![]() |
|
206 için ucuz yollu teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yok hocam cihaz hiç görünmüyor, cihazın soketini torpido gözündeki delikten geçirip teybin arkasına takın cihaz torpidoda kalsın çift tafaflı bantla sabitlersiniz.
Teyp sökme işine gelince bizim teyplerde her köşede toplam 4 delik var bu deliklere aynı anda ince teller sokunca teyp tırmaklardan kurtuluyor ama sizin teyp aynı şekilde sökülmüyor sanırım. Bişeyler bulursam buradan paylaşırım. |
|||
![]() |
|||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
||
eyvallah çok sağolasın yardımların için. umarım olur teybime. resimlerdeki senin teybin değil miydi? bendeki teypde resimdekinin aynısı. sağında ve solunda iki tane küçük delik var.
|
|||
2001 206xt 1.6
|
|||
![]() |
|||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
||
biraz karıştırdım interneti. benzer bir teybin sökülüşünü buldum. kenardaki iki küçük deliğe bastırıyorsun. yarın ilk işim olacak bakmak. tekrar teşekkürler.
|
|||
2001 206xt 1.6
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Yok hocam resimdeki benim teybim değil netten buldum resimleri, cihaz gerçekten çok kullanışlı, flash diske veya hafıza kartına CD01,CD02.............CD09 şeklinde klasörler oluşturuyorsunuz teyp bu kasörleri harici CD sanıyor sonra her klasörün içine 99 adet mp3 atıyorsunuz. Nöbetteyim birazdan bi video çeker koyarım hem zaman geçmiş olur.
Cihaz videosu için tıkla. Düzenleyen Serco05 - 28 Aralık 2012 Saat 02:25 |
|||
![]() |
|||
||
çok iyi valla. orjinalliği bozulmuyor aracın. kaset adaptörü ve fm transmitterden bıkmıştım.bugün akşam teybimi kontrol edicem eğer uygun ise bende sipariş vericem. ama sen gerçekten iyi fiyata almışsın.tekrar teşekkür ederim. sonucu bildiririm buradan.
|
|||
2001 206xt 1.6
|
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||
hocam kaset adaptörü kullanıyomuştunuz sanırım, onun hakkında da bilgi verirmisiniz kasette ses kalitesi falan nasıldı, telefona bağlasak da çalıyor mu, kol kullanılıyor mu vs? |
|||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|||
![]() |
|||
||
benim navigasyon cihazım var. kaset adaptörünün çıkışını ona bağlıyorum. (normal mp3 kulaklık çıkışı var adaptörün ucunda) telefona bağlanır sanırım telefonda uygun çıkış varsa. kol sadece ses açıp kapatma ve radyoya geçmeye yarıyor adaptörde. hafıza kartındaki parçaları değiştirmiyor. navigasyonun sesini çok kısıp teybin sesi ile kullanıyorum.ancak ses yine de iyi değil.kısacası ben memnun değilim.
|
|||
2001 206xt 1.6
|
|||
![]() |
|||
||
2001 206xt 1.6
|
|||
![]() |
|||
||
Resimdeki pinler yoksa malesef olmaz hocam.
Düzenleyen Serco05 - 28 Aralık 2012 Saat 22:12 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |