
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 18:51
Evet dostum genel muayneyi seçeceksiniz, muayene tekrarı muayeneden kalıp tekrar gidecekler için
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 23:14
serco randevuyu aldım...benim reflektörüm ve ilkyardım çantam yok...daha doğrusu alıcam...31 aralık günü randevuya başka birinin malzamleriyle gitsm olur mu?yangın tüpü var ama son kullanma tarihinin geçeli 8 ay olmuş???
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 23:21

serco randevuyu aldım...benim reflektörüm ve ilkyardım çantam yok...daha doğrusu alıcam...31 aralık günü randevuya başka birinin malzamleriyle gitsm olur mu?yangın tüpü var ama son kullanma tarihinin geçeli 8 ay olmuş???

Başkasının malzemeleriyle olur tabi hocam, yangın tüpünün süresi muayneyi yapan elemana kalmış genelde bakmıyorlar ama bence riske atmayın onuda almasanızda eşden dosttan temin edip öyle gidin
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 23:24
mühür falan atmıyorlar değil mi ilk yardım malzemesine???bir de nelere bakıyorlar bunlar...mesela lpg amblemine bakıyorlar mı?kısaca anlatır mısın?

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertanakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 Saat 00:11
tüpünde gaz kaçağı varmı ona bakıyorlar.makine ile.Arkadaşlar ben lpg sızdırmazlık almadım ama muayenede hafif kusur geçti..
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 Saat 08:51

mühür falan atmıyorlar değil mi ilk yardım malzemesine???bir de nelere bakıyorlar bunlar...mesela lpg amblemine bakıyorlar mı?kısaca anlatır mısın?

Mühür falan yok hocam, siz yeni montaj olduğu için lpg sızdırmazlık raporu aldınız zaten, onun için lpg ile ilgili sıkıntı olmaz sadece camda bandrol olmadığı için belki hafif kusur yazarlar oda sorun değil, emniyet kemerlerine çok dikkat ediyorlar kemer tokaları koltuğun altına kaçmış olsa bile çıkarmıyorlar direk ağır kusur yazıyolar, onun için arka emniyet kemerleri dahil kemerler tokalarına takılı halde gidin muayneye, frenler, çalışmayan silecek ve silecek suyu, kabak lastikler, ön takım arızaları yanmayan ampüller ağır kusur sayılıyor, tabi daha çok şey çıkma ihtimali var.
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 Saat 21:49
muayene ne kadar sürer...bir iki saati bulur mu?
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 Saat 21:52
Araç girdikten 20-25 dakika sonra çıkar. Ama muayene randevu saati pek tutmuyor İstanbul'da, oralarda nasıl olur bilemem.
Yukarı Dön
sansasyon61 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sansasyon61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 Saat 13:40
istanbulda tutmaz 11dekı randevuma 2 de gırıdm :D hadımkoy tuvturkte :)
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 Saat 15:38
ben randevu tarihini özellikle 31 aralık son güne aldım...ocak ayında zamlar gelecekmiş...dogru mu bu?
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 Saat 18:29
Yanılmıyorsam 11 TL artacak
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6713 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 431 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 562 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 321 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5100 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 589 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 385 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 648 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 239 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 549 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 754 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2258 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1014 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5572 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4807 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2035 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 508 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2188 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37307 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English