Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

muayeden kaldım!!!Yardım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26312
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 17:53
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: muayeden kaldım!!!Yardım
Mesajı Yazan: ertanakar
Konu: muayeden kaldım!!!Yardım
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 14:41
Arkadaşlar arcım dün arka frenlerin % 46 sapma olmasından dolayı muayeden geçemedi.Arka frenleri ayarlatabileceğim tavsiye edeeğiniz bir yer varmı yarın veya bu akşam halletmem lazım.Sanırım makine ile de ölçüm yapılması gerekli..

-------------
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: fatihgg
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 14:56
ist de tam neredesınız,bu arada baska agır kusur varmı.

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 16:49
istanbul- bağcılar başka ağır kusur yok

-------------

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 16:55
Bağcılarda nerde oturuyorsunuz hocam bende Bağcılar Barbarosda oturuyorum.

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 17:06
bağcılar fevzi çakmak dağyolu cad. itfaiye yanı

-------------

Mesajı Yazan: pierson
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 17:33
arkadaşalar ben de bugün ek 1 belgemi doldurttum...şu an randevu alamk üzereyim...bişey sorcam..
hizmet modelini tıklayınca genel muayene ve genel muayene tekrarı çıkıyor...hangisini tıklamam lazım...bir de aracımın egzos gazı ölçümüne ihtiyacı var mı yok pul falan diyorlar...o nasıl oluyor...

Mesajı Yazan: Quiksilver_106
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 17:59
Orjinalini yazan: pierson pierson Yazdı:

arkadaşalar ben de bugün ek 1 belgemi doldurttum...şu an randevu alamk üzereyim...bişey sorcam..
hizmet modelini tıklayınca genel muayene ve genel muayene tekrarı çıkıyor...hangisini tıklamam lazım...bir de aracımın egzos gazı ölçümüne ihtiyacı var mı yok pul falan diyorlar...o nasıl oluyor...

Muayene tekrarı degilse...Muayenenin tarihi bittiyse..Genel muayene'yi seçiceksinizi ve egzos pulu olmadan muayeneden geçmez orda yaparlar ama oraya bırakma. istasyona gitmeden önce sanayide bi yerde yaptır egzos pulunu ;)

-------------
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 18:36
şimdi şöyle...ilk defa araba aldım ilk defa muayeneye gircem...aracımın muayenesi 13.04.2013..ama ben lpg taktırdım...dolayısıyla muayeneye girmem lazım...ayrıca elimde ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI MOTORLU TAŞIT EGZOS EMİSYON RUHSATI var..orada yazıyor zaten muayene zamanı 13-04*2013 diye...
şimdi genel muayeneyi mi işaretlicem..

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 18:51
Evet dostum genel muayneyi seçeceksiniz, muayene tekrarı muayeneden kalıp tekrar gidecekler için

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 23:14
serco randevuyu aldım...benim reflektörüm ve ilkyardım çantam yok...daha doğrusu alıcam...31 aralık günü randevuya başka birinin malzamleriyle gitsm olur mu?yangın tüpü var ama son kullanma tarihinin geçeli 8 ay olmuş???

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 23:21

serco randevuyu aldım...benim reflektörüm ve ilkyardım çantam yok...daha doğrusu alıcam...31 aralık günü randevuya başka birinin malzamleriyle gitsm olur mu?yangın tüpü var ama son kullanma tarihinin geçeli 8 ay olmuş???

Başkasının malzemeleriyle olur tabi hocam, yangın tüpünün süresi muayneyi yapan elemana kalmış genelde bakmıyorlar ama bence riske atmayın onuda almasanızda eşden dosttan temin edip öyle gidin

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2012 Saat 23:24
mühür falan atmıyorlar değil mi ilk yardım malzemesine???bir de nelere bakıyorlar bunlar...mesela lpg amblemine bakıyorlar mı?kısaca anlatır mısın?

Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2012 Saat 00:11
tüpünde gaz kaçağı varmı ona bakıyorlar.makine ile.Arkadaşlar ben lpg sızdırmazlık almadım ama muayenede hafif kusur geçti..

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2012 Saat 08:51

mühür falan atmıyorlar değil mi ilk yardım malzemesine???bir de nelere bakıyorlar bunlar...mesela lpg amblemine bakıyorlar mı?kısaca anlatır mısın?

Mühür falan yok hocam, siz yeni montaj olduğu için lpg sızdırmazlık raporu aldınız zaten, onun için lpg ile ilgili sıkıntı olmaz sadece camda bandrol olmadığı için belki hafif kusur yazarlar oda sorun değil, emniyet kemerlerine çok dikkat ediyorlar kemer tokaları koltuğun altına kaçmış olsa bile çıkarmıyorlar direk ağır kusur yazıyolar, onun için arka emniyet kemerleri dahil kemerler tokalarına takılı halde gidin muayneye, frenler, çalışmayan silecek ve silecek suyu, kabak lastikler, ön takım arızaları yanmayan ampüller ağır kusur sayılıyor, tabi daha çok şey çıkma ihtimali var.

Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2012 Saat 21:49
muayene ne kadar sürer...bir iki saati bulur mu?

Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2012 Saat 21:52
Araç girdikten 20-25 dakika sonra çıkar. Ama muayene randevu saati pek tutmuyor İstanbul'da, oralarda nasıl olur bilemem.

Mesajı Yazan: sansasyon61
Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2012 Saat 13:40
istanbulda tutmaz 11dekı randevuma 2 de gırıdm :D hadımkoy tuvturkte :)

Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2012 Saat 15:38
ben randevu tarihini özellikle 31 aralık son güne aldım...ocak ayında zamlar gelecekmiş...dogru mu bu?

Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2012 Saat 18:29
Yanılmıyorsam 11 TL artacak

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net